کد خبر: ۲۰۸۷۱
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۹

جنگ داخلی در روسیه! گروه واگنر علیه روسیه اعلام جنگ کرد

گروه واگنر در بیانیه‌ای مدعی شده نیروهای ارتش روسیه به مواضع این گروه حمله کرده‌اند. در این گزارش‌ها به نقل از یوگنی پریگوژین، رئیس‌ واگنر آمده است: «یک حمله موشکی به مواضع گروه واگنر انجام شد. قربانیان زیادی وجود دارد.»
جنگ داخلی در روسیه! گروه واگنر علیه روسیه اعلام جنگ کرد

مخاطب ۲۴- منابع خبری گزارش می‌دهند گروه واگنر در بیانیه‌ای مدعی شده نیرو‌های ارتش روسیه به مواضع این گروه حمله کرده‌اند. در این گزارش‌ها به نقل از یوگنی پریگوژین، رئیس واگنر آمده است: «یک حمله موشکی به مواضع گروه واگنر انجام شد. قربانیان زیادی وجود دارد.»

پریگوژین مدعی شده که این حمله از خطوط پشتی انجام شده که نشان می‌دهد نیرو‌های ارتش روسیه عامل آن بوده‌اند.

وی همچنین مدعی شده است: «ما آماده بودیم به وزارت دفاع [روسیه]امتیاز بدهیم، سلاح‌هایمان را تحویل بدهیم و راه حلی درباره اینکه چطور می‌توانیم از کشورمان دفاع کنیم پیدا کنیم. اما آن‌ها باز هم ادامه دادند.»

مطابق این گزارش‌های تأییدنشده رئیس گروه واگنر وعده داد که با اقدام روسیه مقابله به مثل خواهد کرد. او گفت: «شری که سران نظامی روسیه عامل آن هستند باید متوقف شود.»

پریگوژین مدعی شده سرگئی شایگو، وزیر دفاع روسیه شخصاً وارد «روستوف» شده تا این عملیات برای نابود کردن واگنر را انجام دهد.

کاخ کرملین در بیانیه‌ای اعلام کرد ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه از وضعیت پیرامون گروه واگنر مطلع است و اقدامات لازم در حال اتخاذ هستند.

وزارت دفاع روسیه‌ای در بیانیه‌ای گفت اتهامات پریگوژین «صحت ندارند و یک تنش‌زایی رسانه‌ای است.»

کمیته ضدتروریسم روسیه در بیانیه‌ای گفت اف. اس. بی یک پرونده قضائی درباره «دعوت به شورش مسلحانه» از سوی رئیس واگنر باز کرده است. این کمیته گفته خواستار توقف سریع اقدامات غیرقانونی است

برخی رسانه های خارجی خبر از بروز یک کودتا در روسیه میدهند این اخبار هنوز تایید نشده است. اما درگیری بین وزارت دفاع و گروه واگنرها تایید شده است

خبرگزاری CNN آمریکا: احتمال وقوع یک جنگ داخلی و گسترده در سه جبهه در روسیه وجود دارد/ واگنرها در تلاش اند که پوتین را متقاعد کنند که برای دستگیری مقامات نظامی ارتش مجوز صادر کند/ وزارت اطلاعات روسیه به ارتش این کشورها و گروه واگنرها دستور داده تا خویشتن داری کنند!

واگنر علیه وزارت دفاع روسیه اعلام جنگ کرد

وزارت دفاع روسیه:تمام پیام ها و فریم های ویدئویی که از طرف یوگنی پریگوژین در شبکه های اجتماعی در مورد ادعای "حمله وزارت دفاع روسیه به اردوگاه های عقب PMC واگنر" توزیع شده است با واقعیت مطابقت ندارد و یک تحریک اطلاعاتی است.

نیروهای مسلح فدراسیون روسیه به انجام ماموریت های رزمی در خط تماس با نیروهای مسلح اوکراین در منطقه عملیات ویژه نظامی ادامه می دهند.

 سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه چندی قبل به همه گروه‌های داوطلب و شبه نظامیانی که در جنگ اوکراین به نفع روسیه در حال مبارزه هستند دستور داد تا پایان ماه آگوست با وزارت دفاع قرارداد امضا کنند.

 این اقدام شویگو تلاشی برای کاستن از اختیارات و جلوگیری از خودسری‌های پریگوژین بود.

 پریگوژین در واکنش به این دستور اعلام کرد که «واگنر هیچ قراردادی را با شویگو امضا نخواهد کرد.»

 اما خیلی زود پوتین واکنش نشان داد و جانب وزیر دفاع را گرفت. پوتین گفت این دستور باید تا موعد مقرر اجرایی شود. پریگوژین پس از این از پوتین هم انتقاد کرد. حالا گویا دعوا بالا گرفته.

خبر تکمیلی / بر اساس گزارش ها، ولادیمیر پوتین به مکان امنی منتقل شده است و به زودی با کارکنان خود دیدار خواهد کرد.

 

دعوت رئیس واگنر از مردم روسیه برای حضور مسلحانه در خیابان ها

 

بیانیه‌ جدیدی منتسب به رئیس گروه واگنر در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است که او ظاهراً از مردم روسیه خواسته به خیابان‌ها بیایند.

همچنین ادعا شده پریگوژین گفته که شویگو در میدان سرخ به دار آویخته خواهد شد و کنار لنین دفن خواهد شد.

 

اعلام حکومت نظامی در مسکو

رسانه‌ها به نقل از رادیو محلی مسکو گزارش دادند که ارتش روسیه به دستور دفتر ریاست جمهوری در مسکو حکومت نظامی اعلام کرده است.

به گزارش ایسنا، رسانه‌ها گزارش دادند که در دفتر مرکزی گروه واگنر در سن پترزبورگ روسیه درگیری ایجاد شده و یوگنی پریگوژین، فرمانده این گروه تهدید کرده که وزیر دفاع این کشور در میدان سرخ به دار آویخته خواهد شد!

رسانه‌ها به نقل از پریگوژین اعلام کردند: امشب مسئله خائنان و جنایتکارانی که به روسیه توهین کردند، یعنی وزیر دفاع و رئیس ستاد ارتش را حل خواهیم کرد. سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه در میدان سرخ به دار آویخته شده و با لنین در مقبره به خاک سپرده خواهد شد.

همچنین برخی رسانه‌ها از شنیده شدن صدای تیراندازی در مسکو خبر داده‌اند.
علاوه‌براین، تصاویری منتشرشده که گفته می‌شود نشان‌دهنده حرکت شخص ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهوری روسیه به سوی کاخ کرملین است تا درباره وضعیت موجود تصمیم‌گیری کند.
یک رسانه روسی مدعی هشدار امنیتی در شهر روستوف شده و اظهار داشت که ارتش در حالت آماده باش برای دفع حمله خارجی قرار گرفته است.

در عین حال، دیگر رسانه‌های روسیه با انتشار تصاویری از دفتر مرکزی واگنر، اوضاع را آرام توصیف کرده‌اند

 

اطلاعاتی از ارتش خصوصی واگنر

 

گروه واگنر یا ارتش خصوصی واگنر یک گروه شبه نظامی یا شرکت نظامی خصوصی با وابستگی غیر مستقیم به ارتش روسیه است که با استخدام داوطلب در جنگ‌های نیابتی مشارکت می‌کند. مشارکت در جنگ داخلی سوریه، جنگ در دونباس و حمله روسیه به اوکراین از جمله فعالیت‌های این گروه است.

کشورهای غربی این گروه را تحریم کرده و آن‌ها را متهم به ارتکاب جنایت‌های سازمان یافته با استخدام افراد شرور فراملیتی می‌کنند که در پروژه‌های جنگی بنفع روسیه وارد عمل می‌شوند.

از مدتی پیش میان این گروه و رئیس آن با ارتش روسیه در جنگ اوکراین اختلافات شدیدی بروز پیدا کرده بود به نحوی که ارتش روسیه آنها را به فروش اطلاعات جنگی در ازای پول به ارتش اوکراین متهم کرد و در مقابل گروه واگنر نیز ارتش روسیه را به فریب پوتین در رابطه با پیشرفت‌های جنگی در اوکراین متهم کرد.

برچسب ها: ارتش روسیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر