کد خبر: ۲۰۶۱۶
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۰:۲۲

لیست بازیکنان سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال

جواد نکونام سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال فهرست نفرات مدنظر خود را در اختیار مسئولان باشگاه قرار داده که در این بین نام ستاره‌هایی، چون رضا شکاری، تورس، سامان فلاح، رضا اسدی، سامان قدوس و... قرار دارد.
لیست بازیکنان سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال

مخاطب۲۴ :‌به نقل از ایرنا ؛ جواد نکونام سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال فهرست نفرات مدنظر خود را در اختیار مسئولان باشگاه قرار داده که در این بین نام ستاره‌هایی، چون رضا شکاری، تورس، سامان فلاح، رضا اسدی، سامان قدوس و... قرار دارد.

هواداران استقلال نگران سرنوشت تیم خود هستند، نگران سرنوشت تیمی که تا همین امروز سرمربی خود را نمی‌شناخت.

جدایی ریکاردو ساپینتو با حاشیه‌های زیادی همراه بود. مربی بداخلاق و جنجالی که بازی‌های زیادی را به دلیل محرومیت از دست داد در یک پست اینستاگرامی استعفا داد تا همچون سال‌های گذشته استقلال برای انتخاب سرمربی وارد داستان‌های تازه‌ای شود.

حجت کریمی انتخاب سرمربی استقلال را به کمیته فنی واگذار کرد. همانطور که انتظار می‌رفت این کمیته با اکثریت آرا به سرمربیگری جواد نکونام رای داد.

حضور جواد نکونام طولانی شد و در نهایت امروز، کاپیتان اسبق تیم ملی روی نیمکت هدایت آبی‌های نشست.

با انتخاب جواد نکونام، نقل و انتقالات باشگاه استقلال از فردا و با معارفه وی آغاز می‌شود و نکونام به دنبال بستن تیمی است که بتواند در لیگ برتر و جام حذفی مدعی شماره یک قهرمانی باشد. او برای تقویت تیم خود در پست‌هایی بازیکن جذب می‌کند که در فصل گذشته ضعف داشت.

دروازه‌بان، دفاع چپ، دفاع میانی، هافبک بازی‌ساز، هافبک نفوذی و مهاجم نوک؛ پست‌هایی هستند که استقلال در آن‌ها به دنبال جذب بازیکن خواهد رفت.

با حضور جواد نکونام احتمال ماندن سیدحسین حسینی زیاد خواهد بود، اما او در فهرست خود ۲ دروازه‌بان لیگ برتری را گنجانده تا رقابت در این پست به بالاترین حد ممکن برسد، هرچند نام آن‌ها هنوز مشخص نیست. با این اوصاف، حسینی دیگر از فیکس بودن خود مطمئن نیست بلکه شاید به نفر ذخیره تبدیل شود.

سامان فلاح مدافعی است که جواد نکونام به او اعتقاد دارد. مدافع ۲۲ ساله پیکان که از سپاهان پیشنهادی جدی دارد، گزینه اول آبی‌ها در پست مدافع میانی است. عارف آقاسی که سابقه بازی در استقلال را داشته و در فولاد شاگرد نکونام بود، دیگر گزینه استقلال در خط دفاع است.

محمد نادری مدافع چپ سابق استقلال که در بین هواداران استقلال محبوبیت زیادی دارد، نامش در بین بازیکنان مورد نظر نکونام به چشم می‌خورد هر چند جذب وی چندان محتمل به‌نظر نمی‌رسد.

روبرتو تورس گرینه اول جواد نکونام در پست هافبک است. او می‌خواهد این بازیکن را هر طوری شده به اردوگاه آبی‌ها بیاورد. تورس فصل قبل در فولاد حضور داشت. احسان پهلوان، سامان قدوس دیگر گزینه‌های احتمالی نکونام در این پست هستند.

در خط حمله نکونام به دنبال رضا شکاری و رضا اسدی است، دو بازیکنی که فصل گذشته در گل‌گهر و تراکتور درخشیدند. نکونام حتی با این دو گزینه مذاکراتی را داشته است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فضا‌های امن برای پناه گرفتن کجا‌ها هستند؟ فضا‌های امن برای پناه گرفتن کجا‌ها هستند؟
اگر بدانید در خانه‌ای که زندگی می‌کنید، جا‌هایی تحت عنوان «فضای امن» وجود دارد، شاید برای «حفظ جان» خود در شرایط حملات هوایی، نیازی به «خروج از آپارتمان» با هدف استقرار در «پناهگاه» نباشد
از طولانی شدن جنگ ترسی نداریم! از طولانی شدن جنگ ترسی نداریم!
مشاور فرمانده سپاه تأکید کرد: ما تمام احتمالات را در نظر گرفته‌ایم و خودمان را برای هرشرایط در جنگ آماده کرده‌ایم. کاهش ذخایر موشکی شوخی است؛ ما هنوز از توانمندی‌های موشکی خود به صورت راهبردی بهره‌برداری کافی را نکرده‌ایم؛ هر زمان که صلاح بدانیم تجهیزات مدرن خود را وارد میدان خواهیم کرد که موشک‌های نسل جدید تنها بخشی از آن است.
زمان برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ به تاخیر افتاد؟ زمان برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ به تاخیر افتاد؟
سازمان سنجش اعلام کرد که زمان برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در روز دوشنبه ۱۶ تیر ماه بعد از ایام تاسوعا و عاشورای حسینی از طریق درگاه این سازمان اطلاع رسانی می‌شود.
ماجرای هشدار ترامپ برای تخلیه تهران جدی است؟ ماجرای هشدار ترامپ برای تخلیه تهران جدی است؟
هشدار غیرمنتظره ترامپ برای تخلیه تهران، همزمان با شدت‌گرفتن جنگ ایران و اسرائیل، موجی از نگرانی و ترافیک بی‌سابقه در پایتخت ایجاد کرده است.
عبور از تنگه هرمز محدود شد! عبور از تنگه هرمز محدود شد!
وزیر اسبق اقتصاد نوشت: «از فردا به‌مدت ۱۰۰ روز، هیچ نفتکش و محموله LNG نباید بتواند از تنگۀ عبور کند مگر با تایید ایران.»
ترکیه آماده‌باش شد ترکیه آماده‌باش شد
نیرو‌های ترکیه در مرز‌های شرقی در حالت آماده‌باش هستند. هواپیما‌های جنگی اسرائیل حریم هوایی ترکیه را نقض کردند.
پزشکیان: اصول امنیتی و حفاظتی را با دقت رعایت کنند تا مشکلی برای کسی پیش نیاید پزشکیان: اصول امنیتی و حفاظتی را با دقت رعایت کنند تا مشکلی برای کسی پیش نیاید
رئیس‌جمهور گفت: باور من این است که با انسجام و وحدت ملی از هر بحرانی عبور خواهیم کرد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر