کد خبر: ۱۹۸۴۸
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰

سیمور هرش: اعتبار آمریکا در جهان سقوط کرده و اکثر کشورها حامی روسیه هستند

خبرنگار تحقیقی مشهور آمریکایی با تاکید بر این که آمریکا اعتبارش را از دست داده، گفت که اکثر مردم جهان از عملیات نظامی روسیه در اوکراین حمایت می‌کنند.
سیمور هرش: اعتبار آمریکا در جهان سقوط کرده و اکثر کشورها حامی روسیه هستند

سیمور هرش: اعتبار آمریکا در جهان سقوط کرده و اکثر کشورها حامی روسیه هستند

مخاطب24:سیمور هرش، خبرنگار محقق آمریکایی و از برندگان جایزه پولیتزر روز یکشنبه در مصاحبه‌ای با جورج گالووی، مجری انگیسی بیان کرد: "درصد کشورها به ویژه در حوزه‌های آفریقا، آسیای مرکزی و جنوب آسیا که رویکردشان را از حمایت از آمریکا به حمایت از روسیه تغییر داده‌اند، واقعا چشمگیر بوده است. بیشتر از نیمی از مردم جهان در این جنگ نه از آمریکا بلکه از روسیه حمایت می‌کنند. قبلا هرگز این گونه نبود."

این خبرنگار سرشناس همچنین اظهار کرد با وجود تحریم‌هایی که غرب علیه روسیه اعمال کرده، "وضعیت در روسیه مثل قبل خوب نیست اما این ایده که آنها اکنون مستاصل هستند، اشتباه است."

سیمور هرش همچنین گفت، واشنگتن "بخش زیادی از اعتبارش در سراسر جهان را از دست داده" و یک مثال این موضوع نزدیکی دیپلماتیک عربستان به ایران است.

هرش خاطر نشان کرد: "فکر می‌کنم دلیل این اتفاق مساله اوکراین و انزجار از جنگ است. عربستان ضمنا همانطور که من قبلا گفتم ۲۵ درصد از نفتش را به چین می‌فروشد اما عربستانی‌ها فورا توافقی را برقرار کرده و ایرانی‌ها نیز فورا به آن پاسخ دادند. آنها کنترل فراوانی در یمن بر قبایل حوثی دارند."

روسیه عملیات نظامی خود در اوکراین را در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲، در پی آنچه دریافت درخواست کمک از سوی جمهوری‌های خودخوانده دونتسک و لوهانسک خواند، آغاز کرد. متعاقب این عملیات، دو جبهه از کشورها در جهان شامل جبهه کشورهایی که از مسکو حمایت و ناتو را به تحریک درگیری متهم می‌کنند، و کسانی که اقدامات روسیه را محکوم، این کشور را تحریم و در عین حال به کی‌یف کمک‌های مالی و نظامی ارائه می‌کنند، ایجاد شد. تعدادی از کشورها هم از جانبداری در این درگیری اجتناب کرده‌اند.

سیمور هرش از سوی دیگر گفت، ضدحمله‌ای که اوکراین از مدت‌ها قبل علیه روسیه تدارک دیده، پیامدهای منفی برای کی‌یف، ناتو و دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا به همراه خواهد داشت.

این روزنامه‌نگار در مصاحبه با جورج گالووی بیان کرد: "این ضد حمله برای اوکراین، برای ناتو و مطمئنا برای دولت بایدن خوب نخواهد بود."

هرش در پاسخ به این سوال که آیا احتمال پیوستن ناتو به درگیری در اوکراین وجود دارد گفت، "احتمالاً این بلوک همین الان هم به این جنگ وارد شده است."

او اضافه کرد: "می‌دانید، منظورم این است از نقطه نظر آموزش و مشاوره اکنون گروه‌های ناهمخوان زیادی در ارتش اوکراین وجود دارد...مثل این که فرض کنید شما ۱۵ تیم مختلف از رقصنده‌ها را دارید که مدت طولانی با هم یا جداگانه تمرین می‌کردند. حالا اگر آنها را وارد یک تالار بزرگ کرده و بگویید شما یک ساعت یا یک روز یا سه روز فرصت ترتیب دادن یک برنامه مشترک بین خودتان را دارید، این غیرممکن خواهد بود و این تا جایی که من می‌دانم اتفاقی است که در حال حاضر در ارتش اوکراین رخ می‌دهد."

اوکراین از اواخر سال ۲۰۲۲ به رجزخوانی درباره ضدحمله آتی خود پرداخته است. این ضدحمله ابتدا برای فصل بهار برنامه‌ریزی شده بود اما بعدا به فصل تابستان موکول شد. دولت اوکراین دلیل این تاخیر را کمبود تسلیحات اعلام کرده و در عین حال به حامیان غربی خود برای تامین تسلیحات سنگین‌تر از جمله تانک، پهپاد و جت‌های جنگنده فشار آورده است.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، در چهارم ژوئن، نیروهای مسلح اوکراین حمله گسترده‌ای را در پنج بخش از مسیر جنوب دونتسک آغاز کرده و نتوانستند به اهداف خود دست یابند. روز جمعه، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به خبرنگاران گفت که حمله اوکراین در منطقه عملیات نظامی روسیه آغاز شده و کی‌یف در این حمله از ذخایر استراتژیک خود استفاده می‌کند.

برچسب ها: آمریکا روسیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر