کد خبر: ۲۱۱۰
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۵

رزمایش غیرمنتظره استونی در مرز با بلاروس

دولت استونی ۱۷۰۰ سرباز ذخیره خود را امروز (چهارشنبه) در رزمایشی غیرمنتظره در مرز با بلاروس مستقر کرد.
رزمایش غیرمنتظره استونی در مرز با بلاروس

این اقدام از سوی استونی در پی بروز بحران مهاجرتی در مرز بلاروس و کشور‌های همجوارش صورت گرفته است.

 

رزمایش غیرمنتظره استونی در مرز با بلاروس
استونی همچنین قرار است مانع سیم خاردار به طول ۴۰ کیلومتر با مرز روسیه نیز ایجاد کند.

اتحادیه اروپا دولت بلاروس را متهم می‌کند که هزاران مهاجر را از خاورمیانه و آفریقا با پرواز به سمت مرز آورده و آن‌ها را به کشور‌های اتحادیه اروپا و اعضای ناتو شامل لهستان، لیتوانی و لتونی سوق داده که به تلافی تحریم‌هایی است که علیه دولت مینسک اعمال شده‌اند، اما بلاروس دست داشتن در این بحران را رد می‌کند.

بلاروس همچنین هشدار داده که این بحران می‌تواند به درگیری نظامی هم منجر شود، برای همین وضعیت اضطراری اعلام و نیروهایش را در نزدیکی مرز‌ها مستقر کرده است.

این رزمایش غیرمنتظره از سوی استونی تا ۲۵ نوامبر ادامه دارد و در آن واکنش سریع فرماندهی ارتش این کشور به بوته آزمون گذاشته می‌شود. در این میان، رئیس پلیس و گارد مرز استونی نیز گفت: آنچه در مرز‌های لهستان، لتونی و لیتوانی اتفاق می‌افتد باعث شده تا استونی هم به تقویت زیرساخت‌های مرزی خود بپردازد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر