کد خبر: ۱۹۹۸۰
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵

کاپیتان توپ را به تور پاس داد!

مصاف تیم ملی فوتبال ایران در برابر افغانستان بدون آورده‌ی فنی هم برای تیم ملی نبود. در کمترین حالت یک جلسه تمرین تاکتیکی خوب بود.
کاپیتان توپ را به تور پاس داد!

کاپیتان توپ را به تور پاس داد!

مخاطب24:بازی همزمان سردار آزمون و مهدی طارمی اگر چه در گذشته هم رخ داد، اما این بار اگر تثبیت شود، قدرت تیم ملی در فاز تهاجمی را بالا خواهد برد و فشار کمتری را به خط دفاع تیم ملی خواهد آورد. به این خاطر که بخشی از توان حریف صرف مراقبت از این دو بازیکن خواهد شد. از سویی سبک رفتاری این دو بازیکن در مصاف با افغانستان ثابت کرد، این دو مهاجم به دیگر مهره‌های تهاجمی تیم ملی هم اجازه گلزنی خواهند داد و حتی دوست ندارند، همه‌ی توپ‌ها در محوطه جریمه به آن‌ها ختم شود.

یکی از گل‌های خوب و مدرسه‌ای تیم ملی در مصاف با افغانستان گل چهارم بود که با پاس نهایی سردار آزمون و ضربه‌ی علیرضا جهانبخش به ثمر رسید. البته که نقش محمد محبی که پاس اول را به سردار آزمون داد و مهدی طارمی که از روی توپ پرید، در این گل پر رنگ بود و این دو بازیکن کار خوب سردار و علیرضا را تکمیل کردند.

 



محمد محبی بعد از تصاحب توپ به جای اینکه خط را برود و ارسال کند، سردار را به خوبی دید. به خصوص فضای خالی جلوی سردار که به اشتباه از سوی بازیکن مدافع افغانستان پوشش داده نشد. سردار درست به همان فضا زد و تا مدافع تیم افغانستان متوجه حرکت سردار آزمون شود، مهاجم تیم ملی فوتبال ایران وارد محوطه جریمه شد و کات بک کرد. به نظر مهدی طارمی از قبل پشت سرش را دیده بود یا اینکه علیرضا با وی صحبت کرده بود که توپ را رها کند، چون در پشت سرش بود و می‌توانست به توپ ضربه بزند. مهدی طارمی از روی توپی که سردار آزمون برای او فرستاده بود، پرید و توپ در یک موقعیت خوب به علیرضا جهانبخش رسید و علیرضا هم توپ را به تور دروازه پاس داد.

این گل مدرسه‌ای و البته زیبا درس‌های کلیدی خوبی دارد. اینکه قرار نیست همه توپ‌هایی که به کنار می‌رود، ارسال شود یا دست کم ارسال یا کات بک را می‌توان بعد از کار ترکیبی انجام داد تا نظم دفاعی حریف بهم بخورد. از سویی تعدد بازیکنان تیم حریف در محوطه جریمه بهانه‌ی خوبی نیست که حمله به یک اتفاق خوب منجر نشود. زمانی که سردار آزمون وارد محوطه جریمه حریف می‌شود، برتری عددی در دفاع تمام و کمال با حریف است، اما سردار آزمون توپ را به جایی می‌فرستد و مهدی طارمی کاری می‌کند که سرانجام این توپ به گل ختم می‌شود.

در این صحنه کاملا پیداست در ارسال از کناره‌ها با بهتر است بگوییم کات بک بازیکنی که از عقب وارد فضا می‌شود، شانس بیشتری برای گلزنی دارد. نحوه‌ی ضربه به توپ علیرضا جهانبخش هم در نوع خود جالب بود. اصطلاحا توپ را به تور دوازه پاس داد. یک ضربه زمینی بغل پا به گوشه‌ی دروازه. خیلی از مهاجمان یا هافبک‌هایی که از عقب به فضا می‌زنند، در چنین صحنه‌هایی اقدام به شوتزنی می‌کنند، اما علیرضا با یک ضربه بغل پا کار را تمام کرد. لازم نیست برخی از ضربه‌ها در محوطه جریمه محکم زده شود. یک ضربه‌ی فنی هم می‌تواند دقیق‌تر کار را تمام کند. به واقع روی این توپ‌ها باید توپ را به تور دروازه پاس داد.

برچسب ها: تیم ملی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بالاخره درویش استعفا کرد! بالاخره درویش استعفا کرد!
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با ارسال نامه‌ای رسمی به هیئت مدیره، استعفای خود را اعلام کرد تا دوران مدیریتی‌اش در این باشگاه پرطرفدار به پایان برسد.
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
برگزیده
پرسپولیس-خیبر؛ نوش دارو قبل از نفس های آخر مربی؟  پرسپولیس-خیبر؛ نوش دارو قبل از نفس های آخر مربی؟ 
برای وحید هاشمیان، این دیدار حکم مرگ و زندگی را دارد. سرمربی‌ای که با وجود حمایت ابتدایی باشگاه، حالا در آستانه‌ی پایان مهلت دو هفته‌ای خود از سوی مدیریت قرار گرفته است.
جنگ تاج و تخت در آلیانز آرنا؛ بایرن یا دورتموند؟  جنگ تاج و تخت در آلیانز آرنا؛ بایرن یا دورتموند؟ 
استادیوم سرخ آلیانز آرنا بار دیگر میزبان دیداری است که بوی تاریخ و رقابت از آن بلند می‌شود. بایرن مونیخ، تیمی که با وینسنت کمپانی به اوج بازگشته، این‌بار در خانه به مصاف زنبورهای خطرناک دورتموند می‌رود
پیش بازی و ترکیب احتمالی استقلال و مس رفسنجان پیش بازی و ترکیب احتمالی استقلال و مس رفسنجان
در چارچوب دیدارهای هفته‌ی هفتم لیگ برتر خلیج فارس، تیم فوتبال استقلال تهران عصر جمعه از ساعت ۱۸:۰۰ در ورزشگاه شهدای قدس به مصاف مس رفسنجان خواهد رفت.
صفحه خبر بالای تصاویر