کد خبر: ۲۰۸۵۱
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۲

دستگیری سارق موزه مردم‌شناسی ارومیه

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی از دستگیری سارق موزه مردم‌شناسی ارومیه و کشف کلت کمری مسروقه خبر داد.
دستگیری سارق موزه مردم‌شناسی ارومیه

مخاطب۲۴ : به نقل از فارس ؛ مرتضی صفری اظهار داشت: متاسفانه چند هفته پیش به‌دلیل نقص فنی دوربین یکی از اتاق‌های موزه مردم‌شناسی یک قبضه کلت کمری فلزی با دسته چوبی ۳۰ سانتی‌متری توسط سارقان مورد دستبرد قرار گرفت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی افزود: در همان ساعات اولیه موضوع سرقت به مراجع انتظامی و آگاهی استان اطلاع داده شد و اقدامات لازم برای دستگیری سارقان در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: در نتیجه تعاملات و پیگیری‌های عوامل یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی با ماموران نیروی انتظامی و تلاش‌های کارگاهان ویژه اداره آگاهی استان، یکی از سارقان موزه دستگیر و کلت کمری فلزی در محل اختفای وی کشف شد.

صفری با قدردانی از عوامل دخیل در این موضوع خاطرنشان کرد: از نیرو‌های امنیتی، انتظامی، اطلاعاتی و آگاهی استان که برای به نتیجه رساندن این پرونده در اسرع وقت با این اداره‌کل همکاری کردند نهایت قدردانی و تشکر را دارم.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی نیز با اشاره به اقدامات انجام یافته در این ارتباط گفت: سارق به حرفه کاشی‌کاری مشغول بوده و برای سرقت اسلحه مذکور از ابزارآلات کاشی‌کاری استفاده کرده است.

صادق شکری تصریح کرد: درنتیجه تلاش‌های کاراگاهان ویژه معلوم شد هیچ فردی از داخل و یا خارج از موزه در این سرقت وی را همراهی نکرده و سارق بنا به تصمیم شخصی و اعتماد به حرفه و تخصص خود اقدام به سرقت کرده است.

او با قدردانی از تلاش‌های پرسنل پلیس آگاهی استان افزود: کاراگاهان ویژه و متخصص استان با تلاش‌های شبانه‌روزی خود توانستند این پرونده را به نتیجه برسانند و آن‌ها همیشه برای حفظ امنیت و آسایش مردم همیشه در صحنه هستند.

برچسب ها: سارقان موزه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون! عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون!
مراجع قضائی صفحات اینستاگرامی چند شرکت‌کننده دو برنامه «عشق ابدی» و «زن روز» را به‌دلیل ترویج سبک زندگی مغایر با هنجار‌های اجتماعی توقیف و صاحبان آنها را تحت پیگرد قرار دادند.
پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی
ستاره حیدری، نوجوان ۱۷ ساله آبادانی از ۱۵ آبان ناپدید شده است. دادستانی پرونده ویژه‌ای تشکیل داده و پیگیری‌ها و رصد تلفن و حساب‌ها ادامه دارد.
مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی
هیئت بلاروسی به سرپرستی اولگ میشچنکو وارد کاراکاس شد و سومین نشست کارگروه همکاری نظامی-فنی با ونزوئلا برگزار شد. گفت‌و‌گو‌ها بر توسعه روابط متمرکز بود.
آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟ آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟
پس از دو هفته غیبت از جلسات مهم، سرگئی لاوروف دوباره ظاهر شد و رسانه‌ها درباره احتمال کاهش نفوذ او در دولت پوتین و جایگزینی‌اش گمانه‌زنی می‌کنند.
بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران
رژیم صهیونیستی از دستگیری مردی ۲۷ ساله به اتهام انتقال اطلاعات حساس تأسیسات و پایگاه‌های نظامی به ایران خبر داد؛ او بیش از یک سال با مأموران ایرانی در ارتباط بود.
عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است
سید عباس عراقچی در اجلاس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» اعلام کرد، جنگ و زور در روابط بین‌الملل غالب شده و دیپلماسی اولین قربانی این روند است.
آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه شد؛ اقدامی که با هدف رقابتی‌سازی بازار، کشف قیمت شفاف و فراهم‌کردن امکان واردات برای شرکت‌های واجد شرایط انجام می‌شود.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر