کد خبر: ۲۰۷۸
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۵

خدا کند استقلالی‌ها به تیم ملی دعوت نشوند/ اسکوچیچ به مجیدی لطف کرده است

تیم فوتبال استقلال در حالی در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد که کمترین سهمیه را در لیست تیم ملی بین دیگر تیم‌های صدر جدولی دارد.
خدا کند استقلالی‌ها به تیم ملی دعوت نشوند/ اسکوچیچ به مجیدی لطف کرده است

دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی در تابستان سال جاری در حالی لیست تیم ملی برای دیدار مقابل سوریه و عراق در شروع دور رفت مرحله پایانی مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را اعلام کرد که استقلال با پنج نماینده بیشترین سهمیه را به خود اختصاص داده بود، حتی بیشتر از پرسپولیس که قهرمان لیگ برتر بیستم شد.

خدا کند استقلالی‌ها به تیم ملی دعوت نشوند/ اسکوچیچ به مجیدی لطف کرده است
مهدی قائدی، جعفر سلمانی، سیاوش یزدانی، عارف آقاسی و زبیر نیک نفس ۵ استقلالی بودند که به لیست تیم ملی دعوت شدند، اما در اردو‌های بعدی این تعداد به یک نفر که سیازوش یزدانی باشد تقلیل یافت. مدافعی که البته در همه این مدت سهمی جز نیمکت نشینی نداشته و پشت سر بازیکنانی مانند کنعانی زادگان و خلیل زاده مانده است.

اما استقلال در این حد فاصل چه تغییر و تحولی در شرایط خودش در لیگ برتر به وجود آورد؟ تیم فرهاد مجیدی پس از جدایی ۵ ستاره این تیم در تابستان و یک مدافع دیگر که اخیراً از این تیم جدا شده در فصل نقل و انتقالات تابستانی ۹ بازیکن داخلی و ۲ بازیکن خارجی به جمع نفراتش اضافه کرد که برخی از این ۹ بازیکن داخلی لژیونر بودند. تغییراتی گسترده که برخی آن را غیرمعمول عنوان کردند چرا که استقلال به اندازه یک تیم ۱۱ نفره بازیکن جذب کرد و بسیاری از کارشناسان بر این اعتقاد بودند که استقلال نمی‌تواند نتایج مطلوبی کسب کند. اما استقلال با شروع دور جدید مسابقات لیگ برتر پس از عبور موفق از تیم‌های هوادار، ذوب آهن و تراکتور سه برد متوالی کسب کرد و در دیدار چهارم مقابل فجر در بازی خارج از خانه به یک تساوی یک بر یک دست یافت تا با ۱۰ امتیاز در صدر جدول قرار گرفته و به تعطیلات برود.

در حال حاضر استقلال و تیم ملی فوتبال ایران هر دو در جداولی که در آن قرار دارند در صدر ایستاده اند، اما استقلال کمترین سهمیه را در تیم ملی دارد! هرچند که نمی‌توان به صدرنشینی استقلال در پایان هفته چهارم به عنوان یک صدرنشینی قاطع در جدول لیگ برتر نگاه کرد. شاید اگر استقلال بتواند این صدرنشینی را تا پایان نیم‌فصل تداوم ببخشد اهمیت بیشتری برایش پیدا کند.

صادق ورمزیار کاپیتان اسبق تیم استقلال در این باره که صدرنشین جدول لیگ برتر سهم کمی در لیست تیم ملی دارد با خبر ورزشی گفتگو کرد.

پیشکسوت استقلال در این باره که آیا استقلال سهم بیشتری در تیم ملی باید داشته باشد یا نه گفت: «خدا را شکر که استقلال سهم کمی در تیم ملی دارد، چرا که با این همه جابجایی و حضور بازیکنان جدید، اگر قرار بود در تعطیلات اینچنینی استقلال ۴ یا ۵ بازیکنش را هم در اردوی تیم ملی از دست می‌داد آن وقت ایجاد هماهنگی بین نفراتش سخت و دشوارتر از این هم می‌شد. امیدوارم این سهمیه کم، همچنان باقی بماند تا استقلالی‌های جدید و قدیم به هماهنگی بیشتری دست پیدا کنند. در واقع اسکوچیچ به مجیدی لطف کرده است، چون هماهنگی بیشتر ضریب موفقیت استقلال را بیشتر خواهد کرد».

صادق ورمزیار در این باره که اسکوچیچ چه نگاهی به استقلال خواهد داشت گفت: «وقتی استقلال بتواند در لیگ برتر نتیجه بگیرد و صدرنشینی خودش را تداوم ببخشد در آن صورت اسکوچیچ مجبور می‌شود که از تیم صدرنشین و قهرمان بازیکن دعوت کند. قطعاً ادامه این صدرنشینی‌ها می‌تواند به قهرمانی نیم‌فصل منجر شود و ما در اغلب مسابقات این چنینی دیده ایم که در ۷۰ تا ۸۰ درصد مواقع تیم قهرمان نیم فصل، قهرمان پایان فصل هم می‌شود؛ بنابراین استقلال خودش می‌تواند اسکوچیچ را وادار کنند که بازیکنانش را به تیم ملی دعوت کند. مرحله بعدی مسابقات تیم ملی هم بهمن ماه برگزار می‌شود و من فکر می‌کنم اگر تا آن زمان نیم فصل اول هم تمام شده باشد در این صورت خواهیم دید که به احتمال زیاد شرایط با امروز متفاوت خواهد بود».

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.