کد خبر: ۲۰۹۸۶
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۳
با همراهی مدیر عامل بانک سپه صورت گرفت

بازدید رئیس‌کل بانک مرکزی و سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام (ره) از غرفه بانک سپه در نمایشگاه" تلاش با برکت"

دکتر فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی و دکتر نوروزی سرپرست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با همراهی دکتر ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه، از غرفه این بانک در نمایشگاه "تلاش با برکت" بازدید کردند.
بازدید رئیس‌کل بانک مرکزی و سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام (ره) از غرفه بانک سپه در نمایشگاه

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از بانک سپه:نخستین جشنواره و نمایشگاه "تلاش با برکت" به همت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و در راستای تحقق شعار سال با حضور مدیران عامل بانک‌های کشور، تسهیل گران بنیاد برکت، مسئولان دستگاه‌های اجرایی کشور، خیرین و کارآفرینان برتر در محل دائمی نمایشگاه‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برگزار شد.
در این رویداد ملی، رئیس‌کل بانک مرکزی، سرپرست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، مدیرعامل بنیاد برکت و سایر مدیران عامل بانک‌ها ضمن حضور در غرفه بانک سپه و بازدید از محصولات تولیدی کارآفرینان مورد حمایت این بانک، در جریان فرآیند اعطای تسهیلات و اقدامات انجام شده توسط بانک سپه در راستای حمایت از تولید و اشتغال قرار گرفتند.
بانک سپه از ابتدای همکاری با بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) موفق به پرداخت یک هزار و ۵۱۱ میلیارد تومان در قالب ۲۲ هزار و ۳۵۹ طرح و ایجاد ظرفیت اشتغال برای بیش از ۶۷ هزار نفر در کشور شده است.
محمد ترکمانه مدیر‌عامل بنیاد برکت ضمن خوشامد‌گویی به شرکت‌کنندگان در جشنواره به ارائه گزارشی از عملکرد بانک‌ها در ارائه تسهیلات اشتغال‌زایی و حمایت از کارآفرینان پرداخت.
دکتر فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی، دکتر نوروزی سرپرست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و سایر مدیران ارشد اجرایی کشور نیز به ایراد سخنانی پیرامون اهمیت و ضرورت اطلاع‌رسانی اقدامات بانک‌ها در حمایت از تولید و ایجاد اشتغال در کشور پرداختند.
افتتاح وبیناری طرح‌های ملی با مشارکت بانک‌های عامل و بنیاد برکت از دیگر بخش‌های نخستین جشنواره و نمایشگاه "تلاش با برکت" بود و بانک سپه نیز طرح انتقال آب به ۷۰۰ هکتار از زمین‌های دیم شهرستان رامشیر استان خوزستان را توسط دکتر ابراهیمی مدیر‌عامل و مهرشاد شجاعی مدیر شعب بانک سپه منطقه خوزستان به صورت وبیناری افتتاح کرد.
مدیر‌عامل بانک سپه در افتتاح وبیناری طرح آب‌رسانی به زمین‌های کشاورزی شهرستان رامشیر استان خوزستان، ضمن گرامیداشت یاد شهدای این استان، با ابلاغ سلام به مردم غیور و زحمتکش و شهید‌پرور استان خوزستان از تلاش‌های صورت گرفته توسط بنیاد برکت و مدیریت و کارکنان بانک سپه منطقه خوزستان قدردانی کرد.
امضای تفاهم‌نامه توسط مدیران عامل بانک‌ها و قدردانی از بانک‌های برتر در ارائه تسهیلات اشتغال‌زایی و حمایت از کارآفرینی پایان‌بخش این مراسم بود.

برچسب ها: بانک سپه
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.