کد خبر: ۱۹۷۷۴
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۹
عضو هیات مدیره بیمه ایران در بازدید از نمایشگاه بین المللی صنعت مالی:

بیمه ایران، توسعه کمی در پورتفوی را در توسعه کیفی ارائه خدمات می‌داند

دکترین شرکت سهامی بیمه ایران همواره بر این امر استوار است که توسعه کمی در پورتفوی را در توسعه کیفی ارائه خدمات می‌داند.
بیمه ایران، توسعه کمی در پورتفوی را در توسعه کیفی ارائه خدمات می‌داند

بیمه ایران، توسعه کمی در پورتفوی را در توسعه کیفی ارائه خدمات می‌داند

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران: سید محمد ناصر مبرقعی و اسماعیل مهدوی نیا، اعضای هیات مدیره بیمه ایران از پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی (بانک، بورس و بیمه – فاینکس ۲۰۲۳) و غرفه بیمه ایران در سالن شماره ۳۵ بازدید کردند.

بنا به این گزارش، مبرقعی در سخنانی در جمع خبرنگاران با اشاره به سیاست‌های کلی بیمه ایران در سال ۱۴۰۲ اظهار داشت: بیمه ایران به واقع بیش از آنکه بر بخش صدور، تعداد بیمه نامه و افزایش کمی پورتفو تمرکز کند در پی آن است که با ارائه بهترین خدمات در ساده‌ترین شیوه‌های ممکن و انتقال مزایای بیمه به مخاطبان خود به صورت قطعی، استقبالی گسترده را نسبت به بیمه ایران ایجاد کند که خوشبختانه تا حدود بسیاری در این امر موفق بوده است.

عضو هیات مدیره بیمه ایران اضافه کرد: به عبارت دیگر دکترین ما در شرکت سهامی بیمه ایران همواره بر این امر استوار است که توسعه کمی در پورتفوی را در توسعه کیفی ارائه خدمات می‌دانیم.

مبرقعی با تاکید براینکه تمرکز و توجه برنامه و سامانه الکترونیکی «بیمه ایران من» در واقع بر مبنای همین دیدگاه مبتنی بر سهولت کار و ایجاد شرایط بهتر برای مردم است، تصریح کرد: مراجعه به شعب و واحد‌های پرداخت خسارت و حذف مراحل طولانی تشکیل پرونده تا دریافت خسارت، می‌تواند از طریق این سامانه به طور کامل حذف شود. این سامانه هم اکنون با عضویت بیش از یک میلیون کاربر مراحل عملی و اجرایی خود را به خوبی در حال طی کردن است.

وی از اجرای طرح جدید «بیمه طرح پیمان» که مخفف کلمات «پوشش یاریگر مردم ایران» است، خبر داد و اضافه کرد: این طرح خاص بیمه ایران نیاز عمومی برای مردم است که در این نمایشگاه ارائه خواهد شد.

مبرقعی ادامه داد: این طرح هر خانواده را در قبال مسئولیت‌های مدنی ناشی از افرادی که برای فعالیت‌های تعمیر و یا هرگونه ارائه خدمات فنی در فضای خانه حضور پیدا می‌کنند، پوشش بیمه‌ای می‌دهد.

عضو هیات مدیره بیمه ایران در پایان با بیان اینکه به این موضوع تاکنون کمتر پرداخته شده، عنوان کرد: تا کنون بسیاری از خانواده‌ها به علت عدم اطلاع حقوقی از مسئولیت‌های مدنی خود در قبال تعمیرکارانی که به منازل مراجعه می‌کنند، دچار مشکلات جدی شده اند. این طرح نوین بیمه ایران بسیار ساده، روشن، فراگیر و کار جدیدی است و می‌تواند بخش عمده‌ای از بهداشت و سلامت عمومی جامعه را تضمین کند.

برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟ ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟
پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر ۲۰ ساله کره‌ای همچنان باز است.
خرس زخمی دنا تلف شد خرس زخمی دنا تلف شد
یگان حفاظت پارک ملی دنا با پایش شبانه منطقه سی سخت، متاسفانه به یک قلاده خرس قهوه‌ای برخورد می‌کنند که بر اثر شلیک گلوله در جدول آب باغ‌های انگور افتاده و توان بلند شدن ندارد.
اتباع دستفروش از مترو هم طرد شدند! اتباع دستفروش از مترو هم طرد شدند!
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از ساماندهی دستفروشان پایتخت با اولویت متروی تهران خبر داد و گفت: اتباع دستفروش از مترو و سطح شهر طرد می‌شوند.
ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان
با همت مسئولین روند بازگرداندن اتباع بیگانه شدت گرفته است. ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان را می‌بینید.
ترامپ: به ایران اجازه غنی سازی اورانیوم نداده‌ام و نخواهم داد! ترامپ: به ایران اجازه غنی سازی اورانیوم نداده‌ام و نخواهم داد!
رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی ادعا کرد: «در طول مذاکرات، ایران خواستار ادامه یافتن برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود شد. اما من اجازه آن را ندادم و نخواهم داد.»
برگزیده
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند! چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند!
«در کنار فضای بی‌اعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیش‌تر مطرح شده و بی‌نتیجه باقی مانده‌اند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگران‌کننده‌تر است، آن است که در بازه‌ای بلندمدت، سهامدار و سرمایه‌گذار از حق تصمیم‌گیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
وضعیت اجاره ها در شرایط بحرانی در مناطق ۴ و ۵ تهران! وضعیت اجاره ها در شرایط بحرانی در مناطق ۴ و ۵ تهران!
نبض بازار اجاره دو منطقه شرق و غرب تهران، در ابتدای تیر امسال پس از جنگ ۱۲روزه مورد سنجش قرار گرفت. بررسی‌های «دنیای‌اقتصاد» نشان می‌دهد متوسط اجاره‌بهای پیشنهادی آپارتمان‌ها در دو منطقه ۴ و ۵تهران براساس فایل‌های ارائه‌شده به بازار، ۲۰میلیون و ۴۰۰هزار تومان اجاره‌بهای ماهانه برای مستاجران و پول‌پیش ۶۶۴میلیون و ۲۰۰هزار تومان است. رصد بازار اجاره در این دو منطقه غربی و شرقی تهران، حاکی از شیفت بازار به افزایش اجاره ماهانه و کاهش پول پیش است؛ اما این موضوع در مقایسه با ماه گذشته برای مناطق با پارادوکس همراه بوده است.
صفحه خبر بالای تصاویر