کد خبر: ۲۰۴۳۶
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
معاون تولید شرکت مس در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی معدن و صنایع معدنی عنوان کرد

برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری بیش از ۱۶ میلیارد دلاری در حوزه توسعه صنعت مس ایران

مهندس بهروز رحمتی، گفت: در آنومالی‌های مختلف معدن عظیم مس سرچشمه حدود ۹ میلیارد تن حجم سه کلاس ذخایر ماده معدنی است که در واقع این معدن بزرگترین معدن ایران، خاورمیانه و شمال افریقا محسوب می‌شود.
برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری بیش از ۱۶ میلیارد دلاری در حوزه توسعه صنعت مس ایران

مخاطب24:مهندس بهروز رحمتی معاون تولید شرکت ملی صنایع مس ایران در این مراسم با بیان اینکه معدن عظیم مس سرچشمه بزرگترین معدن ایران، خاورمیانه و شمال افریقا محسوب می‌شود، گفت: شرکت ملی صنایع مس ایران در سال گذشته در اولین حلقه توسعه پایدار صنایع معدنی مس که حوزه اکتشافات است، با بیش از ۲۰۰ هزار متر حفاری اکتشافی رکورد تاریخ ایران را جابه‌جا کرد که بدین ترتیب مجموع سه کلاس ذخایر معدنی شرکت ملی صنایع مس ایران به بیش از ۱۹ میلیارد تن و با مس محتوی بیش از ۵۱ میلیون تن مس خالص محتوی افزایش یافت که با این حجم اکتشافات و کشف حدود ۴ میلیارد تن ذخایر جدید بویژه در آنومالی B مگامعدن مس سرچشمه باعث پشت سر گذاشتن قدرتمندانه کشور‌های امریکا و مکزیک و ارتقا قابل توجه رتبه ذخایر جهانی مس ایران از رتبه هفتم به پنجم دنیا گردید که افتخاری بزرگ برای کشور عزیزمان ایران میباشد.

رحمتی ادامه داد: در سال‌های ۹۵ تا ۹۷، شرکت مس به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های معدنی، سالانه کمتر از ۳۸ هزار متر حفاری اکتشافی انجام می‌داده است که با مجاهدت‌های همکاران حوزه اکتشافات شرکت در سال گذشته بیش از ۲۰۰ هزار متر حفاری اکتشافی انجام داده است که نشان دهنده رشد خیره کننده و افزایش چشمگیر و غیرقابل انکار بیش از ۴۳۳ درصدی حفاری اکتشافی شرکت در مقایسه با مدت فوق الذکر می‌باشد و برنامه‌ریزی کرده‌ایم که امسال هم حداقل ۳۰۰ هزار متر حفاری اکتشافی انجام دهیم که بدون شک برکات آن نصیب آحاد مردم و بویژه سهامداران شرکت خواهد گردید.
وی افزود: برای اولین بار در تاریخ شرکت ملی صنایع مس ایران در دو سال گذشته حدود ۱۵ دستگاه حفاری عمیق با قدرت حفاری تا حدود ۲۵۰۰ متر را وارد کردیم که اتفاق مبارکی برای حوزه حفاری اکتشافی شرکت و کل کشور بوده است. اما در نظر داریم در حمایت از تولید داخلی و بومی‌سازی امسال ۳۰ دستگاه حفاری اکتشافی را در داخل کشور تولید کنیم.

بنا داریم در سنوات آتی بالغ بر ۱۶ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در حوزه توسعه صنعت مس پروژه انجام دهیم که از این رقم حدود ۲ میلیارد دلار در حوزه ماشین‌آلات معدنی ا‌ست

وی خاطرنشان کرد: در حوزه تولید سال گذشته برای اولین‌بار رکورد تولید ۳۰۰ هزار تن در سال در شرکت مس عملیاتی شد و در حوزه طرح‌های توسعه و برنامه توسعه پایدار، تولید یک میلیون تن مس مس محتوی معدنی در دستور کار شرکت قرار گرفته که بخش عمده این توسعه‌ها در استان کرمان به‌عنوان بهشت زمین‌شناسی و بهشت معادن ایران انجام خواهد شد.
وی بیان کرد: بزرگ‌ترین معدن مس ایران، خاورمیانه و شمال آفریقا در استان کرمان و در مجتمع مس سرچشمه است که ذخیره آنومالی A سرچشمه بالغ بر ۴ میلیارد تن و آنومالی B حدود ۴ میلیارد تن و با احتساب آنومالی‌های C و D، مجموعا در مگامعدن مس سرچشمه حدود ۹ میلیارد تن حجم سه کلاس ذخایر معدنی مس است به این مفهوم که از مجموع بالغ بر ۱۹ میلیارد تن ذخایر معدنی شرکت ملی صنایع مس ایران حدود ۹ میلیارد تن در معدن عظیم مس سرچشمه است که تاکنون با عمر کارکرد حدود ۴۰ ساله در حدود ۶ میلیون تن مس محتوی از این معدن استخراج و روانه بازار‌های داخلی و بین المللی گردیده که با احتساب قیمت‌های جهانی امروز و یا میانگین حدود دو سال اخیر بالغ بر ۵۰ میلیارد دلار برکت نصیب آحاد مردم نموده است و با تولید فعلی شرکت، این معدن کماکان میتواند برای حدود یک قرن دیگر نیز برکات خود را نصیب آحاد جامعه بویژه سهامداران شرکت که در حدود ۵۰ میلیون نفر از سهامداران عدالت میباشند که عمدتا از اقشار آسیب پذیر و کم درآمد جامعه هستند، نماید.

معاون تولید شرکت ملی صنایع مس ایران در ادامه عنوان کرد: یکی از برنامه‌های بزرگ شرکت مس، توسعه ساخت داخل و بومی‌سازی ا‌ست؛ بنا داریم در سنوات آتی بالغ بر ۱۶ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در حوزه توسعه صنعت مس پروژه انجام دهیم که از این رقم حدود ۲ میلیارد دلار در حوزه ماشین‌آلات معدنی ا‌ست و ان‌شاءالله شرکت‌هایی که در این نمایشگاه معدنی حضور دارند، با هم‌فکری و هم‌افزایی بتوانیم برای صنایع داخلی استان و سازندگان کل کشور و شرکت ملی صنایع مس ایران برکت ایجاد کنیم.
رحمتی اضافه کرد: صنعت مس و شرکت ملی صنایع مس ایران در حوزه معدن و صنایع معدنی بدون شک سرآمد و برترین شرکت کشور است و اگر بخواهیم از وضعیت شرایط فعلی اقتصادی که چند دهه کشور در آن بوده رها شویم، بعد از حوزه نفت و گاز، حوزه معدن و متالورژی بویژه حوزه صنعت مس می‌تواند بیشترین برکت را نصیب سهامداران شرکت و آحاد جامعه کند و لزوم هم افزایی آحاد جامعه بویژه سه قوه کشور در این راستا حیاتی بنظر میرسد تا بتوانیم موهبت‌های الهی که در دل این خاک به ودیعه گذاشته شده را استخراج و آحاد مردم را از برکات آن بهره‌مند سازیم بنحویکه مردم نتایج و آثار آن را سر سفره‌های خود لمس نمایند و این مهم قطعا انجام شدنی است و پتانسیل تولید یک میلیون تن مس محتوی معدنی بدون شک در دسترس می‌باشد فقط کافی است بخواهیم فعل توانستن را صرف نماییم و همه قوا به کمک معنوی شرکت ملی صنایع مس ایران بیایند. اضافه میشود در حال حاضر عمده شرایط لازم برای توسعه پایدار این صنعت مانند کشف ذخایر معدنی کافی (۱۹ میلیارد تن)، سودآوری صنعت مس و آینده درخشان بازار مصرف صنعت مس در قیاس با سایر فلزات مشابه، امکان تامین مالی عمده هزینه سرمایه گذاری مورد نیاز در پروژه‌های معدنی شرکت از محل منابع داخلی و سود شرکت، تامین آب مورد نیاز با احداث مگاپروژه شیرین سازی آب دریا و انتقال آب از خلیج همیشه فارس به مجتمع عظیم مس سرچشمه و احداث نیروگاه با حدود ۶۵۰ مگاوات ظرفیت تولید انرژی و در دست اقدام بودن حدود ۱۰۰۰ مگاوات پروژه انرژی‌های تجدید پذیر فراهم گردیده است و برای تبدیل به فعل نمودن این پتانسیل‌های بالقوه غیر قابل انکار، عمدتا نیاز به کمک معنوی آحاد سازمان‌ها بویژه دو قوه مجریه و مقننه می‌باشیم.
گفتنی است، هفتمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی، ماشین‌آلات و تجهیزات وابسته، با حضور شرکت ملی صنایع مس ایران در کرمان ۲۳ خردادماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی جنوب‌شرق کرمان با حضور دکتر حسن‌زاده معاون اقتصادی استانداری کرمان، مهندس بهروز رحمتی معاون تولید شرکت ملی صنایع مس ایران، دکتر حسن پور نماینده مردم شریف سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی، مهندس حسین محققی مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، مهندس حسینی‌نژاد رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان و جمعی از تولیدکنندگان و فعالان حوزه معدن و صنایع معدنی گشایش یافت و تا ۲۶ خردادماه میزبان علاقمندان و فعالان معدنی بود.

captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.