کد خبر: ۲۰۵۳۳
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۲

نقش مدیران مناطق در بازاریابی میدانی و شناخت و تحلیل بازار

مدیران مناطق در شرکت های بیمه نقش مهمی در بازاریابی میدانی در راستای شناخت و تحلیل بازار، ایجاد بازارهای خاص و شناسایی، جذب و حفظ مشتریان دارند.
نقش مدیران مناطق در بازاریابی میدانی و شناخت و تحلیل بازار

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه میهن؛سیدهادی شیخ الاسلامی مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره که با هدف دیدار و گفتگو با همکاران شعب استان‌های فارس و آذربایجان شرقی و معرفی مدیران مناطق ۲ و ۵ به شیراز و تبریز رفته بود، با اعلام این مطلب در جمع کارکنان و نمایندگان دو استان، سیاست ها، رویکرد‌ها و اهداف بیمه میهن را بازخوانی و بر ضرورت اهتمام جدی آنان برای تحقق اهداف و برنامه‌های راهبردی تاکید کرد.
مدیرعامل بیمه میهن در این سفر که محسن مقدم مدیر منابع انسانی و پشتیبانی و میثم مولایی مدیر امور شعب و نمایندگان او را همراهی می‌کردند، ضمن بررسی و ارزیابی عملکرد و مسائل جاری این شعب و تشریح وضعیت فعلی شرکت و برنامه‌های در دست اقدام، افزایش بهره وری و کارایی شعب، ارتباط گیری و تعامل سازنده با مردم و فعالان اقتصادی منطقه برای معرفی کارکرد‌ها و برند مجموعه، بازاریابی و نظارت بر ارائه خدمات کیفی و خدمات پس از فروش به مشتریان را از اهم وظایف مدیران مناطق و شعب برشمرد و بر لزوم ساماندهی و ایجاد شبکه فروش توانمند برای شناسایی و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه بیمه‌ای مناطق کشوری این شرکت تاکید کرد.
شیخ الاسلامی در جریان این دیدار‌های جداگانه، دکتر محمدمهدی سیمی را به عنوان مدیر منطقه ۲ بیمه میهن شامل استان‌های فارس، هرمزگان، کرمان، بوشهر وکهگیلویه و بویراحمد و با حفظ سمت مدیر شعبه شیراز و سیاوش محمدعلیزاده را به عنوان مدیر منطقه ۵ بیمه میهن شامل استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان و با حفظ سمت مدیر شعبه تبریز معرفی کرد و گفت در انتخاب، جذب و بکارگیری مدیران مناطق؛ تخصص، تعهد، شهرت و مسئولیت پذیری مد نظر بوده تا بتوانند وظایف و مأموریت‌های محوله را بنحو احسن انجام دهند و در آینده پاسخگوی عملکرد خود و شعب متبوع باشند. محمدمهدی سیمی و سیاوش محمدعلیزاده هر دو ۲۰ سال در شرکت‌های بیمه در سمت‌های مدیر منطقه و مدیر استان سابقه فعالیت دارند.
شیخ الاسلامی همچنین با اشاره به جایگاه مهم شعب و شبکه فروش در تولید حق بیمه، ارزش افزوده و ایجاد حاشیه سود برای شرکت، توصیه‌های لازم را در این زمینه ارائه و خاطر نشان کرد همگان باید سعی کنیم با برخورد خوش و گفتگوی صمیمی با مردم و مشتریان ضمن آشناسازی آنان با حقوق تعریف شده بیمه ای؛ رضایتمندی آنان را جلب نمائیم و با تمام توان در جهت خدمت به جامعه بیمه گذاران گام برداریم.
وی ابراز امیدواری کرد که با تلاش و پشتکار و احساس مسئولیت آحاد کارکنان صف و ستاد، بیمه میهن بتواند با فعالیت حرفه‌ای بیمه‌گری و جذب هر چه بیشتر بیمه‌گذاران، بستر مناسبی جهت ارائه خدمات بیمه‌ای متمایز و مطابق با نیاز مردم و فعالان اقتصادی فراهم نماید.
گفتنی است بیمه میهن با هدف ایجاد هم افزایی، انتقال تجارب و تبادل اطلاعات و ایجاد وحدت رویه در اجرای قوانین و آیین نامه‌ها و توسعه فعالیت ها، شعب استان‌هایی را که دارای اشتراکات و همجواری هستند به ۷ منطقه در سطح کشور تقسیم بندی کرده است که تاکنون مدیران مناطق ۶، ۴، ۲ و ۵ انتخاب و معرفی شده اند.

برچسب ها: بیمه میهن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلایل افزایش قیمت طلا، دلایل و پیش بینی‌ها دلایل افزایش قیمت طلا، دلایل و پیش بینی‌ها
افزایش قیمت طلا و نوسان قیمت طلا در هفته‌های اخیر نگرانی‌ها را تشدید نموده است، اتحادیه طلا و جواهر منشا این وضعیت را تغییرات و عوامل جهانی میداند.
استعفا صدیقی تایید شد استعفا صدیقی تایید شد
در پی نامه استعفا کاظم صدیقی خطاب به رهبر معظم انقلاب برای معاف شدن از اقامه نماز جمعه تهران، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با درخواست وی موافقت کردند.
سهم کارمندان اپل از درآمد آن سهم کارمندان اپل از درآمد آن
پشت‌پرده‌ی درآمد اپل، یکی از سودآورترین شرکت‌های جهان چه می‌گذرد؟ حقوقی که به کارمندانش می‌پردازد، شما را شگفت‌زده می‌کند.
ساعی: توهین مبینا نعمت‌زاده به پیرهادی دروغ است ساعی: توهین مبینا نعمت‌زاده به پیرهادی دروغ است
هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو گفت: اتفاقات اخیر برای مبینا نعمت زاده در یکی از سالن‌های تمرین خوشایند نبود، اما نباید از دلایل بروزش نیز غافل شد.
قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند
محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند تا خطای محاسباتی دشمنان ایران اصلاح شود و بدانند تنها راهی که دارند این است که حقوق قانونی ما را بپذیرند.
قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود
جزئیات حکم پرونده قتل الهه حسین نژاد،وکیل خانواده «الهه حسین نژاد» به شرق خبر داد: «شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران پس از رسیدگی کامل، با احراز بزهکاری متهم، حکم قصاص نفس در ملأ عام را صادر کرده است. محل اجرای حکم بر اساس رأی دادگاه، میدان قائم شهرستان اسلامشهر تعیین شده است
عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند
وحید امیری: جشن عروسی من ۵۰۰۰ نفر مهمون اومد، پدرخانومم به بیرانوند گفت تو از عروسی برو بیرون
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر