کد خبر: ۲۱۰۸
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۷

رئیس جدید حوزه هنری استان سمنان منصوب شد/ اصغر زاده جایگزین حسینی

سمنان- طی حکمی از سوی رئیس حوزه هنری، محمد اصغر زاده چوبدار به عنوان رئیس حوزه هنری استان سمنان منصوب و از خدمات مصطفی حسینی تقدیر شد.
رئیس جدید حوزه هنری استان سمنان منصوب شد/ اصغر زاده جایگزین حسینی

با حکم محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی، محمد اصغرزاده چوبدار به ریاست حوزه هنری انقلاب اسلامی استان سمنان منصوب شد تا جایگزین سید مصطفی حسینی در این سمت شود. در حکم انتصاب اصغر زاده آمده است: خدمات شگفت‌آور و افسانه گون مردم سمنان به انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، و همچنین حضور تعداد چشمگیری از هنرمندان شاخص سمنانی در صف نخست هنر پیش‌گام و تراز انقلاب اسلامی، این استان را در تاریخ رشادت و هنر انقلاب سرآمد کرده است.

رئیس جدید حوزه هنری استان سمنان منصوب شد/ اصغر زاده جایگزین حسینی

در این حکم می‌خوانیم: فارغ از این گذشته‌ی شکوه‌مند، معنویت و پشتکار جوانان مؤمن این استان سرمایه‌ای‌ست نقد که باید بدون غفلت بر آن افزود و هنر را بخصوص با قرائت انقلابی و مبتنی بر زیست‌بوم استان به پیش‌ران و مقوّم فعلیت یابی استعداد‌های انسانی سمنان بدل کرد. از همین رو، به صحنه آوردن هنر انقلاب برای روایت، بازخوانی و بهره‌گیری هنری از ذخایر فرهنگی، تاریخی و هویتی آن استان، از ضرورت‌های‌ست که باید به جِد مورد توجه قرار گیرد.

در این حکم بر تنظیم، تصویب و اجرای سند راهبردی حوزه هنری استان ذیل سیاست‌های کلان حوزه هنری، اقدام برای شناسایی و پرورش نسل مستعد و نوخاسته هنر انقلاب اسلامی در استان، ساماندهی شبکه‌ای منسجم، کارآمد و هم‌افزا از هنرمندان مؤمن و انقلابی استان، معرفی قله‌های هنر انقلابی استان، ارتباط مستمر و مؤثر با هیئت اندیشه‌ورز حوزه هنری استان، نهاد‌ها و تشکل‌های مردمی، دینی و انقلابی و اعضای جبهه فکری، فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی استان و ایجاد سازوکار دقیق تولید و ترویج محصولات و گفتمان هنر انقلاب اسلامی تأکید شده است.

مسئولیت واحد تدوین کتب تاریخ شفاهی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی، مسئول آموزش تاریخ شفاهی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی، سردبیری خبر تلویزیونی صداوسیمای استان سمنان، سردبیری سایت خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان، از جمله فعالیت‌های محمد اصغرزاده چوبدار بوده است. وی همچنین دارای تألیفاتی در حوزه تاریخ شفاهی است.

پیش از این سید مصطفی حسینی، ریاست حوزه هنری استان سمنان را بر عهده داشت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان
محمود فرشچیان این استاد برجسته اکنون در بیمارستانی در آمریکا بستری است و حال جسمی ایشان وخیم گزارش شده است.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر