کد خبر: ۲۰۸۸۴
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۹

لزوم ایجاد زیرساخت‌های لازم و پاسخگویی به مطالبات مردمی

نماینده مردم غرب استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر تسریع پاسخگویی به مطالبات مردمی و ایجاد زیرساخت‌های رفاهی و عمرانی را از وظایف مهم مسوولان برشمرد.
لزوم ایجاد زیرساخت‌های لازم و پاسخگویی به مطالبات مردمی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :احمد جباری در نشست امروز پنجشنبه یکم خرداد با حضور رحیم سرهنگی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با موضوع چگونگی هم اندیشی برای ایجاد یک رویه گمرکی در بندر چارک، گفت: تسریع در رسیدگی به امورات مردم که یکی از تکالیف قانونی و اخلاقی تمام مسوولان است و مقام معظم رهبری نیز بار‌های بر این امر مهم تاکید داشتند باید مورد اهتمام ویژه قرار گیرد.

وی، اظهار داشت: باید به تمام مطالبات مردمی پاسخ دهیم و هیچ‌کس حق شانه خالی کردن ندارد وتمام مسئولان باید پاسخگوی سوالات و مطالبات مردمی باشند و محقق شدن این امر مهم مستلزم هم‌افزایی و انسجام مثال زدنی دستگاه اجرایی است.

جباری با اشاره به موقعیت استراتژی و نقش پشتیبان ورودی مسیر دریایی بندر چارک به جزیره کیش را مهم و تاثیر گذار در حوزه‌های اقتصادی و گردشگری عنوان کرد و افزود: بندر چارک نقش دومین دروازه پر رونق مسیر حمل و دریایی در حوزه‌های کالا و مسافری به جزیره را ایفا می‌کند.

به گفته جباری راه اندازی گمرک این بندر که از قدیمی‌ترین بنادر در شهرستان غرب استان هرمزگان است با پیگیری‌های لازم و به همت مسوولان کشوری در راستای چگونگی کیفیت بخشی در حوزه زیرساخت‌های اقتصاد دریا محور و صادرات و واردات کالا می‌توانیم گام‌های موثری در این منطقه برداریم.

نماینده مردم غرب استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با بیان این که تمام نقاط دنیا پر رونق‌ترین و بهترین مناطق بخش ساحلی است، بیان داشت: علیرغم این که از قوانین بسیار خوبی در راستای توسعه و صادرات و مناطق ساحلی برخورداریم متاسفانه در کشور ما بی رونق‌ترین و نا زیباترین مناطق برخی مواقع منطقه ساحلی هستند.

احمد جباری، خاطر نشان کرد: با توجه به این که در مجاورت خلیج فارس قرار گرفته‌ایم و مردم به کشور‌ها و استان‌های همجوار حق قیاس دارند بنابراین در شاخص توسعه به ویژه در حوزه علمی و ذاتی تکلیف را قانون بر ما مشخص کرده است که متاسفانه خیلی عقب مانده ایم؛ چرا که زیرساخت‌های لازم در این مناطق ایجاد نشده است.

به گفته جباری عدم تحقق زیرساخت‌ها یا مشکل قانونی دارد که به عنوان قانون گذار باید این موضوع را پیگیری و نسبت به حل آن اقدام کنیم و یا تحت تاثیر عملکرد مدیران است که باید هر چه سریع‌تر تدابیری در این خصوص اندیشیده شود.

وی در تکمیل سخنان خود برنامه راهبردی و استراتژیک این اقدام را خدمت بی منت به مردم عنوان کرد و افزود: در دولت سیزدهم فساد ستیز و حتی تشریفات زائد حذف شده است این مهم یکی از نشانه‌های خدمت گذاری دولت و شخص رییس جمهور می‌باشد.

احمد جباری عنوان کرد: تعامل و همدلی که میان دولت و مردم در سطح عالی و میانی ابجاد شده با اهتمام ویژه به وظایف محوله هر کدام در حوزه‌های مربوطه با یک هدف مشخص باید گام‌های موثری در راستای اعتلای ایران اسلامی برداریم.

جباری تاکید کرد: باید اختیارات به مدیرعامل منطقه آزاد تفویض شود یعنی به عنوان حاکمیت منطقه عمل کند و به هر نتیجه و جمع بندی که میرسند اجرایی شود.

تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر