کد خبر: ۱۹۸۶۲
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۶

وزیر ورزش با این پرسپولیسی قهر است؟

به نظر می‌رسد تا چند ماه آینده مدیرعامل پرسپولیس از این باشگاه رفتنی خواهد شد.
وزیر ورزش با این پرسپولیسی قهر است؟

وزیر ورزش با این پرسپولیسی قهر است؟

مخاطب24:پرسپولیس در فصلی که گذشت همه جام‌ها را درو کرد و موفق شد ۳گانه تاریخی را برای خودش به ثبت برساند. با این حال بعد از پایان جام حذفی خبر‌هایی که به گوش هواداران پرسپولیس رسیده خبر‌های خوبی نبود.

از یک طرف یحیی گل‌محمدی ساز جدایی کوک کرده و از طرفی دیگر شایعاتی مبنی بر رفتن رضا درویش از سمت مدیرعاملی پرسپولیس به گوش رسید تا کام پرسپولیسی‌ها تلخ شود. درویش و کلا تیم مدیریتی پرسپولیس عملکرد بسیار خوبی داشتند و هواداران این تیم هم از عملکرد مدیران این باشگاه به شدت راضی هستند. پرسپولیس در تابستان قبلی نقل و انتقالات فوق‌العاده‌ای داشت و همین موضوع یکی از دلایل مهم قهرمانی قرمز‌ها در همه جام‌های این فصل به حساب می‌آید.

حالا دوباره فصل نقل و انتقالات شروع شده و پرسپولیس برای حضور پرقدرت در آسیا باید خودش را تقویت کند. همچنین قرارداد چند ستاره پرسپولیس به پایان رسیده و تیم مدیریتی این تیم باید به فکر تمدید قرارداد این نفرات هم باشد. هواداران پرسپولیس که خیلی نگران فصل آینده تیمشان هستند، چشم‌انتظار جلسه سرنوشت‌ساز امروز بودند تا در مجمع باشگاه پرسپولیس تکلیف ماندن یا رفتن درویش مشخص شود و او در صورت ماندن در پست مدیرعاملی وضعیت یحیی گل‌محمدی را هم مشخص کند.

 


هرچند به نظر می‌رسید تغییرات بیشتری در هیئت مدیره پرسپولیس صورت گیرد، ولی در نهایت پیمان حدادی فقط جانشین رضا درویش در هیئت مدیره پرسپولیس شد. با وجود حذف از هیئت مدیره همچنان درویش مدیرعامل باقی خواهد ماند تا به کارش در پرسپولیس ادامه دهد. هرچند درویش که نزد هواداران هم محبوبیت خوبی دارد در سمت مدیرعاملی ابقا شد، ولی حذف از ترکیب هیئت مدیره نشان‌دهنده آن است که مدیرعاملی درویش در پرسپولیس ادامه‌دار نخواهد بود و تا چند ماه آینده او هم از کار برکنار خواهد شد.

واقعیت ماجرا این است که درویش در جنگ بین سازمان خصوصی‌سازی و وزارت ورزش، به نوعی طرف سازمان خصوصی‌سازی را گرفت تا همین موضوع باعث دلخوری شدید وزیر ورزش شود. شنیده‌ها از داخل باشگاه پرسپولیس حاکی از آن است که وزیر ورزش مدت‌هاست با درویش صحبت نکرده و در طی ۳ ماه اخیر حتی اجازه ملاقات به درویش هم نداده است. دلخوری وزیر ورزش از درویش به حدی بود که بعد از قهرمانی‌های پرسپولیس در لیگ و جام حذفی نه تنها سجادی در جشن‌های قهرمانی این تیم حضور نداشت، بلکه هیچ تبریکی هم به این باشگاه نگفت.

شنیده‌های ما از منابع موثق حاکی از آن است که حتی وزارت ورزش قصد داشت همین امروز درویش را برکنار کند و حتی با چند نفر هم برای جانشینی او صحبت کرده بود. وزارت با ۳ گزینه که تقریبا هم نام‌آشنا هستند، صحبت کرد، ولی هیچ کدام از آن‌ها حاضر به قبول پست مدیرعاملی پرسپولیس نشدند. گفته می‌شود حتی یکی از دلایل اصلی اختلاف شدید وزارت ورزش و سازمان خصوصی سازی مربوط به درویش است.

وزارت ورزش مخالف ادامه کار او در پرسپولیس بود، ولی از آن‌طرف سازمان خصوصی‌سازی علاقه‌مند بود تا درویش در پرسپولیس حضور داشته باشد. در نهایت با توافق طرفین، درویش فعلا به کارش ادامه خواهد داد، ولی از هیئت‌مدیره حذف شد. آخرین بار که چنین اتفاقی رخ داد و مدیرعامل پرسپولیس عضوی از هیئت مدیره نبود، مدیرعامل پرسپولیس بعد از چند وقت از کار برکنار شد.

محمدحسن انصاری‌فرد مدیرعامل پرحاشیه پرسپولیس در آخرین دوره حضورش در این باشگاه به دلیل اختلاف با وزیر ورزش، جایی در هیئت مدیره نداشت، ولی مدیرعامل بود. بعد از چند ماه هم انصاری‌فرد استعفا داد (به او گفتند که استعفا بدهد!) حالا به نظر می‌رسد سرنوشت انصاری‌فرد که جدایی از پرسپولیس بود در انتظار درویش هم باشد.

گفتنی است یکی از گزینه‌های اصلی جانشینی درویش، حسین شهریاری رئیس هیئت مدیره پرسپولیس است که دوستی و ارتباط بسیار نزدیکی با وزیر ورزش دارد. در مورد شهریاری گفته می‌شد که او دوشغله است، ولی چند روز قبل از مدیرعاملی یکی از شرکت‌های زیرمجموعه سایپا استعفا داد تا مشکلی برای مدیرعاملی پرسپولیس نداشته باشد.

به نظر می‌رسد درویش تا پایان نقل‌وانتقالات و سر و سامان دادن به شرایط فعلی پرسپولیس و بستن تیم برای شرکت در فصل بعد و لیگ قهرمانان آسیا در پرسپولیس ماندنی شود و بعد از آن این باشگاه را ترک خواهد کرد تا فرد جدیدی جایگزین او شود.

برچسب ها: پرسپولیس
اخبار داغ
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
برگزیده
اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند
مدیر اجرایی فوتبال آلمان به شدت علیه اقدامات اخیر دونالد ترامپ موضع‌گیری کرد.
فوری: اندونگ در راه پرسپولیس! فوری: اندونگ در راه پرسپولیس!
اخبار پررنگی حاکی از احتمال پیوستن اندونگ به تیم رقیب، یعنی پرسپولیس، شنیده می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر