کد خبر: ۲۰۵۱۹
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۶

مدیرعامل بیمه آسیا در همایش بزرگ مدیران این شرکت:اصلاح ترکیب پرتفوی با استفاده از طرح فروش آسیا مهر

دومین روز همایش مدیران بیمه آسیا با سخنرانی مدیر عامل و ارایه گزارش روسای کارگروه‌های پنج گانه بیمه‌های زندگی، بیمه‌های درمان و مسئولیت، بیمه‌های اتومبیل، بیمه‌های باربری، آتش سوزی و مهندسی و کارگروه شعب و نمایندگان برگزار شد.
مدیرعامل بیمه آسیا در همایش بزرگ مدیران این شرکت:اصلاح ترکیب پرتفوی با استفاده از طرح فروش آسیا مهر

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛مسعود بادین، نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا در دومین روز همایش بزرگ مدیران بیمه آسیا اشاره به اینکه عصاره بیمه آسیا در این همایش حضور دارند، از حمایت‌های بی دریغ هیأت مدیره و عملکرد بسیار خوب معاونان، مدیران، سرپرستان مناطق و استان ها، روسای شعب، کلیه کارکنان و شبکه فروش قدردانی کرد.
وی با اشاره به اینکه در این همایش گزارش‌های خوبی از روند کار‌ها در شرکت ارائه شد، گفت: در این سال‌ها اتفاقات بسیار مهم و ارزشمندی در شرکت به وقوع پیوست که سبب شد بیمه آسیا به عنوان شرکت شاخص و توانمند در صنعت بیمه شناخته شود و ساختار‌های بیمه گری و مالی آن نیز در این مدت، به نحو قابل توجهی استوار و مستحکم گردد.
مدیرعامل بیمه آسیا از جمله به حذف بند‌های حسابرسی در صورت‌های مالی شرکت برای اولین بار، رشد قابل توجه پرتفوی در سال‌های اخیر، افزایش سهم بازار، رشد سپرده گذاری‌ها و سرمایه گذاری ها، تأیید سطح یک توانگری مالی شرکت در سال‌های گذشته، افزایش قابل ملاحظه سرمایه شرکت، ارائه طرح‌ها و بیمه نامه‌های متعدد، بهبود ترکیب پرتفوی با در نظر گرفتن شاخص‌های ریسک، افتتاح شعب گوناگون و افزایش جذب نمایندگان جدید در راستای خدمت رسانی بهتر به بیمه گذاران و توسعه فروش، انتخاب بیمه آسیا به عنوان برند محبوب مردم ایران در دوسال گذشته، اشاره کرد.
مسعود بادین در ادامه ضمن اشاره به اصلاح ترکیب پرتفوی و فروش بیمه شخص ثالث در کنار سایر رشته‌های بیمه ای، افزود: باید از ظرفیت‌های طرح فروش آسیا مهر در جهت اصلاح ترکیب پرتفوی به نحو شایسته‌ای استفاده شود.
نایب رییس هیات مدیره بیمه آسیا با اشاره به وجود چالش‌ها و معضلات بیمه‌های درمان برای صنعت بیمه، بر کنترل و هدایت هر چه بیشتر این رشته بیمه‌ای تأکید نمود.
مدیرعامل بیمه آسیا، به موضوع تقویت ارتباط، ایجاد انگیزه و رقابت حرفه‌ای در شبکه فروش پرداخت و حمایت از نمایندگان را موجب بهبود عملکرد شرکت ذکر کرد.
وی در سخنان خود ریسک سنجی مناسب و حرفه‌ای را اولویت نخست در جذب پرتفوی عنوان کرد و در عین حال بر انجام عملیات بیمه گری همراه با سودآوری و فروش بیمه نامه‌های خرد را مورد تاکید قرارداد.
ارائه خدمات بهینه و با کیفیت به مشتریان، ارتقای بیش از پیش کیفیت نیروی انسانی، افزایش کیفیت فعالیت‌ها در حوزه تکنولوژی اطلاعات، توسعه آموزش حرفه‌ای و فنی کارکنان و شبکه فروش از دیگر نکاتی بود که مدیرعامل بیمه آسیا در این همایش به آن‌ها پرداخت.
مدیرعامل بیمه آسیا در ادامه اظهارات خود، برگزاری مجامع فصلی به صورت جدی، توجه بیش از پیش بر کنترل و نظارت در حوزه شبکه فروش و ارزیابان خسارت و کنترل هزینه‌های اداری و جاری شرکت و برنامه ریزی برای جذب نمایندگان فعال را مورد تاکید قرارداد.
نایب رییس هیأت مدیره بیمه آسیا همچنین ارائه خدمات مناسب به بیمه گذاران در کنار سودآوری معقول را از جمله مهم‌ترین اهداف فعالیت در شرکت بیمه آسیا ذکر کرد.
بنا بر این گزارش، در دومین روز همایش بزرگ میران بیمه آسیا، روسای پنج کارگروه بیمه‌های زندگی، شعب و نمایندگان، بیمه‌های اتومبیل، بیمه‌های آتش سوزی، مهندسی و باربری و بیمه‌های مسئولیت و درمان به ارائه گزارش در حوزه کارگروه خود پرداختند.
در این مراسم همچنین، معاون مالی و اقتصادی، معاون توسعه سرمایه انسانی و پشتیبانی به بیان برخی نکات در حوزه فعالیت خود پرداختند و همچنین دبیر همایش طرح فروش آسیا مهر را برای حضار تشریح کرد.

برچسب ها: بیمه آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر