کد خبر: ۲۰۹۵۴
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۹

تعطیلات ستاره لیورپول، زیبا و متفاوت‌تر از همه (عکس)

کودی خاکپو، ستاره هلندی لیورپول، تعطیلات خود را صرف کمک به نیازمندان سرزمین پدری‌اش کرده است.
تعطیلات ستاره لیورپول، زیبا و متفاوت‌تر از همه (عکس)

مخاطب24:با پایان لیگ‌های اروپا و فیفا دی بعد از آن، بازیکنان این فرصت را پیدا کرده اند که هر کدام بسته به علاقه فردی خود بیشترین و بهترین استفاده ممکن را از تعطیلات ببرند. کودی خاکپو، ستاره هلندی لیورپول، اما شیوه‌ای کاملا متفاوت را برگزیده است.


اکثر ستاره‌های فوتبال این روز‌ها به صورت انفرادی و خانوادگی در تعطیلات به سر می‌برند و روزانه ده‌ها عکس از آن منتشر می‌کنند؛ مسافرت به نقاط دیدنی و شهر‌های معروف بخش قابل توجهی از این برنامه را شامل می‌شود. در این میان، اما کودی خاکپو ترجیح داده تا از بعد دیگر تعطیلات لذت ببرد.


او که از سال ۲۰۱۹ وعده سفر به توگو، سرمربی پدری‌اش، را داده بود به خاطر شیوع ویروس کرونا از این کار بازماند، اما امسال بالاخره به این وعده عملکرد کرد. خاکپو بعد از پایان فصل ۲۳-۲۰۲۲ راهی توگو شد تا علاوه بر ملاقات با تعداد زیادی از نزدیکانش، بخش قابل توجهی از زمان خود را به کمک به نیازمندان اختصاص دهد.


این بازیکن ۲۴ ساله بدون پنهان کردن اشتیاقش از حضور در توگو گفت: "برداران بزرگ و کوچک من هر دو در توگو بازی کردند و من فقط این قاعده مستثنی نیستم. "


خاکپو حضور در توگو و کمک به نیازمندان را حتی جداب‌تر از سپری کردن تعطیلات در سواحل اسپانیا می‌داند: "من همواره برای سفر به توگو مشتاق بودم، اما واقعا فرصت کمی در اختیار دارم و سخت است که بتوانم همواره آن را عملی کنم. امسال می‌خواهم در توگو از تعطیلات لذت ببرم نه جا‌هایی مثل ایبیزا که جزیره‌ای توریستی در اسپانیاست. "


ستاره لیورپول در حالی تصمیم به حضور در توگو گرفته که بلافاصله بعد از پایان فصل پیشنهادات اغوا کننده متعددی پیش رویش قرار داشت. خاکپو، اما بی توجه به آن‌ها کاری که دوست داشت را به سرانجام رساند تا تصاویر کمکش به نیازمندان توگو بازتابی بین المللی داشته باشد.


اتحادیه فوتبال توگو ۴ سال پیش پیشنهاد بازی در تیم ملی این کشور را به خاکپو داد، اما این بازیکن بازی در سرزمین مادری (هلند) را ترجیح داد. خاکپو خیلی زود در ترکیب لاله‌های نارنجی جا افتاد و در ۳ بازی ۳ گل زد تا به واسطه همین درخشش در ژانویه ۲۰۲۲ با ۳۷ میلیون پوند راهی لیورپول شود. ملی پوش هلندی در تیم باشگاهی جدیدش هم عملکرد خوبی داشت طی ۲۱ بازی لیگ برتر ۷ گل زد و ۲ پاس گل داد.

تعطیلات ستاره لیورپول، زیبا و متفاوت‌تر از همه (عکس)

 

تعطیلات ستاره لیورپول، زیبا و متفاوت‌تر از همه (عکس)

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر