کد خبر: ۲۰۳۷۰
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۹

بورسیه تحصیلی همراه اول برای نخبگان رشته‌های برق و کامپیوتر در دانشگاه تهران

همراه اول در راستای حمایت از دانشجویان نخبه و با استعداد در مقطع کارشناسی ارشد، بورسیه تحصیلی ارائه می‌دهد.
بورسیه تحصیلی همراه اول برای نخبگان رشته‌های برق و کامپیوتر در دانشگاه تهران

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:بورسیه تحصیلی همراه اول ویژه «مقطع کارشناسی ارشد» در رشته مهندسی برق با گرایش‌های «مخابرات سیستم» و «شبکه‌های مخابراتی» و رشته مهندسی کامپیوتر با گرایش‌های «هوش مصنوعی» و «نرم افزار» در دانشگاه تهران است که با هدف حمایت از دانشجویان نخبه و با استعداد اعطاء می‌شود.

از جمله مزایای این طرح می‌توان به دریافت حقوق تا سقف ۲۰ میلیون تومان در ماه متناسب با زمان فعالیت در همراه اول، تخصیص هزینه خرید لپ تاپ، تبلت و گوشی هوشمند از ۲۵ میلیون تومان تا ۷۵ میلیون تومان متناسب با رتبه کنکور کارشناسی ارشد اشاره کرد.

امکان استخدام در همراه اول برای رتبه‌های زیر ۱۰ نیز براساس این طرح فراهم است.

همچنین افرادی که موفق به دریافت این بورسیه شوند، این امکان را خواهند داشت تا پایان نامه و دستاورد‌های تحصیلی خود را با حمایت شرکت همراه اول تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان انجام دهند.

شرکت در کنفرانس‌ها و نمایشگاه‌های بین المللی حوزه ICT و تجربه حضور در پروژه‌های ملی و تحقیق و توسعه همراه اول، بخش دیگری از مزیت‌های این بورسیه تحصیلی محسوب می‌شود.

متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این بورسیه تحصیلی می‌توانند به آدرس hamrah.academy/blog/mci-scholarship مراجعه کنند.

برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر