کد خبر: ۲۱۰۸
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۷

رئیس جدید حوزه هنری استان سمنان منصوب شد/ اصغر زاده جایگزین حسینی

سمنان- طی حکمی از سوی رئیس حوزه هنری، محمد اصغر زاده چوبدار به عنوان رئیس حوزه هنری استان سمنان منصوب و از خدمات مصطفی حسینی تقدیر شد.
رئیس جدید حوزه هنری استان سمنان منصوب شد/ اصغر زاده جایگزین حسینی

با حکم محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی، محمد اصغرزاده چوبدار به ریاست حوزه هنری انقلاب اسلامی استان سمنان منصوب شد تا جایگزین سید مصطفی حسینی در این سمت شود. در حکم انتصاب اصغر زاده آمده است: خدمات شگفت‌آور و افسانه گون مردم سمنان به انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، و همچنین حضور تعداد چشمگیری از هنرمندان شاخص سمنانی در صف نخست هنر پیش‌گام و تراز انقلاب اسلامی، این استان را در تاریخ رشادت و هنر انقلاب سرآمد کرده است.

رئیس جدید حوزه هنری استان سمنان منصوب شد/ اصغر زاده جایگزین حسینی

در این حکم می‌خوانیم: فارغ از این گذشته‌ی شکوه‌مند، معنویت و پشتکار جوانان مؤمن این استان سرمایه‌ای‌ست نقد که باید بدون غفلت بر آن افزود و هنر را بخصوص با قرائت انقلابی و مبتنی بر زیست‌بوم استان به پیش‌ران و مقوّم فعلیت یابی استعداد‌های انسانی سمنان بدل کرد. از همین رو، به صحنه آوردن هنر انقلاب برای روایت، بازخوانی و بهره‌گیری هنری از ذخایر فرهنگی، تاریخی و هویتی آن استان، از ضرورت‌های‌ست که باید به جِد مورد توجه قرار گیرد.

در این حکم بر تنظیم، تصویب و اجرای سند راهبردی حوزه هنری استان ذیل سیاست‌های کلان حوزه هنری، اقدام برای شناسایی و پرورش نسل مستعد و نوخاسته هنر انقلاب اسلامی در استان، ساماندهی شبکه‌ای منسجم، کارآمد و هم‌افزا از هنرمندان مؤمن و انقلابی استان، معرفی قله‌های هنر انقلابی استان، ارتباط مستمر و مؤثر با هیئت اندیشه‌ورز حوزه هنری استان، نهاد‌ها و تشکل‌های مردمی، دینی و انقلابی و اعضای جبهه فکری، فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی استان و ایجاد سازوکار دقیق تولید و ترویج محصولات و گفتمان هنر انقلاب اسلامی تأکید شده است.

مسئولیت واحد تدوین کتب تاریخ شفاهی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی، مسئول آموزش تاریخ شفاهی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی، سردبیری خبر تلویزیونی صداوسیمای استان سمنان، سردبیری سایت خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان، از جمله فعالیت‌های محمد اصغرزاده چوبدار بوده است. وی همچنین دارای تألیفاتی در حوزه تاریخ شفاهی است.

پیش از این سید مصطفی حسینی، ریاست حوزه هنری استان سمنان را بر عهده داشت.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.