کد خبر: ۲۰۹۷۶
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۱

افزایش پرواز‌ها از تهران به مقصد جزیره کیش و بالعکس

مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش از افزایش تعداد پرواز‌ها از مقصد تهران – کیش - تهران توسط دو شرکت هواپیمایی "وارش" و "چابهار" در راستای ارائه خدمات شایسته به گردشگران و کیشوندان خبر داد.
افزایش پرواز‌ها از تهران به مقصد جزیره کیش و بالعکس

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :عزت اله محمدی با بیان این خبر گفت: با تاکید مدیرعامل سازمان و پیگیری‌های شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش و همکاری شرکت‌های هواپیمایی از روز سه شنبه ششم تیرماه یک سورتی پرواز به صورت روزانه از تهران به مقصد کیش و بالعکس توسط "شرکت هواپیمایی وارش" انجام خواهد شد.

محمدی همچنین از افزایش خدمات پروازی توسط "شرکت هواپیمایی چابهار" در این مسیر هوایی همزمان با عید سعید قربان خبر داد و اظهار داشت: این شرکت علاوه بر پرواز‌های خود نسبت به افزایش یک سورتی پرواز در مسیر تهران – کیش و بالعکس از روز پنجشنبه هشتم تیر اقدام کرده است.

مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش گفت: شرکت هواپیمایی چابهار از هفته آینده، روز‌های یک شنبه نیز در مسیر تهران به مقصد کیش و بالعکس افزایش پرواز خواهد داشت و ساکنان و گردشگرانی که قصد سفر در این مسیر را دارند می‌توانند از طریق دفاتر و آژانس‌های هواپیمایی نسبت به تهیه بلیط اقدام کنند.

به گفته محمدی در راستای رونق اقتصادی و توسعه گردشگری جزیره کیش رایزنی با مدیران عامل و معاونت‌های بازرگانی دیگر شرکت‌های هواپیمایی از جمله کاسپین در حال انجام است.

آخرین اخبار
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر