کد خبر: ۱۹۷۵۴
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۲
غلامرضا فتحعلی در سفر به منطقه هرمزگان و بوشهر مطرح کرد:

رشد ۳۷ درصدی درآمد‌های بانک سینا در سال گذشته

مدیرعامل بانک سینا از رشد حدود ۳۷ درصدی درآمد‌های این بانک در سال گذشته خبر داد.
رشد ۳۷ درصدی درآمد‌های بانک سینا در سال گذشته

رشد ۳۷ درصدی درآمد‌های بانک سینا در سال گذشته

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا:غلامرضا فتحعلی در جمع رؤسای شعب منطقه هرمزگان و بوشهر، اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱، بانک سینا در رشد سود و افزایش درآمد‌های غیرمشاع، موفقیت‌های چشمگیری داشته است که با اجرای طرح راهبردی کسب‌وکار، به دنبال ارتقای سهم بازار و رشد بیشتر سودآوری هستیم.
وی گفت: با برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، بر اساس رویکرد تحول‌گرا و تلاش همکاران در اجرای طرح راهبردی کسب‌وکار، به دنبال تثبیت نقاط قوت و بهبود نواقص به منظور افزایش سهم بازار و ارتقای جایگاه بانک در نظام بانکی هستیم.
فتحعلی با تأکید بر ضرورت تلاش همکاران در جهت جذب منابع ارزان‌قیمت و بهبود ترکیب منابع بانک، افزود: بر اساس نیاز‌های مشتریان، محصولات جدیدی در بانک طراحی و ابلاغ شده است که ذائقه‌های مختلف مشتریان را مدنظر قرار داده، اما بر اساس نیاز‌های جدید آن‌ها، بازنگری‌ها و بهینه‌سازی‌های مستمر محصولات را دنبال خواهیم کرد.
مدیرعامل بانک سینا ضمن تشریح شاخص‌های عملکردی بانک در سال گذشته گفت: این بانک ضمن توجه به مأموریت‌های ترسیم شده، اهتمام ویژه‌ای به رسالت‌ها و مسئولیت‌های اجتماعی داشته است و اعطای وام قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری و همچنین تسهیلات تأمین مسکن افراد واجد شرایط در نهضت ملی جهش مسکن، از مصادیق بارز این موضوع است.
گفتنی است مدیرعامل بانک سینا به همراه اعضای هیئت عامل این بانک طی این سفر یک روزه، از شعب مختلف بانک در منطقه هرمزگان و بوشهر بازدید کردند و ضمن گفتگو با کارکنان، در جریان وضعیت عملکردی شعب این منطقه قرار گرفتند.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند
رایزنی مسولان ایرانی و عراقی تا کنون منجر به باز شدن در‌های سمت عراق نشده است
اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید! اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید!
فالوده کرمانی، یکی از دسر‌های سنتی و اصیل ایرانی است که ریشه در اقلیم کویری کرمان دارد و بخشی از میراث فرهنگی ایرانیان به شمار می‌رود. این دسر خنک و خوشمزه با رشته‌های نشاسته‌ای، یخ خرد شده، گلاب و عرق نعناع، در روز‌های گرم سال، طعم آرامش و لذت را به ارمغان می‌آورد.
ائتلاف مردان جبهه پایداری و یاران بذرپاش علیه خانم وزیر ائتلاف مردان جبهه پایداری و یاران بذرپاش علیه خانم وزیر
استیضاح وزیر راه و شهرسازی بیش از آنکه تلاشی برای ارزیابی عملکرد و بهبود امور باشد، پروژه‌ای سیاسی با هدف تحت فشار قرار دادن دولت پزشکیان، آن هم در بزنگاهی حساس، و شاید تسویه حساب با تنها وزیر زن کابینه است.
حمید فرخ نژاد مرد بود حمید فرخ نژاد مرد بود
سامان صفاری گفت: :خیلی دلم برای حمید فرخ نژاد تنگ شده
برگزیده
ائتلاف مردان جبهه پایداری و یاران بذرپاش علیه خانم وزیر ائتلاف مردان جبهه پایداری و یاران بذرپاش علیه خانم وزیر
استیضاح وزیر راه و شهرسازی بیش از آنکه تلاشی برای ارزیابی عملکرد و بهبود امور باشد، پروژه‌ای سیاسی با هدف تحت فشار قرار دادن دولت پزشکیان، آن هم در بزنگاهی حساس، و شاید تسویه حساب با تنها وزیر زن کابینه است.
مزایای کارمندی، به شرط عملکرد مزایای کارمندی، به شرط عملکرد
بر اساس اعلام معاون رئیس جمهور، در طی یک دوره آزمایشی دو ماهه در سه سازمان دولتی اضافه‌کار و مزایا به‌صورت عملکردی پرداخت می‌شود.
معلمان در اعیاد پیش رو عیدی نمی‌گیرند معلمان در اعیاد پیش رو عیدی نمی‌گیرند
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، پرداخت عیدی به فرهنگیان در اعیاد پیش رو، که در فضای مجازی منتشر شده را تکذیب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر