کد خبر: ۱۹۷۷۳
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸
با حضور مدیران عامل دو موسسه بانکی و بیمه‌ای برگزار شد؛

آیین امضای تفاهم نامه همکاری بانک قرض الحسنه مهر ایران و بیمه ایران

تفاهم نامه همکاری بانک قرض الحسنه مهر ایران و شرکت سهامی بیمه ایران با حضور مدیران عامل و مقامات ارشد این دو موسسه بانکی و بیمه‌ای در آیینی ویژه در غرفه بیمه ایران و در دومین روز از پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی کشور امضاء شد.
آیین امضای تفاهم نامه همکاری بانک قرض الحسنه مهر ایران و بیمه ایران

آیین امضای تفاهم نامه همکاری بانک قرض الحسنه مهر ایران و بیمه ایران

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران: در آیین امضای این تفاهم نامه سید سعید شمسی نژاد مدیر عامل قرض الحسنه مهر ایران با اشاره به این که بیشترین تعداد وام‌های قرض الحسنه به آحاد جامعه از طریق این بانک پرداخت شده است، گفت این امر باعث استقبال کم نظیر مردم از تسهیلات این بانک شده است. همچنین، حسن شریفی مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره بیمه ایران در سخنان کوتاه با اشاره به امکانات و ظرفیت‌های بیمه ایران، این همکاری را موجب هم افزایی و انتفاع ذی نفعان بیمه ایران و بانک قرض الحسنه مهر ایران دانست.

بنا به این گزارش، این تفاهم نامه با هدف توسعه و تعمیم فرهنگ بیمه و بهره گیری از ظرفیت‌های صنعت بیمه و بانکداری در چارچوب قوانین و مقررات بانک مرکزی ایران و قوانین بیمه‌ای و مصوبات شورای عالی بیمه به امضای آقایان سید سعید شمسی نژاد مدیر عامل بانک قرض الحسنه مهر ایران و حسن شریفی مدیر عامل و رئیس هیأت مدیره بیمه ایران به امضاء رسید.

طبق این تفاهم نامه همکاری مشترک بین دو طرف به منظور ارائه تمامی خدمات بیمه‌ای، انواع بیمه نامه‌های اموال، اشخاص، مسئولیت و سایر رشته‌های و طرح‌های خاص در قالب طرح‌های بانک به واسطه ارائه تسهیلات به متقاضیان خرید خدمات بیمه‌ای و همچنین فراهم نمودن بستر فنی لازم برای تسهیل در دریافت مبالغ حق بیمه از افراد بیمه شده صورت خواهد گرفت.

براساس این تفاهم نامه، ارائه تسهیلات قرض الحسنه بابت خرید پوشش بیمه‌ای متقاضیان خرید بیمه نامه از شرکت بیمه به صورت دو جانبه یا با همکاری شرکت مجری در قالب سه جانبه صورت خواهد گرفت.

شرکت سهامی بیمه ایران نیز متعهد شده است بابت پیاده سازی امکان فروش بیمه نامه‌ها در قالب طرح مشترک با بانک همکاری لازم را مبذول دارد.

برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر