کد خبر: ۲۰۰۴۶
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۶

آمریکا امسال ۱۲ میلیون بشکه نفت می‌خرد

دولت آمریکا امیدوار است در سال میلادی جاری، حداقل ۱۲ میلیون بشکه نفت برای ذخایر نفت استراتژیک خریداری کند که شامل شش میلیون بشکه‌ای است که پیش از این اعلام شده است.
آمریکا امسال ۱۲ میلیون بشکه نفت می‌خرد

مخاطب24:دولت آمریکا پس از فروش بیش از ۲۰۰ میلیون بشکه در سال گذشته از جمله فروش کم‌سابقه ۱۸۰ میلیون بشکه نفت از ذخایر استراتژیک برای مقابله با قیمت‌های بالا پس از حمله نظامی روسیه به اوکراین، به آهستگی سرگرم خرید نفت برای پر کردن مجدد این ذخایر است. این فروش، سطح ذخایر نفت استراتژیک را به پایین‌ترین حد از سال ۱۹۸۳ رسانده است.


وزارت انرژی آمریکا جمعه گذشته اعلام کرد که پنج شرکت از جمله اکسون، ۳.۱ میلیون بشکه به ذخایر نفت استراتژیک برای تحویل در اوت فروختند و پیشنهاد خرید جدیدی برای تحویل سه میلیون بشکه در سپتامبر اعلام کرد.


یک سخنگوی وزارت انرژی آمریکا اظهار کرد: دولت با توجه به شرایط بازار و محدودیت‌هایی که ذخایر نفت استراتژیک اجازه می‌دهد، به دنبال فرصت‌هایی برای خرید مجدد است.


انتظار می‌رود دو پایگاه از چهار پایگاه این ذخایر تا اواخر سال میلادی جاری، در وضعیت تعمیرات باشند که بازخرید نفت برای این ذخایر را محدود می‌کند.

هر چند آمریکا نسبت به سال ۱۹۸۳ وابستگی بسیار کمتری به واردات نفت دارد اما، سطح پایین ذخایر نفت استراتژیک، توجه جمهوری‌خواهان را جلب کرده است که می‌گویند جو بایدن، رئیس جمهور دموکرات این کشور، امنیت انرژی را به مخاطره انداخته است. سطح این ذخایر در حال حاضر حدود ۳۵۱.۷ میلیون بشکه است.

فروش نفت از سطح ذخایر استراتژیک آمریکا به نقطه تیره‌ای در روابط با عربستان سعودی تبدیل شد، زیرا قیمت نفت که صادرات اصلی این کشور است را پایین برد.

دولت بایدن اعلام کرد که به طور میانگین قیمت ۷۳ دلار را برای هر بشکه نفت برای تحویل در اوت پرداخت کرده است که پایین‌تر از میانگین قیمت حدود ۹۵ دلار هر بشکه قیمت نفت است که سال گذشته فروخته بود.

بر اساس گزارش رویترز، بهای نفت وست تگزاس اینترمدیت تحت تاثیر امید به رشد تقاضای سوخت در چین روز سه‌شنبه، حدود ۳.۴ درصد افزایش داشت، اما در معاملات روز پنج شنبه، با ۲۰ سنت کاهش، به ۶۸ دلار و هفت سنت در هر بشکه رسید.

برچسب ها: نفت
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.