کد خبر: ۱۹۹۹
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۸

مواجهه نیروگاه‌ها با محدودیت سوخت

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت نیروگاه‌ها نامناسب نیست، گفت که وزارت نفت تعهد داده بود در این ایام میزان مشخصی سوخت گاز را تامین کند، اما به دلیل افزایش مصرف خانگی و تجاری این تعهد عملی نشده و ما نیز با هماهنگیانجام شده از سوخت مایع و جایگزین در نیروگاه‌ها استفاده می‌کنیم و اکنون مشکل خاصی وجود ندارد.
مواجهه نیروگاه‌ها با محدودیت سوخت

محسن طرزطلب ، با اشاره به محدودیت تامین سوخت در نیروگاه ها، اظهار کرد: در هر نیروگاهی که نتوانستند سوخت گاز را تامین کنند از سوخت جایگزین و سوخت گازوئیل استفاده می‌شود، تعداد نیروگاه‌هایی که از سوخت جایگزین استفاده می‌کنند به هشت مورد نیز نمی‌رسد و اکثرا در این نیروگاه‌ها شرایط اینگونه است که تنها واحد‌هایی که در مدار هستند، آن هم نه به صورت صددرصد از سوخت مازوت و گازوئیل استفاده می‌کنند.


مواجهه نیروگاه‌ها با محدودیت سوخت
وی با بیان اینکه اگر واحدی در مدار باشد سعی شده که سوخت آن به صورت ترکیبی از مازوت و گازوئیل تامین شود، گفت: ممکن است یک نیروگاه شش واحد داشته باشد که همه واحد‌های آن از مازوت استفاده نکنند و به صورت ترکیبی از مازوت و گازوئیل تامین سوخت کنند، البته ممکن است نیروگاه‌هایی نیز وجود داشته باشند که به صورت صددرصد از مازوت استفاده کند.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی با بیان اینکه تعداد این نیروگاه‌ها در مجموع به بیش از هشت نیروگاه نیز نمی‌رسد، گفت: اینکه چه تعداد نیروگاه از گازوئیل استفاده می‌کنند مشخص است؛ در هر بخشی از شمال و شمال شرق که افت فشار گاز اتفاق افتاده و نتوانستیم تامین گاز داشته باشیم، از سوخت جایگزین استفاده می‌کنیم.

طرزطلب با اشاره به عدم اجرای تعهد وزارت نفت برای تامین سوخت گاز، گفت: مخازن گازوئیل و ذخیره کردن آن برای همین مواقع است که اگر مشکلی به وجود آمد بتوانیم از گازوئیل استفاده کنیم تا شرایط نرمال شود.

وی با اشاره به آمادگی نیروگاه‌ها برای استفاده از سوخت‌های جایگزین، اظهار کرد: در حال حاضر نیروگاه‌ها هیچ مشکلی برای تامین برق مورد نیاز کشور ندارند، هرچند که برخی نیروگاه‌ها در حال تعمیر هستند، اما برای تامین نیاز فعلی کشور مشکلی نیست.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی درباره احتمال خاموشی در زمستان امسال نیز، گفت: از اکنون نمی‌توان این مساله را پیش بینی کرد، نگرانی‌هایی وجود دارد، در حال رصد شرایط هستیم تا ان شاالله مشکلی به وجود نیاید، اما من به شخصه نگران هستم، پیش بینی خاموشی‌ها را نمی‌توان با خیال راحت و یا مضطرب اعلام کرد، اما در مجموع به دنبال این هستیم که مشکلی به وجود نیاید.

 مجید چگنی - مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران نیز در همین رابطه اعلام کرد: امروز مقدار مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری به ۴۸۰ میلیون مترمکعب رسیده که نسبت به مدت مشابه پارسال، حدود ۹۰ میلیون مترمکعب افزایش یافته است و همین موضوع سبب شده محدودیت‌هایی را در حوزه نیروگاهی اعمال کنیم و بخش نیروگاهی به سمت استفاده از سوخت دوم و مایع بروند. به این ترتیب، با افزایش مصرف گازوییل، مقدار صادرات محدود می‌شود و بر همین اساس، صادرات گاز به ترکیه و عراق نیز کاهش می‌یابد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر