کد خبر: ۲۱۰۷۷
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۹

افزایش ۴۳ درصدی ‏بهای تمام شده سرمایه گذاری بورسی بیمه ایران در سه ماهه اول ۱۴۰۲

عباس مهرابی زیارانی مدیرکل سرمایه گذاری و امور مجامع بیمه ایران با ارائه گزارشی از عملکرد و دستاورد‌های حوزه سرمایه گذاری‌ها در ۳ ماهه ابتدای سال ۱۴۰۲، اعلام کرد: ‏بهای تمام شده سرمایه گذاری‌های بورسی بیمه ایران با افزایش ۴۳ درصدی از ۱۰۸ هزار میلیارد ریال در پایان سه ماهه سال ۱۴۰۱ به حدود ۱۵۴ هزار میلیارد ریال در پایان سه ماهه سال ۱۴۰۲ رسیده که این موضوع ناشی از خرید سرمایه گذاری‌ها در بخش‌های بنیادی و سودآور بوده است.
افزایش ۴۳ درصدی ‏بهای تمام شده سرمایه گذاری بورسی بیمه ایران در سه ماهه اول ۱۴۰۲

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران:زیارانی ارزش روز سرمایه گذاری‌های بورسی بیمه ایران در سه ماهه اول ۱۴۰۱ را ۲۵۲ هزار میلیارد ریال و ۱۴۰۲ را بیش از ۳۶۲ هزار میلیارد ریال، معادل ۴۴ در صد افزایش عنوان کرد و گفت: مقایسه میزان معاملات انجام شده در ۳ ماهه ابتدای سال ۱۴۰۲ با مدت مشابه سال قبل حاکی از آن است که با هدف بهینه سازی پرتفوی و حداکثر نمودن بازدهی، میزان خرید انواع سرمایه گذاری‌های بورسی با ۱۰۲ درصد رشد همراه ‏بوده است و مجموع معاملات انجام شده نیز از ۱۰ هزار میلیارد ریال در ۳ ماهه سال ۱۴۰۱ به بیش از ۲۴ هزار میلیارد ریال در پایان ۳ ماهه سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است که معادل ۱۳۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد. ‏

‏وی افزود: مقایسه سود سهام کسب شده در این مدت، حکایت از آن دارد که با تلاش مستمر و بهره مندی از نظرات ‏کارشناسی، مجموع سود کسب شده سرمایه گذاری‌های بورسی شرکت شامل سود نقدی و سود حاصل از معاملات، از ۳.۷ هزار میلیارد ریال در سه ماهه ۱۴۰۱ به بیش از ۶ هزار میلیارد ریال در ۳ ماهه سال ۱۴۰۲، معادل ۶۴ درصد افزایش یافته است.

مدیرکل سرمایه گذاری و امور مجامع بیمه ایران، ارائه پیشنهادات و اخذ مصوبات لازم جهت اختصاص بودجه مشخص به سرمایه گذاری‌ها بر اساس درصدی از حق بیمه‌های ماهانه، برگشت کلیه سود‌های نقدی وصول شده سبد بیمه‌های زندگی به سرمایه گذاری‌های شرکت با تشکیل سبد اختصاصی بمنظور رشد مستمر سرمایه گذاری‌های مولد و بهره مندی از منافع آن، اقدامات لازم جهت مشارکت در تاسیس شرکت تامین سرمایه بمنظور تکمیل زنجیره خدمات مالی شرکت، انجام اقدامات نهایی پیاده سازی طرح هوشمند سازی تجاری (BI) در شرکت‌های زیرمجموعه و تابعه بمنظور افزایش دسترسی به اطلاعات و بهبود عملکرد آن شرکت‌ها و اقدامات لازم جهت پذیرش شرکت‌های زیرمجموعه در بازار سرمایه بمنظور افزایش شفافیت و بهره وری را از مهمترین اقدامات انجام شده در این حوزه برشمرد.

برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟ رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟
رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: «من ضرب‌الاجلی تعیین کرده‌ام، اما این ضرب‌الاجل بر اساس احساس من است، نه زمان مشخص. اگر حس کنم دیگر وقتش رسیده، اقدام خواهیم کرد»!
از نوشیدن آب داغ غافل نشوید! از نوشیدن آب داغ غافل نشوید!
نوشیدن آب داغ می‌تواند راه‌حل بسیاری از مشکلات باشد؛ مانند سینوزیت، استرس و کاهش وزن. بسیاری از کسانی که به سلامت‌شان اهمیت می‌دهند، عادت دارند هر روز صبح یا قبل از خواب آب گرم بنوشند. اما نظر علم درباره این عادت چیست؟
افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟! افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟!
نادر یار احمدی مشاور وزیر کشور و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی گفت: مهاجرت امروز به یک پدیده دائمی تبدیل شده است در حالیکه تا قبل از این ما این اعتقاد را نداشتیم.
امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟ امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟
یک متخصص حیات وحش با اشاره به اینکه نام‌گذاری سال‌ها به نام حیوانات، فرصت مناسبی را در سال ۱۴۰۴ برای تاکید بر اهمیت فرهنگی و زیست‌محیطی مار‌ها فراهم کرده است گفت: اگرچه از نظر نمادین، مار‌ها به عنوان نماد شفا شناخته می‌شوند، اما در عمل، برخورد انسان با مار‌ها متفاوت است چرا که ترس از این مار‌های سمی موجب ترس از سایر مار‌ها نیز شده است. این امر باعث می‌شود مار‌ها در معرض خطر قتل عام ناشی از تصور اشتباه از مار‌های سمی قرار بگیرند.
دشت سوسن دشت سوسن
دشت «سوسن»، یکی از جاذبه‌های طبیعی استان خوزستان، در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهرستان ایذه قرار دارد. این منطقه از دو دهستان دشت «سوسن شرقی» با مرکزیت «جنگه» و دشت «سوسن غربی» با مرکزیت «ترشک» تشکیل شده و در مجاورت استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است. عبور رودخانه کارون از میان دشت شرایط مناسبی برای گردشگری و فعالیت‌های طبیعت‌گردی فراهم کرده است.
اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش! اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش!
سال ۲۰۲۵، سالی است که هوش مصنوعی همه‌چیز را تغییر می‌دهد. از بهبود بهره‌وری در محیط‌های کاری تا انقلاب در دنیای خلاقیت، این ۱۰ اپلیکیشن هوش مصنوعی با قابلیت‌های نوآورانه، مسیر جدیدی را در زندگی روزمره و حرفه‌ای ما ترسیم خواهند کرد.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
برگزیده
حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
حقوق سربازان مجرد در مناطق عملیاتی، حداقل ۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان است.
بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟ بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟
در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۷ هزار و ۶۶۴ همت تسهیلات پرداخت شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۱ هزار و ۸۹۶ همت معادل ۳۲.۹ درصد افزایش داشته است.
کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد
سخنگوی طرح کالابرگ: سرپرستان خانوارِ حدود ۳۰ میلیون نفر از هموطنان از امروز می‌توانند با مراجعه به ۲۳۰ هزار فروشگاه از ۱۱ قلم محصول تعریف شده در طرح را به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای هریک از اعضا خانواده خود خرید کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر