کد خبر: ۲۰۹۹۶
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۷

۱۰۶ کیلومتر از خط دوم راه‌آهن قزوین- زنجان تا پایان سال آماده بهره برداری است

مدیرعامل شرکت راه‌آهن گفت: با تکمیل منابع مصوب در سفر اول رییس جمهور به استان زنجان، ۱۰۶ کیلومتر از خط دوم راه‌‍آهن قزوین - زنجان تا پایان امسال بهره برداری می‌شود.
۱۰۶ کیلومتر از خط دوم راه‌آهن قزوین- زنجان تا پایان سال آماده بهره برداری است

مخاطب24:«سید میعاد صالحی» درباره پروژه احداث خط دوم راه‌آهن قزوین - زنجان، گفت: هرچند در مرداد ماه سال ۱۴۰۰ و در روز‌های پایانی دولت قبل، ۱۰۶ کیلومتر از این پروژه به صورت ناقص افتتاح شد، اما این افتتاح در واقع یک افتتاح نمایشی بوده و با استاندارد‌های لازم برای بهره برداری فاصله زیادی داشت و به همین خاطر در این سال‌ها هیچ استفاده‌ای از این خط ریلی نشد.


صالحی افزود: در دور اول سفر استانی رییس جمهوری به استان زنجان، مبلغ ۸۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل نهایی ۱۰۶ کیلومتر از خط دوم راه‌آهن قزوین- زنجان تخصیص پیدا کرد. در نتیجه با تزریق حدود ۴۰۰ میلیارد از اعتبار مصوب، اکنون پیشرفت پروژه به بالای ۹۰ درصد رسیده است.


مدیرعامل راه‌آهن افزود: تکمیل این بخش ۱۰۶ کیلومتری مستلزم تزریق الباقی اعتبار مصوب سفر رییس جمهوری به استان زنجان است و معاون اجرایی ریس جمهور نیز در بازدیدی که داشتند دستور لازم را به سازمان برنامه و همچنین استانداری زنجان برای تامین این اعتبار دادند که در این صورت ۱۰۶ کیلومتر از این پروژه ان شاءالله تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد.


معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین درباره احداث الباقی این پروژه به طول ۷۵ کیلومتر گفت: طول کل این پروژه ۱۸۱ کیلومتر است که برای ۷۵ کیلومتر باقی مانده نیز بنا به دستور معاون اجرایی رییس جمهور، مقرر شد با مشارکت سازمان برنامه و بودجه، راه‌آهن، استانداری زنجان و سایر بخش‌ها، ۱۳۰۰ میلیارد تومان تامین اعتبار انجام شود که در این صورت، پروژه خط دوم راه‌آهن قزوین- زنجان تا هفته دولت سال آینده به بهره برداری کامل می‌رسد.


به گزارش ایرنا استان زنجان بزرگترین ظرفیت را برای تبدیل شدن به مرکز لجستیک شمال غرب کشور دارد، ۲ خطه شدن راه آهن زنجان- قزوین یکی از زیر ساخت‌های مورد نیاز در این خصوص است که م از سال ۱۳۹۵ به دلیل وجود مشکلات و موانع اعتباری به پایان نرسیده است.

برچسب ها: راه آهن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر