کد خبر: ۲۰
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۲

نتایج اولین انتخابات مقدماتی ریاست‌جمهوری آمریکا در ۲۰۱۶

بین الملل > آمریکا - هیلاری کلینتون و تد کروز،‌ دو کاندیدای دموکرات و جمهوری‌خواه، توانستند در انتخابات درون‌حزبی ایالت آیووا، از رقبای هم‌حزبی‌شان پیشی بگیرند.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم، انتخابات درون‌حزبی در ایالت آیووا که با حضور دموکرات‌های ایالت در انجمن‌های حزبی (Caucus) انجام گرفت، با رویدادهایی غیرمنتظره همراه بود. برخلاف آنچه که در نظرسنجی‌ها پیش‌بینی می‌شد دونالد ترامپ، کاندیدای میلیونر و جنجالی، نتوانست رأی اول جمهوری‌خواهان این ایالت را بدست آورد.

تد کروز پیروز میدان رقابت درون‌حزبی جمهوری‌خواهان در آیووا شد

تد کروز توانست 28 درصد آراء انجمن‌های حزبی آیووا را در اولین ایالتی که برای انتخاب نامزدهای ریاست‌جمهوری به پای صندوق‌های رأی می‌رود، را کسب کند.

دونالد ترامپ، میلیونر و کاندیدای جنجالی این دوره از انتخابات، با کسب 24 درصد آراء در مقام دوم ایستاد و مارکو روبیرو، نماینده مجلس نمایندگان، نیز توانست 23 درصد آراء را به خود اختصاص داده و در رده سوم قرار بگیرد.

 

جب بوش، برادر و پسر رؤسای جمهور سابق آمریکا تنها سه درصد آراء را بدست آورده و بدین ترتیب امیدهای خود برای ریاست‌جمهوری را تقریبا بر باد رفته می‌بیند.

هیلاری کلینتون با اختلافی ناچیز پیروز دموکرات میدان آیووا شد

کاندیدای دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در سال 2016 تنها با چند دهم درصد فاصله از دیگر کاندیدای دموکرات توانست به یک پیروزی سخت و نزدیک در اولین ایالت آمریکا که رأی‌گیری درون حزبی در آن انجام می‌شود، دست یابد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، هیلاری کلینتون توانست با کسب 49.85 درصد آراء پیشتاز رقابت در ایالت آیووا باشد. پس از وی برنی ساندرز با 49.62 درصد آراء قرار دارد و مارتین اُمالی نیز تنها به 0.6 درصد رأی‌ها دست یافت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات
دکتر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان و محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در ریاض با یکدیگر دیدار کردند.
ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد! ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد!
وزیر خارجه آمریکا گفت: ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد.
صفحه خبر بالای تصاویر