کد خبر: ۲۱۱۴۳
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۹
در راستای کاهش قیمت تمام شده محصولات ذوب آهن اصفهان انجام شد

راه اندازی سیستم اتوماسیون کوره متدیک نورد ۳۰۰ و ۵۰۰

سیستم اتوماسیون کوره متدیک نورد ۳۰۰ و ۵۰۰ به همت تلاشگران ذوب آهن اصفهان و در راستای کاهش قیمت تمام شده محصولات این مجتمع عظیم صنعتی با موفقیت راه اندازی شد.
راه اندازی سیستم اتوماسیون کوره متدیک نورد ۳۰۰ و ۵۰۰

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:سعید خسروی بختیاری سرپرست نورد ۳۰۰ با اشاره به اینکه هدف از انجام اتوماسیون کوره حرارتی این کارگاه گرم کردن شمش تا دمای ۱۲۰۰ درجه حرارت با صرف کمترین میزان گاز طبیعی مصرفی است، گفت: اعمال گاز‌های فرایندی کک و کوره بلند به منظور کاهش قیمت تمام شده محصول، سبب کاهش آلاینده‌ها و همچنین ایجاد کمترین لایه‌های اکسیدی بر روی سطوح شمش می‌شود.
وی افزود: پس از راه اندازی سیستم اتوماسیون کوره متدیک علاوه بر کاهش موارد ذکر شده، در فصل سرد سال نیز با محدودیت گاز طبیعی و توقفات مکرر مواجه نشدیم.

اتوماسیون کوره نورد، ۲۰ میلیارد تومان صرفه اقتصادی رقم زد
سرپرست نورد ۳۰۰ گفت: قبل از انجام پروژه اتوماسیون کوره‌های حرارتی، مصرف میانگین سالیانه گاز طبیعی در سال‌های ۱۴۰۰و۱۳۹۸و۱۳۹۹بالغ بر ۲۲میلیون متر مکعب در سال بود در حالی که پس از اتمام این پروژه میزان مصرف گاز طبیعی به ۱۳میلیون متر مکعب کاهش یافت که با احتساب قیمت هر متر مکعب گاز طبیعی برابر با ۲۴۰۰تومان نزدیک به ۲۰میلیارد تومان صرفه جویی حاصل گردید.

محمد رضا لطیفی سرپرست کارگاه نورد ۵۰۰ نیز در این خصوص گفت: هدف از اتوماسیون کوره متدیک نورد ۵۰۰ گرم کردن شمش با درجه حرارت مطلوب جهت خط تولید با کاهش هزینه‌ها و صرفه جویی اقتصادی جهت کاهش قیمت تمام شده محصول می‌باشد.
وی افزود: پس از راه اندازی سیستم فوق و هماهنگی اتوماسیونی نورد‌های ۳۰۰و۵۰۰ با گازرسانی به دلیل اشتراک در گاز ارسالی و ارزش حرارتی، مصرف گاز طبیعی به طور چشمگیری کاهش یافت.
لطیفی خاطر نشان ساخت: در سال‌های قبل و در فصل سرد سال با محدودیت گاز طبیعی مواجه بودیم در حالی که پس از راه اندازی سیستم فوق در ابتدای سال ۱۴۰۱ علاوه بر کاهش مصرف گاز طبیعی با هیچ گونه محدودیت در گاز و توقفات مکرر کارگاه در فصل سرد سال مواجه نشدیم.

اصغر زمانی آبنیلی سرپرست اتوماسیون نورد نیز گفت: شروع پروژه بروزرسانی تجهیزات اتوماسیونی اتاق فرمان کوره از سال ۱۳۹۶ با طراحی، ساخت و آماده سازی تابلو‌های PLC آغاز گردید. در سال ۱۳۹۸ و در تعمیرات اساسی نورد کلیه تابلو‌ها و سیستم‌های قدیمی دمونتاژ و عملیات نصب و راه اندازی و طراحی صفحات مانیتورینگ صورت پذیرفت تا بستر بهینه سازی مصرف سوخت و ارتقاء راندمان کوره آماده شود.
وی با اشاره به اینکه کلیه مراحل طراحی، نصب، اجرا و بهره برداری از سیستم‌های جدید توسط پرسنل اتوماسیون نورد و نت برق و بدون دخالت شرکت‌های پیمانکاری انجام گرفته است افزود: عملیات فوق منجر به حداقل نمودن مصرف گاز طبیعی و میزان اکسید شدن شمش در کوره‌ها و همچنین افزایش طول عمر کوره را در پی دارد.

سلمان بهرامی مسئول کوره‌های حرارتی نورد ۳۰۰ هدف از بهره برداری کوره متدیک را ایجاد شمش گرم با کمترین انرژی مصرفی، کمترین گاز طبیعی مصرفی، کمترین آلایندگی وکمترین فرسودگی تجهیزات عنوان نمود و گفت: برای رسیدن به اهداف فوق نیازمند روش مناسب جهت بهره برداری از کوره متدیک بودیم که با توجه به دستورالعمل‌های مربوط به کوره‌های حرارتی و تجربیات مسئولین و پرسنل کوره و همکاری مدیریت اتوماسیون، سیستم اتوماسیون کوره متدیک نورد ۳۰۰ طراحی و اجرا گردید.
وی بیان کرد: جهت تثبیت و تداوم کاهش گاز طبیعی و استمرار در تولید بهتر و همچنین کاهش توقفات پیشنهاد می‌شود مدیریت کک سازی با توجه به افزایش گاز کک مصرفی، به منظور تصفیه هر چه بهتر گاز کک ارسالی تصمیمات ویژه‌ای اتخاذ نماید.

captcha
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت