کد خبر: ۲۰۶۰۲
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۷

تاثیر صنعت حمل و نقل بر تجارت فرامنطقه‌ای و فراقاره‌ای

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی نیز با اشاره به اهمیت بالای حمل و نقل دریایی گفت: صنعت حمل و نقل تاثیر بسیاری در تجارت فرامنطقه‌ای و فراقاره‌ای دارد.
تاثیر صنعت حمل و نقل بر تجارت فرامنطقه‌ای و فراقاره‌ای

مخاطب۲۴ : به نقل از مهر ؛ مراسم روز جهانی دریانورد امروز با حضور دست اندرکاران صنعت حمل و نقل دریایی کشور، جمعی از دریانوردان، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، مدیرعامل شرکت ملی نفتکش و دیگر دست اندرکاران صنعت حمل و نقل دریایی در تهران برگزار شد.

در این مراسم مجید علینازی، صنعت حمل و نقل دریایی تأثیر بسزایی بر تجارت دارد، اظهار داشت: امروز بیش از ۸۵ درصد تجارت دنیا از طریق دریا انجام می‌شود و در ایران نیز با توجه به همجواری با آب‌های آزاد نظیر خلیج فارس و دریای عمان و بزرگ‌ترین دریاچه دنیا (دریای خزر) اهمیت حمل و نقل دریایی بسیار زیاد است.

وی افزود: بیش از ۵۸۰۰ کیلومتر نوار ساحلی داریم که موجبات بهره‌مندی از این موهبت الهی را در بسیاری از زمینه‌ها از حمل و نقل گرفته تا صیادی، اکتشاف میادین، گردشگری، پژوهشی و خدماتی فراهم کرده است.

معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: صنعت حمل و نقل دریایی تأثیر زیادی در مبادلات فرامرزی به خصوص بازرگانی و تجارت فراقاره‌ای دارد. این صنعت به عنوان ایمن‌ترین نوع حمل و نقل کالای سنگین و سبک و کالای با ارزش شناخته می‌شود و تأثیر مثبت زیادی بر توسعه اقتصاد کشور‌ها دارد.

علینازی افزود: دریانوردان هسته‌ای‌ترین عنصر تأثیرگذار در صنعت دریانوردی هستند. در بسیاری از کشور‌ها رکن چهارم نیرو‌های نظامی شناخته می‌شوند و این نشان از نقش‌آفرینی و اهمیت بالای این نیرو‌های ارزشمند دارد.

وی اضافه کرد: شعار سال جاری سازمان جهانی دریانوردی «مارپول در ۵۰ سالگی، تعهدات ما ادامه دارد» است. در همین راستا شعار روز جهانی دریانوردی با عنوان «مشارکت مؤثر دریانوردان در حفاظت از محیط زیست دریایی» معرفی شده است.

معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: با توجه به آموزش‌های تخصصی دریانوردان که طبق کنوانسیون استاندارد‌های آموزش، گواهینامه و نگهبانی مصوب سال ۱۹۷۸ و اصلاحات بعدی آن صورت می‌گیرد، آموزش درست به همراه فرهنگ‌سازی مناسب، ارتباط مستقیم با اجرای صحیح الزامات و تعهدات زیست محیطی روی کشتی‌ها، جلوگیری از انتشار مواد نفتی به دریا، نریختن زباله و فاضلاب کشتی تا تعهد به استفاده از سوخت‌های کم سولفور برای جلوگیری از آلودگی از موارد قابل ذکر در این باره است.

علینازی گفت: در این راستا و با توجه به اهمیت و جایگاه دریانوردان در صنعت دریانوردی و رویکرد اقتصاد دریامحور کشور یکی از اولویت‌های اصلی سازمان بنادر توسعه کمی و کیفی دریانوردان است که در این باره اقداماتی انجام شده است.

وی توضیح داد: گسترش همکاری با سایر کشور‌ها در زمینه شناسایی گواهینامه دریانوردان و انعقاد تفاهم‌نامه با دو کشور هند و سوریه، همچنین اجرای طرح مطالعاتی ارتقای اثربخشی، دوره‌های آموزشی با فناوری‌های روز دنیا از جمله این اقدامات است.

معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی به برنامه‌ریزی‌ها برای توسعه کمی و کیفی دریانوردان اشاره کرد و گفت: شایسته‌سازی دریانوردان شناور‌های صیادی و شایسته‌سازی پرسنل سکو‌های فراساحلی بر اساس کنوانسیون STKW از برنامه‌ها در این باره است.

علینازی افزود: سال‌های گذشته برای رفاه حال دریانوردان اقدامات مناسبی در راستای تحقق دولت الکترونیک صورت پذیرفت و امروز هم برنامک و وبسایت همراه دریانوردان (ناد) رونمایی می‌شود.

وی اضافه کرد: در حوزه حقوق دریانوردان، سازمان بنادر با برخوداری از واحد کار دریایی در مرکز و بنادر و در راستای اجرای مقاوله‌نامه کار دریایی پیگیری مؤثری در زمینه پرداخت حقوق، بازگشت به میهن دریانوردان زمین‌گیر و شکایات آن‌ها به عمل آورده است و به‌طور مستمر پیگیر مطالبات و حقوق دریانوردان است.

برچسب ها: حمل و نقل تهران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
طالبان آزمایش موفق اولین موشک دوربرد را انجام داد+ فیلم طالبان آزمایش موفق اولین موشک دوربرد را انجام داد+ فیلم
نیرو‌های طالبان برای نخستین بار موشکی با برد ۴۰۰ کیلومتر را با موفقیت آزمایش کردند و سخنگوی این گروه فیلم پرتاب آن را منتشر کرد.
تأیید اولین واکسن تزریقی پیشگیری از ایدز در بریتانیا تأیید اولین واکسن تزریقی پیشگیری از ایدز در بریتانیا
با تأیید واکسن تزریقی «کابوتگراویر» در بریتانیا، امید‌ها برای پایان ابتلای جدید به ویروس اچ‌آی‌وی تا سال ۲۰۳۰ افزایش یافت؛ گامی بزرگ در مسیر کنترل جهانی ایدز.
علت سرطان‌های ریه مشخص شد علت سرطان‌های ریه مشخص شد
رئیس انجمن متخصصان ریه ایران اعلام کرد: ۸۵ درصد سرطان‌های ریه به مصرف سیگار مرتبط است و آلودگی هوا دومین عامل مهم در گسترش بیماری‌های ریوی در کشور محسوب می‌شود.
ظریف: لاوروف دروغ گفت؛ پشت‌پرده اسنپ‌بک را فاش می‌کنم ظریف: لاوروف دروغ گفت؛ پشت‌پرده اسنپ‌بک را فاش می‌کنم
محمدجواد ظریف، وزیر پیشین امور خارجه، در نشست «مردم و امنیت ملی» با دفاع از برجام، لاوروف را به دروغ‌گویی درباره موضوع اسنپ‌بک متهم کرد و گفت این طرح از ابتدا مربوط به روسیه نبود.
ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری
در جریان مجمع بین‌المللی سرمایه‌گذاری دوشنبه، وزیر اقتصاد ایران از برنامه‌ریزی مشترک تهران و دوشنبه برای دستیابی به سطح تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری خبر داد.
یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟ یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟
امروز نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار، رهبر ارشد حماس و مغز استراتژی «عملیات طوفان الاقصی» است؛ مردی که نقش‌آفرینی او در صحنه مقاومت، برای همیشه در تاریخ فلسطین ماندگار شد.
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر