کد خبر: ۲۱۰۴
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۳

صادرات فولاد به سوریه به سبب تحریم‌ها محدود شده نه ممنوع

عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ضمن تاکید براینکه هیچ محدودیت و مانعی برای صادرات فولاد ایران به سوریه از طرف دولت این کشور اعمال نشده است، تحریم‌ها را مانع افزایش صادرات به این کشور دانست و محدودیت صادرات را حقیقت موضوع اعلام کرد.
صادرات فولاد به سوریه به سبب تحریم‌ها محدود شده نه ممنوع

سیدرضا شهرستانی موارد اخیر مطرح شده در برخی رسانه‌ها مبنی بر محدودیت دولت سوریه برای صادرات فولاد ایران به این کشور را تکذیب و تصریح کرد: در حقیقت تحریم‌های ظالمانه علیه دو کشور ایران وسوریه سبب محدودیت‌ها در این زمینه شده و تجارت فولاد ایران و سوریه را محدود کرده است. هیچ محدودیت و مانعی برای صادرات فولاد ایران به سوریه از طرف دولت این کشور اعمال نشده است، اما همانطور که اشاره شد، تحریم‌ها مانع افزایش صادرات به این کشور شده است.

صادرات فولاد به سوریه به سبب تحریم‌ها محدود شده نه ممنوع
عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران ضمن یادآوری اینکه تحریم سبب شد که از بالغ بر یک سال گذشته، صادرات فولاد ایران به سوریه که عموما میلگرد بوده است، با محدودیت مواجه شود، اظهار کرد: محدودیت صادرات به سوریه به علت تحریم‌ها در سال جاری بیشتر هم شده است و ایران نمی‌تواند با حجم بالا فولاد و میلگرد را به سوریه صادر کند؛ بنابراین صادرکنندگان مجبورند بخشی زیادی از میلگرد‌های صادراتی را از طریق ترکیه و بخش کمی نیز از اقلیم کردستان به سوریه ارسال کنند.

وی افزود: حدود ۸۰ درصد صادرات فولاد ایران به سوریه، به میلگرد اختصاص دارد و حدود ۲۰ درصد نیز تیرآهن به این کشور صادر می‌شود. در مجموع هفت ماهه معادل ۵۷ هزار تن فولاد به ترکیه و ۶۵۰۰ تن فولاد به سوریه صادر شده است.

شهرستانی ضمن تاکید براینکه از این محدودیت صادرات فولا ایران به سوریه، تجار ترکیه بیشترین استفاده را می‌برند، گفت: همانطور که اشاره شد، دولت سوریه برای خرید فولاد از ایران هیچ محدودیتی به وجود نیاورده است و محدودیت‌ها به مسایل تحریم باز می‌گردد که سبب شده صادرات میلگرد و تیرآهن از ایران به سوریه با مشکلاتی مواجه شود که تبدیل به بهترین فرصت برای تجار ترکیه شده است. بطور مثال ترکیه هر تن میلگرد را ۵۷۰ تا ۵۸۰ دلار از ایران خریداری می‌کند و با سود ۱۲۰ تا ۱۳۰ دلاری به تجار سوری می‌فروشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر