کد خبر: ۲۰۴۲۶
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۸

کشف سه مرکز فروش قطعات تقلبی

شرکت خدمات پس از فروش ایران‌خودرو راستای شناسایی و برخورد با جرایم و تخلفات مرتبط با حوزه برند و قاچاق کالا در اردیبهشت امسال، چند مورد فروشگاه در تهران و کرج که لوازم و قطعات یدکی تقلبی شرکت‌های صاحب‌نامی همچون ایساکو را به فروش می‌رساندند، شناسایی و به مراجع قضایی معرفی کرد.
کشف سه مرکز فروش قطعات تقلبی

مخاطب24:ایساکو در طی سال‌‌های اخیر به منظور اجرای مسوولیت اجتماعی و صیانت از برند خود، به صورت گسترده با رصد بازار لوازم یدکی، به نوبه‌ خود به مبارزه با پدیده شوم قاچاق قطعات پرداخته است، در اردیبهشت ماه سال جاری نیز، سه فروشگاه توزیع کننده لوازم ‌یدکی تقلبی ایساکو در تهران و کرج را شناسایی کرد و به این ترتیب از ابتدای سال تا کنون موفق شد، شش مرکز متخلف در این حوزه را با تعامل پلیس آگاهی و امنیت را پلمب و از چرخه‌ فروش قطعات تقلبی با نام ایساکو خارج کند.
به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات پس از فروش ایران‌خودرو، در اقدامات مشترک اخیر شرکت ایساکو و پلیس آگاهی تهران، دو فروشگاه مجزا که نسبت به فروش قطعات تقلبی همچون برخی قطعات خودروی تندر ۹۰ و انواع سنسور دما و فشار انواع خودرو و کویل سمند با بسته‌بندی شرکت ایساکو به بازار اقدام می‌کردند، شناسایی شد.
همچنین در این بررسی‌ها، فروشگاه دیگری که قطعات بازیابی شده حساس الکترونیکی ایساکو را پس از تعمیر به عنوان قطعه سالم و دسته اول به بازار ارایه می‌کرد کشف شد و برخورد قانونی با این فروشگاه‌ها واقع در خیابان امیرکبیر و خیابان ملت تهران و محدوده گلشهر کرج صورت گرفت و عاملان آن برای انجام تحقیقات گسترد‌ه‌تر در اختیار مراجع قانونی ذی‌ربط قرار گرفتند. 
شرکت ایساکو همواره به ‌هم وطنان توصیه می‌کند، با توجه به‌ وجود قطعات تقلبی در بازار و مشابهت بسیار زیاد آن با کالای اصلی، برای اطمینان از خرید قطعات اصلی و استاندارد، به‌ نمایندگی‌ها و فروشگاه‌های مجاز این شرکت مراجعه کنند و اصالت قطعات خریداری‌ شده از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۳۱ و اپلیکیشن تلفن‌ همراه ایساکو به سادگی قابل استعلام و بررسی است.
گفتنی است، در آخرین نمایشگاه تخصصی مبارزه با جعل و تقلب در زمینه های مختلف از جمله اسکناس، اسناد و مدارک، کالاهای مصرفی و قطعات یدکی خودرو که توسط دستگاه های نظارتی، تحت پوشش وزارت کشور در اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد، از شرکت ایساکو دعوت به عمل آمد تا با حضور در نمایشگاه،برای حاضران دستاوردهای خود در خصوص جعل و تقلب و مبارزه با آن و نحوه شناسایی قطعات مجعول از اصل را تشریح کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر