کد خبر: ۱۹۸۶۱
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰

مقابله با «کار کودک» نیازمند یک اقدام فراقوه‌ای است

رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران بر لزوم ورود نیروی انتظامی و دستگاه قضایی برای برخورد با ایجاد شبکه‌های غیرقانونی مافیای کار کودکان و ممانعت از تکثیر این آسیب اجتماعی تأکید کرد.
مقابله با «کار کودک» نیازمند یک اقدام فراقوه‌ای است

مقابله با «کار کودک» نیازمند یک اقدام فراقوه‌ای است

مخاطب24:زهرا شمس احسان در مورد وضعیت کودکان کار در تهران گفت: کودکان کار همانند سایر جمعیت‌های درگیر آسیب‌های اجتماعی جزء جمعیت پنهان دسته‌بندی شده است البته گمانه زنی‌ها حاکی از وجود جمعیتی حدود ۲۰ هزار نفری از کودکان کار در شهر تهران است که بیش از ۸۰ درصد این افراد هم از اتباع هستند. 

وی در پاسخ به این سوال که آیا باندها و مافیای کار کودکان واقعا در تهران وجود دارند؟ افزود: اگرچه هیچ داده‌ موثقی از وجود مافیای کودکان کار وجود ندارد؛ اما این نیز مبرهن است که در موضوعات اینچنینی که به مسائل مالی گره خورده و امکان ارتزاق نامتعارف برای عده‌ای فراهم می‌کند، افراد سودجویی وجود خواهند داشت که فرصت طلبی کرده و با ایجاد شبکه غیرقانونی به تکثیر این آسیب اجتماعی دامن بزنند. 

وی تاکید کرد: این موضوع نیازمند ورود جدی نیروی انتظامی و دستگاه قضا می‌باشد. موضوعی که بنظر می رسد تا این لحظه محقق نشده است. بصورت کلی سوداگری در حوزه اجتماعی هنوز به اندازه حوزه اقتصادی به رسمیت شناخته نشده است و بایست این اتفاق با همگرایی و وحدت رویه عملی شود. 

شمس احساس در پاسخ به این سوال که برنامه مدیریت شهری برای این افراد چیست؟ چه بودجه ای و چه برنامه هایی در سند توسعه و  بودجه دارید؟ گفت: مقابله با کار کودکان یک اقدام فراقوه‌ای و فرابخشی است و باید نگاه کلان و ائتلافی در برخورد با آن بوجود بیاید. 

وی با بیان اینکه بضاعت و اختیار شهرداری در برخورد با این آسیب محدود است و بیشتر نقش یاورانه بر دوش دارد؛ کما اینکه تاکنون اقدامات مطلوبی انجام شده است، ادامه داد: به صورت کلی رویکرد مدیریت شهری برخلاف رویه های جاری در مواجهه با کودکان کار، فقط جمع آوری این گروه از کودکان نیست؛ بلکه شناسایی عوامل ورود آنان به کار و احصای رهیافت های عملی در مواجهه منطقی با آنان مورد نظر است. 

رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران عنوان کرد: انجام اقدامات فرهنگی و تربیتی ویژه این گروه در اولویت است و درصدد هستیم که توانمندسازی آنان در بستر خانواده و با تأکید بر بازگشت به تحصیل صورت گیرد.

وی گفت: مطابق بودجه ۱۴۰۲، در سال جاری پروژه استعدادیابی از بین کودکان کار نیز در دست اجرا می‌باشد که طی فرایندی کودک کار دارای استعداد در موضوعات فرهنگی، ورزشی، هنری، علمی و مهارتی شناسایی شده و با هم افزایی با بخش های مختلف، مسیر رشد و توسعه فردی برای کودک طراحی شده و با تمرکز بر علایق و استعداد، کودکان از مسیر کار جدا شوند؛ همچنین در بودجه سال جاری تجهیز مراکز مربوط به کودکان کار نیز در اولویت قرار گرفته است که محیطی سالم، ایمن و پرورنده برای این کودکان آماده شود.

 
 
برچسب ها: شورای شهر تهران
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.