کد خبر: ۲۰۳۰۲
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵
در راستای غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان؛

تفاهم‌نامه «طرح تابستانه مهارت» امضاء شد

تفاهم‌نامه «طرح تابستانه مهارت» در راستای غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان و کسب آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار کار بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت آموزش و پرورش، سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور، کمیته امداد امام‌خمینی (ره)، سازمان صدا‌و‌سیما، دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان بسیج سازندگی امضاء شد.
تفاهم‌نامه «طرح تابستانه مهارت» امضاء شد

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:این تفاهم‌نامه به امضای «سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «رضامراد صحرایی» وزیر آموزش و پرورش، «سیدمرتضی بختیاری» رئیس کمیته امداد امام‌خمینی (ره)، «محمدمهدی تهرانچی» رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، «سردار محمد زهرایی» رئیس سازمان بسیج سازندگی و «غلامحسین حسینی‌نیا» رئیس سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور رسید.

موضوع تفاهم‌نامه طرح تابستانه مهارت؛ استفاده از فرصت تابستان و غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان با ارائه آموزش‌های کسب‌و‌کار متناسب با نیاز بازار کار به منظور ارتقای توانمندی‌های مهارتی منطبق بر ویژگی‌های فردی پس از استعداد و رغبت‌سنجی برای انتخاب آینده شغلی است.

بر اساس این گزارش، توسعه و تقویت فرهنگ کار و مهارت‌آموزی، ایجاد زمینه برای شناسایی استعداد‌های مهارتی دانش‌آموزان و کمک به خلاقیت، نوآوری و رشد مهارت‌های کسب‌و‌کار در دانش‌آموزان از اهداف این تفاهم‌نامه است.

این گزارش می‌افزاید: جامعه هدف این طرح دانش‌آموزان و بازماندگان از تحصیل سنین ۱۲ تا ۱۸ سال می‌باشند که از سنین ۱۲ تا ۱۵ سال تحت عنوان مهار‌ت‌آموز و سنین ۱۵ تا ۱۸ سال تحت عنوان کارآموز آموزش‌های مهارتی را در قالب دوره‌های آموزشی ۶۰ تا ۱۲۰ ساعته کسب می‌کنند.

گفتنی‌است، ایجاد زمینه‌های مناسب برای شناسایی استعداد‌های مهارتی بازماندگان از تحصیل (موضوع جامعه هدف تفاهم‌نامه)، استعدادسنجی، رغبت‌سنجی، سنجش تیپ شخصیتی و تعیین بهترین شغل متناسب با ویژگی‌های فردی متقاضی و معرفی ظرفیت‌های اشتغال موجود در جامعه، مشاغل آینده و آینده مشاغل، آموزش مهارت‌های نرم و مهارت‌های فنی‌و‌حرفه‌ای از دیگر اهداف طرح تابستانه مهارت است.

در این تفاهم‌نامه ۱۶ ماده‌ای، جامعه هدف تفاهم‌نامه، نحوه تأمین منابع مالی، ساختار اجرایی، تعهدات جداگانه هر کدام از نهادها، تعهدات مشترک، فسخ و نسخ تفاهم‌نامه و حل اختلاف تشریح شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر