کد خبر: ۲۰۶۱
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۷

جشنواره موسیقی نواحی ایران صاحب دبیرخانه دائمی می‌شود

تفاهم‌نامه ایجاد دبیرخانه دایمی و برگزاری سالانه جشنواره موسیقی نواحی ایران بین معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانداری کرمان امضا شد.
جشنواره موسیقی نواحی ایران صاحب دبیرخانه دائمی می‌شود

جشنواره موسیقی نواحی ایران صاحب دبیرخانه دائمی می‌شودمحمود شالویی (سرپرست معاونت امور هنری) و علی زینی‌وند (استاندار کرمان) صبح روز دوشنبه ۲۴ آبان‌ماه تفاهم‌نامه ایجاد دبیرخانه دایمی و برگزاری سالانه جشنواره موسیقی نواحی ایران در کرمان را امضا کردند.


محمود شالویی در مراسم امضای این تفاهم‌نامه گفت: جشنواره موسیقی نواحی ایران در دوره‌های مختلف در کرمان برگزار شده است و استانداری و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در برگزاری جشنواره همکاری و تلاش کرده‌اند که شرایط مناسبی را برای جشنواره و حضور و اجرای هنرمندان فراهم کنند. با توجه به سابقه جشنواره در کرمان، پیشنهاد شهروندان، جامعه هنری و استانداری کرمان مقرر شد دبیرخانه دایمی جشنواره در کرمان راه‌اندازی شود تا برنامه‌های جشنواره به نحو مناسب‌تر و منسجم‌تری ادامه یابد.

سرپرست معاونت امور هنری ادامه داد: انتظار این است که برای رفع نواقص تلاش شود و شرایط مناسبی برای میزبانی این رویداد و هنرمندان و همچنین رضایت هنرمندان موسیقی نواحی فراهم شود. تفاهم نامه این امکان را فراهم می‌کند که از امروز دبیرخانه دایمی فعال و برنامه ریزی جشنواره انجام شود و برای ارتقای کیفی جشنواره با استفاده از نظرات تخصصی هنرمندان و کارشناسان تلاش شود.

استاندار کرمان هم گفت: با تشکیل دبیرخانه دایمی، برنامه‌ریزی جشنواره با زمان‌بندی مشخص و منظم انجام می‌شود و استان کرمان سعی می‌کند با رفع نواقص، زمینه و امکان برگزاری جشنواره به نحو شایسته فراهم شود. با تشکیل دبیرخانه دایمی جشنواره، انتظارت از این رویداد هم افزایش می‌یابد و ضرورت دارد برای برگزاری یک جشنواره مناسب تلاش شود.

زینی‌وند ادامه داد: استانداری کرمان در بودجه سالیانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، بخش ثابتی را برای دبیرخانه دایمی جشنواره موسیقی نواحی ایران اختصاص می‌دهد و از ظرفیت‌های مختلف و نهاد‌های استان برای تقویت جشنواره استفاده می‌شود.

محمدرضا علیزاده ـ مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان ـ نیز در این جلسه گفت: دایمی شدن دبیرخانه، برنامه ریزی منسجم‌تری برای جشنواره را موجب می‌شود و سعی می‌شود کاستی‌ها برطرف شود و همه نهاد‌های استان در برگزاری جشنواره همکاری کنند.

در این جلسه محمد اله‌یاری؛ سرپرست دفتر موسیقی، احمد صدری؛ دبیر شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران کشور و دبیر چند دوره جشنواره موسیقی نواحی و سیدامین مؤیدی اصفهانی؛ مشاور برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی معاونت امور هنری حضور داشتند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
وزارت دفاع روسیه از سرنگونی ۹۳ پهپاد اوکراینی خبر داد وزارت دفاع روسیه از سرنگونی ۹۳ پهپاد اوکراینی خبر داد
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد سامانه‌های پدافندی این کشور ۹۳ پهپاد اوکراینی را در آسمان چند منطقه و همچنین بر فراز دریای سیاه و آزوف رهگیری و منهدم کرده‌اند.
تجمع گسترده مردم مغرب در حمایت از غزه و لبنان تجمع گسترده مردم مغرب در حمایت از غزه و لبنان
صد‌ها نفر از مردم مغرب در شهر تطوان با برگزاری تجمعی شبانه، حمایت خود را از فلسطین، لبنان و سودان اعلام کرده و شعار‌هایی در حمایت از مقاومت سر دادند.
برخورد با مقصران احتمالی آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی برخورد با مقصران احتمالی آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی
رئیس سازمان بازرسی با صدور دستور ویژه اعلام کرد هرگونه قصور در آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی پیگیری می‌شود و گزارش کامل حادثه باید فوری ارائه شود.
ازسرگیری مذاکرات تجاری میان هند و کانادا ازسرگیری مذاکرات تجاری میان هند و کانادا
هند و کانادا پس از ماه‌ها تنش سیاسی توافق کردند مذاکرات تجارت آزاد را از سر بگیرند؛ هدف دو کشور، افزایش مبادلات به ۵۰ میلیارد دلار تا سال ۲۰۳۰ است.
رونالدو، بازی تمام نمی‌شود تا وقتی که من بگویم! رونالدو، بازی تمام نمی‌شود تا وقتی که من بگویم!
یک قیچی برگردان تماشایی دیگر از کریس رونالدو امشب کاری کرد که استادیوم الاول پارک برای چند ثانیه در سکوتی عجیب فرو رفت.
سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵! سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵!
مجله ووگ اعلام کرده که در سال ۲۰۲۵، تنها زندگی کردن به‌عنوان یک انتخاب شیک و استقلال‌طلبانه ترند اصلی است و بسیاری به دنبال آزادی فردی بدون نیاز به پارتنر هستند.
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر