کد خبر: ۲۱۱۷۱
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۳

تایید آیین‌نامه نقل‌وانتقالات در فدراسیون فوتبال

رییس فدراسیون فوتبال از تأیید آیین‌نامه نقل‌وانتقالات در جلسه امروز هیات رییسه این فدراسیون خبر داد.
تایید آیین‌نامه نقل‌وانتقالات در فدراسیون فوتبال

مخاطب۲۴ :‌به نقل از تسنیم ؛ مهدی تاج در پایان نشست هیات رییسه فدراسیون فوتبال درباره مباحث این جلسه اظهار داشت: بحث آیین‌نامه نقل‌وانتقالات بود و هیات رییسه تصویب کرد. اعضای هیات رییسه توضیحاتی نیز درباره سقف بودجه و مطالبات نهاد‌های نظارتی و خود فدراسیون فوتبال ارائه کردند. ما دنبال این هستیم که امسال به‌صورت جدی از بی‌انضباطی مالی جلوگیری شود و این موضوع به نفع فوتبال کشور است. البته باید این موارد را بپذیریم که در جام باشگاه‌های آسیا شرکت کنیم و دقت کافی را داشته باشیم.

وی در ادامه تصریح کرد: امروز با چهار باشگاه حاضر در لیگ قهرمانان آسیا جلسه داشتیم. ان‌شاءالله اگر هفته آینده با فدراسیون عربستان تفاهم‌نامه را امضا کنیم که این قطعی است، در تفاهم‌نامه دیده شده است که بازی مقابل نمایندگان این کشور در تهران و عربستان برگزار شود. کشور عربستان سرمایه‌گذاری زیادی انجام داده است و بازیکنان معروف و گرانقیمت را جذب کرده است. شاید خیلی از مردم ما دوست داشته باشند تا این بازیکنان را ببینند. با مدیران عامل این چهار باشگاه همفکری لازم را برای برگزاری مسابقات لیگ قهرمانان آسیا داشتیم.

رییس فدراسیون فوتبال در مورد اینکه تصمیمات خاصی برای حضور قدرتمندان نمایندگان کشورمان در لیگ قهرمانان آسیا گرفته شده است، گفت: تصمیاتی گرفته شد، اما اینکه بودجه‌ها را افزایش بدهیم، نه. تسهیلات دیگری فراهم کردیم که انشالله روی آن کار بشود. درخواستی‌هایی این باشگاه داشتند که موافقت کردیم، اما اینکه افزایش چشمگیری در بحث مالی داشته باشیم، نبود. ما امسال خیلی مصر هستیم که امسال فیرپلی مالی انجام شود.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.