کد خبر: ۲۰۹۷۷
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش:

پیشگیری از اعتیاد در محیط‌های کارگری کیش را با جدیت دنبال می‌کنیم

"مهدی ادیبان" از پیگیری و اجرایی شدن مصوبات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش و قوانین مغفول مانده در پیشگیری از مواد مخدر در محیط‌های کارگری خبرداد.
پیشگیری از اعتیاد در محیط‌های کارگری کیش را با جدیت دنبال می‌کنیم

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :عضو هیات مدیره این سازمان در مراسم تقدیر از فعالین عرصه مبارزه با مواد مخدر که در سالن اجتماعات مرکز فرماندهی نیروی انتظامی کیش برگزار شد. گفت: یکی از محیط‌های اصلی اجرای برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد، محیط‌های کاری است که از اهمیت به سزایی برخوردار است و سازمان منطقه آزاد کیش درصدد است این امر مهم و ضروری را با جدیت دنبال کند.

مهدی ادیبان با اشاره به آسیب‌های ناشی از اعتیاد به مواد مخدر در سطح جامعه و اثرات فردی و اجتماعی آن بویژه در محیط‌های کاری و کارگری، بر لزوم توجه و ارتقاء سطح آگاهی مردم با برنامه ریزی مناسب تاکید کرد و افزود: آسیب شناسی و آگاهی بخشی به عموم مردم از مولفه‌های پیشگیری و مقابله با مصرف مواد مخدر در سطح جامعه است.

همچنین علی فائقی دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر کیش نیز با بیان این که آموزش پیشگیری از اعتیاد به شکل ویژه‌ای در دستور کار این شورا قرار دارد و در این راستا حضور در مدارس و برگزاری دوره‌های مختلف بین دانش آموزان و دانشجویان از مهمترین محور‌ها است. افزود: "سازمان‌های مردم نهاد" نقش بسیار مهمی در مبارزه با مصرف مواد مخدر در جزیره کیش ایفا می¬کنند و در این میان فعال نمودن مجموعه‌های مردمی، صنوف و جوامع کارگری و بسیج عمومی دستگاه‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به امضاء ۳۲ تفاهم نامه با صدا و سیمای مرکز کیش، از تشکیل تیم‌های بازرسی از سوی شورای مبارزه با مواد مخدر درکیش خبر داد و تاکیدکرد: اعزام معتادان متجاهر از جزیره کیش بنا به تشخیص نیروی انتظامی، طبق روال گذشته ادامه خواهد داشت.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر کیش ادامه داد: تهیه بسته‌های آموزشی به همت روابط عمومی سازمان منطقه آزاد کیش و برنامه سازی‌های صدا و سیما درزمینه پیشگیری و افزایش آگاهی خانواده‌ها در زمینه ایجاد شهری از عاری از مواد مخدر از جمله اقدامات این شورا است.

یاسین مطهری زاده رییس دادگستری جزیره کیش نیز در این مراسم با بیان این که طرح ساماندهی معتادان با جدیت در دستور کار قرار گرفته و نیازمند حمایت‌های همه جانبه است؛ تاکید کرد: مشارکت عموم جامعه و دستگاه‌های اجرایی در اجرای برنامه‌های شورای مبارزه با مواد مخدر کیش، تاثیر بسزایی در مهار اعتیاد و کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد.

وی بر بکارگیری تمام ظرفیت‌ها و امکانات برای مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و افزود: مبارزه با باند‌های ورود مواد مخدر و برخورد جدی، مستمر و قانونی با سوداگران مرگ، سیاست ما در رسیدن به جزیره پاک است.

همچنین شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت کیش نیز با اشاره به نقش مهم و تاثیرگذار پلیس در مبارزه با مواد مخدرگفت: آسایش و امنیت جزیره کیش که از آن به عنوان جزیره سلامت یاد می‌شود؛ مدیون هوشیاری، درایت و تجربه نیروی انتظامی منطقه ویژه کیش، سربازان گمنام و همدلی و همراهی مسوولان و مردم کیش در مبارزه با سوداگران مرگ، توزیع کنندگان این پدیده خانمان سوز است.

وی با قدردانی از اقدامات شورای مبارزه با مواد مخدر کیش در ساماندهی معتادان و اعزام آنان به کمپ‌های اعتیاد رایگان و ارائه آموزش‌های لازم به آنان تاکید کرد: جای تقدیر دارد که همه مسئولان دستگاه‌های مختلف با اولویت قرار دادن موضوع آسیب‌های اجتماعی بویژه اعتیاد، شورای مبارزه با مواد مخدر کیش را در انجام وظایف خود یاری می‌کنند.

محمد عباسی دادستان کیش نیز در این مراسم با گرامیداشت هفته مبارزه با مواد مخدر بر ضرورت اهتمام جدی دستگاه‌های اجرایی در آگاهی بخشی به خانواده‌ها درخصوص این بلای خانمان سوز و آموزش نسل جوان با اثرات مخرب هر یک از گونه‌های مواد مخدر تاکید کرد و افزود: بحث آموزش و درمان باید در اولویت قرار گرفته و از آنجا که درمان اعتیاد هزینه بر است از اینرو ایجاد مکان‌هایی که رایگان اقدام به ترک اعتیاد نموده و زمینه بازگشت فرد را به جامعه فراهم می‌کند؛ الزامی است.

همچنین فرج نظری جانشین فرماندهی انتظامی ویژه کیش در این مراسم گفت: توجه به مقوله اعتیاد و پشتیبانی از مصوبات شورای مبارزه با مواد مخدر، امنیت و آسایش خانواده‌ها و گردشگران کیش را به دنبال دارد.

وی از برخورد قاطع مراجع قضایی کیش و همکاری آنان با نیروی انتظامی در مبارزه با مواد مخدر تقدیر کرد و افزود: همکاری و تعامل مراجع قضایی کیش در به ثمر نشاندن تلاش‌های ماموران مبارزه با مواد مخدر و موفقیت آنان در برقراری امنیت و آسایش خانواده‌ها و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی اعتیاد، نقش مهمی داشته است.

گفتنی است در پایان مراسم با اهداء لوح از تمامی فعالین عرصه مبارزه با مواد مخدرکیش تقدیر شد.

captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.