کد خبر: ۱۹۷۶۴
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۱

رابرت گیتس: ترامپ صلاحیت ندارد و ریاست دوباره او مایه نگرانی است

وزیر دفاع اسبق آمریکا در مصاحبه‌ای با بیان اینکه پیروزی مجدد دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ باعث نگرانی خواهد بود، او را فاقد صلاحیت رسیدن به سمت ریاست جمهوری دانست.
رابرت گیتس: ترامپ صلاحیت ندارد و ریاست دوباره او مایه نگرانی است

رابرت گیتس: ترامپ صلاحیت ندارد و ریاست دوباره او مایه نگرانی است

مخاطب24:رابرت گیتس که در دولت باراک اوباما، رئیس جمهور اسبق آمریکا وزیر دفاع بود، در مصاحبه با شبکه خبری سی.ان.ان در پاسخ به اینکه آیا انتخاب شدن مجدد دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ را برای امنیت ملی و آینده آمریکا نگران‌کننده می‌داند، گفت: بله این من را نگران می‌کند.

رابرت گیتس در این مصاحبه که با کریس والاس، مجری معروف شبکه سی.ان.ان انجام داد، دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا را فاقد صلاحیت برای سمت ریاست جمهوری دانست.

او گفت: "من از  مدت‌ها پیش بر این باور بوده‌ام که او (ترامپ) صلاحیت یا شایستگی انتصاب به عنوان فرمانده کل قوا در آمریکا را نداشت. فکر می‌کنم وقتی یک رهبر سیاسی آمریکا، دیکتاتورها و مستبدانی مثل شی جینپینگ (رئیس جمهور چین)، ولادیمیر پوتین (رئیس جمهور روسیه) و کیم جونگ اون، (رهبر کره شمالی) را تحسین کند، این خیلی مسائل را درباره قضاوت و دیدگاه‌های او در خصوص نقش آمریکا در جهان روشن می‌کند."

او در توضیح اینکه چرا انتخاب شدن دوباره ترامپ به ریاست جمهوری در سال ۲۰۲۴ او را نسبت به امنیت ملی و آینده آمریکا نگران می‌کند، گفت: "یکی از نگرانی‌های من درباره ترامپ به این خاطر است که من همواره باور قدرتمندی به نهادهای دولتی کشورمان داشته‌ام. آیا آنها نیاز به اصلاحات و در واقع اصلاحات جدی دارند؟ بله همین طور است. اما فکر می‌کنم اینکه کسی این نهادها را از بین ببرد و برچیند به شکل چشمگیری ملت و کشور ما را تضعیف می‌کند."

برچسب ها: آمریکا
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.