کد خبر: ۲۰۸۷۹
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۱

برگزاری نشست هم اندیشی روسای پردیس‌های بین المللی دانشگاه‌ها با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید برقرار گرفتن دانشگاه‌های جزیره در چارچوب اصلی خود، نقش آن‌ها در ارتقاء و توسعه فناوری، تکنولوژی و گردشگری را مهم عنوان کرد.
برگزاری نشست هم اندیشی روسای پردیس‌های بین المللی دانشگاه‌ها با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :رحیم سرهنگی در نشست هم فکری که با ائمه جمعه کیش و روسای دانشگاه‌های کیش روز چهارشنبه به میزبانی پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی شریف و با حضور برخی امام جمعه کیش، امام جمعه اهل تسنن و برخی از روسای پردیس‌های بین المللی دانشگاه‌ها برگزارشد، با اشاره به نقش مهم دانشگاه‌ها در ارتقاء و توسعه فناوری، تکنولوژی و گردشگری در جزیره کیش گفت: با بهره گیری از ظرفیت دانشگاه‌های فعال در کیش می‌توان نسبت به پیشرفت هر چه بیشتر شهرک‌های صنعتی و همچنین توسعه و پیشرفت صنعت توریسم سلامت و بهبود وضعیت بیمارستان، بهداشت و ساکنان منطقه اقدامات مهمی انجام داد.

سرهنگی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری افزود: در اقتصاد مقاومتی دانش، تکنولوژی و انتقال فناوری‌ها برای مناطق آزاد در نظر گرفته شده است و دانشگاه‌ها در این حوزه می‌توانند نقش مهمی را ایفا کنند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش اظهار داشت: با توجه به پیشی گرفتن کیش در انتقال تکنولوژی و فناوری‌ها از سایر مناطق آزاد، لازم است تا دانشگاه‌های این منطقه در چارچوب اصلی خود قرار گیرند.

وی به حمایت سازمان منطقه آزاد کیش از فعالیت پردیس‌های بین المللی دانشگاه‌های کیش اشاره کرد و افزود: حضور پزشکان و اساتید مجرب توسط دانشگاه‌ها در جزیره می‌توانند نقش مهمی در توسعه صنعت، اقتصاد و گردشگری در جزیره کیش داشته باشند.

حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز نیز در این نشست با تاکید بر هماهنگی و همکاری دانشگاه‌ها با سازمان منطقه آزاد کیش گفت: با ارائه طرح جامع مراکز علمی و دانشگاهی آموزش عالی کیش تا پایان سال ۱۴۰۲ تصمیمات لازم برای تبدیل شدن جزیره به یک شهر دانشگاهی و تقویت دانشگاه‌ها برای حضور برند‌های مهم حوزه‌های گرفته خواهد شد.

امام جمعه کیش افزود: با برگزاری جلسات میان روسای دانشگاه‌ها و سازمان منطقه آزاد کیش می‌توان نسبت به همایش کاربردی یک روزه یا نصف روزه اقدام کرد.

گفتنی است، علی سالک غفاری رئیس پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی شریف به ارائه گزارشی از فعالیت‌های این دانشگاه پرداخت، همچنین مواردی نیز از سوی سایر روسای دانشگاه‌های حاضر در جلسه عنوان و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

آخرین اخبار
اخبار داغ
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر