کد خبر: ۲۰۶۳۷
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹

درخواست رئیس جمهوری کره جنوبی از ماکرون

رئیس جمهوری کره جنوبی از ماکرون خواست تا تضمین کند که قوانین جدید تجارت اتحادیه اروپا به تجار کره جنوبی آسیبی وارد نمی‌کند.
درخواست رئیس جمهوری کره جنوبی از ماکرون

مخاطب24:یون سوک یول، رئیس جمهوری کره جنوبی در جریان دیدار با امانوئل ماکرون، همتای فرانسوی‌اش در کاخ الیزه این اظهارات را مطرح کرد.

معاون مشاور امنیت ملی کره جنوبی گفت، دو طرف همچنین بر تامین و ارائه حمایت فعالانه دولت از افزایش سرمایه گذاری‌ها در صنایع پیشرفته دو کشور شامل باتری‌های قابل شارژ توافق کردند.

وی افزود: رئیس جمهوری کره جنوبی خواهان توجه ویژه رئیس جمهوری فرانسه به این مساله شد که قوانین جدید تجاری اتحادیه اروپا باعث نشود که این اتحادیه اقدامات و تلاش‌های تبعیض آمیزی علیه تجار کره جنوبی روا دارد.

روسای جمهوری دو کشور همچنین بر گسترش همکاری‌ها در حوزه فضا و امور دفاعی بین مشاغل کره جنوبی و ایرباس فرانسه توافق کردند.

یون سوک یول و ماکرون همچنین بر گسترش همکاری‌ها در حوزه فناوری برای نسل آتی رآکتورهای مدولار کوچک و انرژی پاک شامل انرژی هیدروژنی و همچنین توافق برای افزایش تبادلات و همکاری بین استارت‌آپ‌هایی که مدیرانشان از جوانان هستند، تاکید کردند.

روسای جمهوری کره جنوبی و فرانسه ضمن محکوم کردن اقدامات و تلاش‌های تحریک‌آمیز پیونگ یانگ، بر ضرورت اقدامات جامعه بین‌الملل برای پاسخ قاطع و جدی به فعالیت‌های غیرقانونی کره شمالی تاکید کردند.

رئیس جمهوری کره جنوبی همچنین تلاش‌های دولتش را برای رسیدگی به وضعیت حقوق بشر در کره شمالی از طریق انتشار نخستین گزارش حقوق بشری این کشور عنوان کرد.

ماکرون نیز اعلام کرد که از تلاش‌های سئول حمایت می‌کند و افزود: دو کشور باید با همکاری یکدیگر شرایط حقوق بشری در کره شمالی را تقویت کنند.

برچسب ها: امانوئل مکرون
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.