کد خبر: ۲۰۶۵۹
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۲

دیپلماسی فعال اقتصادی دولت سیزدهم

وزیر اقتصاد اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران بعد از چهار سال در سطح وزیر در اجلاس صندوق اوپک شرکت کرد؛ هم در خود اجلاس نقش فعالی ایفا کردیم و هم در حاشیه اجلاس از فرصت گفتگو‌های دو طرفه با وزرای اقتصادی کشور‌های عضو صندوق استفاده شد.
دیپلماسی فعال اقتصادی دولت سیزدهم

مخاطب24:از وزارت اقتصاد، «سیداحسان خاندوزی» در حاشیه شرکت در چهل و چهارمین اجلاس سالانه صندوق اوپک اظهار کرد: این اجلاس که با حضور وزرای اقتصادی کشور‌های عضو برگزار می‌شود، فرصتی بسیار مهم برای تبادل نظر و تعیین تکلیف پروژه‌های سرمایه‌گذاری صندوق اوپک است، برای اینکه کشور‌ها بتوانند در حوزه سرمایه‌گذاری و پروژه‌های عمرانی از این سرمایه گذاری‌ها استفاده کنند.

وی یادآور شد: شعار امسال صندوق تمرکز بر دو هدف ویژه است؛ اول هدف تاب‌آوری اقتصادی کشور‌ها که در مقابل شوک‌هایی که به اقتصاد وارد می‌شود، مقاوم باشند و دوم هم مسئله عدالت و برابری در حوزه اجتماعی داخل کشور‌ها است که وضعیت توزیع درآمد و دسترسی گروه‌های فقیر و ضعیف را بهبود ببخشد.

وزیر اقتصاد افزود: از آنجا که هر دو سیاست با توجه به این که جزو تدابیر جدی مورد تاکید رئیس‌جمهور بود، ما هم با نگاه کاملا فعالانه در اجلاس شرکت کردیم و امیدواریم که نتیجه این اجلاس و مصوب شدن پروژه‌های سرمایه‌گذاری کمک کند به اینکه کشور‌های همسایه ما هم به عنوان دستور کار اصلی دیپلماسی اقتصادی دولت مبتنی بر همسایگی بتوانند از منافع اقتصادی پروژه اقتصادی صندوق استفاده کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر