کد خبر: ۲۰۵۱۸
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۳
در نخستین روز همایش مدیران بیمه آسیا

از دو داشبورد مدیریتی بیمه آسیا رونمایی شد

در نخستین روز همایش مدیران بیمه آسیا از داشبورد مدیریتی جامع کنترلی و تحلیلی و داشبورد هوشمند بیمه‌های عمر و پس انداز رونمایی شد.
از دو داشبورد مدیریتی بیمه آسیا رونمایی شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛در داشبورد مدیریتی جامع کنترلی و تحلیلی، قابلیت کنترل و تحلیل میزان صدور حق بیمه، خسارت، کارمزد نمایندگان و نسبت خسارت مناطق، استان هاو شعب بیمه‌ای به تفکیک واحد‌های صدور بیمه نامه و پرداخت خسارت در مقاطع زمانی مختلف و به تفکیک رشته‌های بیمه‌ای وجود دارد.
این گزارش می‌افزاید: این داشبورد مدیریتی این امکان را به مدیران صف وستاد می‌دهد که در راستای تعالی سازمانی، عملکرد کلی شرکت را در سطوح مختلف شرکت کنترل، نظارت و تحلیل کرده و در نهایت اصلاح کنند.
بنابر این گزارش، در داشبورد هوشمند بیمه‌های عمر و پس انداز امکان تحلیل وضعیت عملکرد شرکت در رشته عمر و پس انداز در سرپرستی ها، استان ها، شعب، نمایندگی‌ها و باجه ها، دستیابی و تصمیم سازی سریع، به موقع، صحیح و برخط در خصوص تحقق اهداف استراژیک شرکت طبق نقشه راه در بیمه‌های عمر و پس انداز و بررسی هوشمند شاخص‌های کلیدی عملکرد از قبیل ترکیب پرتفو، نسبت خسارت و... در این رشته بیمه‌ای وجود دارد.

برچسب ها: بیمه آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر