کد خبر: ۲۰۳۲۰
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۹

هر ۷ دقیقه یک ایرانی به این بیماری مبتلا می‌شود

رئیس انجمن آلزایمر ایران از شناسایی ۴۰۰ مبتلای جدید به آلزایمر در کشور خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون نفر در کشور مبتلا به دمانس (انواع مشکلات شناختی) که ۷۰ درصد آن را آلزایمر تشکیل می‌دهد، هستند و می‌توان گفت هر هفت دقیقه یک نفر به این بیماری مبتلا می‌شود.
هر ۷ دقیقه یک ایرانی به این بیماری مبتلا می‌شود

مخاطب24:معصومه صالحی افزود: ابتلا به دمانس به خصوص آلزایمر در دوران همه گیری بیماری کرونا با توجه به کاهش ارتباطات اجتماعی، استرس و اضطراب‌ها بسیار افزایش یافت و در شمار مبتلایان بسیار تاثیرگذار بود، ولی در عین حال تشخیص زودهنگام می‌تواند از تشدید روند بیماری بکاهد.


صالحی با بیان اینکه تشخیص زودهنگام پنج سال ابتلا به دمانس به خصوص آلزایمر را به تعویق بیاندازد، ادامه داد: ایران سومین کشور در دنیا بوده که با افزایش جمعیت سالمندی مواجه است، به همین دلیل انجام مداخلات و اقدامات پیشگیرانه می‌تواند در کاهش روند ابتلا به دمانس تاثیرگذار باشد، در همین جهت بر اساس تفاهم نامه‌ای با سازمان بهزیستی کشور، غربالگری این بیماری با اهمیت تشخیص زودهنگام و انجام مداخلات پیشگیرانه در شهر‌های قزوین و یزد آغاز شده است.


وی تصریح کرد: بعضی از مداخلات درمانی اگر زودتر اعمال شوند می‌توانند بسیار موثرتر عمل کنند، با تشخیص زودهنگام و اقدامات به موقع می‌توان از تاثیرات منفی اقتصادی و بار هزینه‌های تحمیل شونده بر جامعه و سیستم‌های خدماتی و حمایتی کاست.


به گفته صالحی، در حال حاضر، وجود اختلال در گروه بسیاری از افرادی که با علائم دمانس (اختلال شناخت و حافظه) زندگی می‌کنند، دیر تشخیص داده می‌شود، این مسئله موجب تاثیر قابل ملاحظه در درمان می‌شود که فاصله درمانی زمان از دست رفته را ایجاد می‌کند و متعاقب دسترسی این افراد به اطلاعات، درمان و مراقبت، خدمات حمایتی محدود بوده و مشکلات عدیده‌ای را برای همه افراد درگیر از افراد مبتلا به بیماری آلزایمر گرفته تا خانواده‌ها، مراقبین، جوامع و سیستم‌های سلامت و بهداشت ایجاد می‌کند.



به گفته وی با توجه به تدوین و تصویب سند ملی دمانس، ضرورت دارد وزارت بهداشت اجرای این سند را در دستور کار قرار دهد.

برچسب ها: آلزایمر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر