کد خبر: ۱۹۹۸۰
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵

کاپیتان توپ را به تور پاس داد!

مصاف تیم ملی فوتبال ایران در برابر افغانستان بدون آورده‌ی فنی هم برای تیم ملی نبود. در کمترین حالت یک جلسه تمرین تاکتیکی خوب بود.
کاپیتان توپ را به تور پاس داد!

کاپیتان توپ را به تور پاس داد!

مخاطب24:بازی همزمان سردار آزمون و مهدی طارمی اگر چه در گذشته هم رخ داد، اما این بار اگر تثبیت شود، قدرت تیم ملی در فاز تهاجمی را بالا خواهد برد و فشار کمتری را به خط دفاع تیم ملی خواهد آورد. به این خاطر که بخشی از توان حریف صرف مراقبت از این دو بازیکن خواهد شد. از سویی سبک رفتاری این دو بازیکن در مصاف با افغانستان ثابت کرد، این دو مهاجم به دیگر مهره‌های تهاجمی تیم ملی هم اجازه گلزنی خواهند داد و حتی دوست ندارند، همه‌ی توپ‌ها در محوطه جریمه به آن‌ها ختم شود.

یکی از گل‌های خوب و مدرسه‌ای تیم ملی در مصاف با افغانستان گل چهارم بود که با پاس نهایی سردار آزمون و ضربه‌ی علیرضا جهانبخش به ثمر رسید. البته که نقش محمد محبی که پاس اول را به سردار آزمون داد و مهدی طارمی که از روی توپ پرید، در این گل پر رنگ بود و این دو بازیکن کار خوب سردار و علیرضا را تکمیل کردند.

 



محمد محبی بعد از تصاحب توپ به جای اینکه خط را برود و ارسال کند، سردار را به خوبی دید. به خصوص فضای خالی جلوی سردار که به اشتباه از سوی بازیکن مدافع افغانستان پوشش داده نشد. سردار درست به همان فضا زد و تا مدافع تیم افغانستان متوجه حرکت سردار آزمون شود، مهاجم تیم ملی فوتبال ایران وارد محوطه جریمه شد و کات بک کرد. به نظر مهدی طارمی از قبل پشت سرش را دیده بود یا اینکه علیرضا با وی صحبت کرده بود که توپ را رها کند، چون در پشت سرش بود و می‌توانست به توپ ضربه بزند. مهدی طارمی از روی توپی که سردار آزمون برای او فرستاده بود، پرید و توپ در یک موقعیت خوب به علیرضا جهانبخش رسید و علیرضا هم توپ را به تور دروازه پاس داد.

این گل مدرسه‌ای و البته زیبا درس‌های کلیدی خوبی دارد. اینکه قرار نیست همه توپ‌هایی که به کنار می‌رود، ارسال شود یا دست کم ارسال یا کات بک را می‌توان بعد از کار ترکیبی انجام داد تا نظم دفاعی حریف بهم بخورد. از سویی تعدد بازیکنان تیم حریف در محوطه جریمه بهانه‌ی خوبی نیست که حمله به یک اتفاق خوب منجر نشود. زمانی که سردار آزمون وارد محوطه جریمه حریف می‌شود، برتری عددی در دفاع تمام و کمال با حریف است، اما سردار آزمون توپ را به جایی می‌فرستد و مهدی طارمی کاری می‌کند که سرانجام این توپ به گل ختم می‌شود.

در این صحنه کاملا پیداست در ارسال از کناره‌ها با بهتر است بگوییم کات بک بازیکنی که از عقب وارد فضا می‌شود، شانس بیشتری برای گلزنی دارد. نحوه‌ی ضربه به توپ علیرضا جهانبخش هم در نوع خود جالب بود. اصطلاحا توپ را به تور دوازه پاس داد. یک ضربه زمینی بغل پا به گوشه‌ی دروازه. خیلی از مهاجمان یا هافبک‌هایی که از عقب به فضا می‌زنند، در چنین صحنه‌هایی اقدام به شوتزنی می‌کنند، اما علیرضا با یک ضربه بغل پا کار را تمام کرد. لازم نیست برخی از ضربه‌ها در محوطه جریمه محکم زده شود. یک ضربه‌ی فنی هم می‌تواند دقیق‌تر کار را تمام کند. به واقع روی این توپ‌ها باید توپ را به تور دروازه پاس داد.

برچسب ها: تیم ملی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
صفحه خبر بالای تصاویر