کد خبر: ۲۰۴۲۶
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۸

کشف سه مرکز فروش قطعات تقلبی

شرکت خدمات پس از فروش ایران‌خودرو راستای شناسایی و برخورد با جرایم و تخلفات مرتبط با حوزه برند و قاچاق کالا در اردیبهشت امسال، چند مورد فروشگاه در تهران و کرج که لوازم و قطعات یدکی تقلبی شرکت‌های صاحب‌نامی همچون ایساکو را به فروش می‌رساندند، شناسایی و به مراجع قضایی معرفی کرد.
کشف سه مرکز فروش قطعات تقلبی

مخاطب24:ایساکو در طی سال‌‌های اخیر به منظور اجرای مسوولیت اجتماعی و صیانت از برند خود، به صورت گسترده با رصد بازار لوازم یدکی، به نوبه‌ خود به مبارزه با پدیده شوم قاچاق قطعات پرداخته است، در اردیبهشت ماه سال جاری نیز، سه فروشگاه توزیع کننده لوازم ‌یدکی تقلبی ایساکو در تهران و کرج را شناسایی کرد و به این ترتیب از ابتدای سال تا کنون موفق شد، شش مرکز متخلف در این حوزه را با تعامل پلیس آگاهی و امنیت را پلمب و از چرخه‌ فروش قطعات تقلبی با نام ایساکو خارج کند.
به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات پس از فروش ایران‌خودرو، در اقدامات مشترک اخیر شرکت ایساکو و پلیس آگاهی تهران، دو فروشگاه مجزا که نسبت به فروش قطعات تقلبی همچون برخی قطعات خودروی تندر ۹۰ و انواع سنسور دما و فشار انواع خودرو و کویل سمند با بسته‌بندی شرکت ایساکو به بازار اقدام می‌کردند، شناسایی شد.
همچنین در این بررسی‌ها، فروشگاه دیگری که قطعات بازیابی شده حساس الکترونیکی ایساکو را پس از تعمیر به عنوان قطعه سالم و دسته اول به بازار ارایه می‌کرد کشف شد و برخورد قانونی با این فروشگاه‌ها واقع در خیابان امیرکبیر و خیابان ملت تهران و محدوده گلشهر کرج صورت گرفت و عاملان آن برای انجام تحقیقات گسترد‌ه‌تر در اختیار مراجع قانونی ذی‌ربط قرار گرفتند. 
شرکت ایساکو همواره به ‌هم وطنان توصیه می‌کند، با توجه به‌ وجود قطعات تقلبی در بازار و مشابهت بسیار زیاد آن با کالای اصلی، برای اطمینان از خرید قطعات اصلی و استاندارد، به‌ نمایندگی‌ها و فروشگاه‌های مجاز این شرکت مراجعه کنند و اصالت قطعات خریداری‌ شده از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۳۱ و اپلیکیشن تلفن‌ همراه ایساکو به سادگی قابل استعلام و بررسی است.
گفتنی است، در آخرین نمایشگاه تخصصی مبارزه با جعل و تقلب در زمینه های مختلف از جمله اسکناس، اسناد و مدارک، کالاهای مصرفی و قطعات یدکی خودرو که توسط دستگاه های نظارتی، تحت پوشش وزارت کشور در اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد، از شرکت ایساکو دعوت به عمل آمد تا با حضور در نمایشگاه،برای حاضران دستاوردهای خود در خصوص جعل و تقلب و مبارزه با آن و نحوه شناسایی قطعات مجعول از اصل را تشریح کند.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.