کد خبر: ۱۹۷۳۵
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۱

بیش از ۶۰ قلم داروی درمان ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت

رییس هیات مدیره سازمان بیمه سلامت ایران، گفت: بیش از ۶۰ قلم داروی درمان ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت است.
بیش از ۶۰ قلم داروی درمان ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت

بیش از ۶۰ قلم داروی درمان ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت

مخاطب24:دکتر رضا سعیدی در خصوص پوشش خدمات درمان ناباروری، گفت: در بیمه سلامت ایران افزایش پوشش درمان ناباروری صورت گرفت تا تعداد افراد بیشتری از این خدمات بتوانند استفاده کنند، به طوری که عنوان شد شرط در نظر گرفتن بیمه برای تمام افراد خانواده دارای مادر باردار حذف شود. به عبارتی یک خانم باردار می‌تواند به صورت انفرادی در خانواده از بیمه سلامت بهره‌مند شود.

وی با بیان اینکه حدود ۴ میلیون زوج نابارور در کشور زندگی می‌کنند که نیازمند خدمات درمان هستند، اظهار کرد: پوششی که بیمه سلامت برای این افراد در نظر گرفته، ۹۰ درصد هزینه‌های درمان ناباروری به صورت تعرفه دولتی و عمومی غیر دولتی در مراکز غیر طرف قرار داد انجام می‌شود، افراد دارای بیمه می‌توانند به صورت مستقیم از پوشش بیمه‌ای استفاده کنند؛ در غیر این صورت می‌توانند مدارک خود را جهت دریافت هزینه ارائه کنند.

وی با اشاره به اینکه مراکز درمان ناباروری می‌توانند درخواست عقد قرداد با بیمه سلامت را مطرح کنند، تصریح کرد: ۶۳ قلم دارو، ۵۶ نوع از آزمایشات و ۸ نوع از اقدامات مربوط به تصویربرداری برای درمان ناباروری با تعرفه دولتی تحت پوشش بیمه سلامت است. بیماران در صورت مراجعه به مراکز غیر طرف قرارداد با بیمه سلامت باید هزینه‌ها را پرداخت کنند.

بنابر اعلام روابط عمومی پایگاه خبری سازمان بیمه سلامت ایران، سعیدی با تاکید بر استفاده از نسخه نویسی الکترونیک در تجویز داروها و آزمایشات، اظهار کرد: امیدواریم که در آینده بتوان تعرفه‌های بخش خصوصی نیز را پوشش داد.

رییس هیات مدیره سازمان بیمه سلامت ایران، گفت: حدود ۱۳۰ مرکز درمان ناباروری طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند که در سال گذشته نزدیک به ۵۰ هزار نفر خدمات مربوط به درمان ناباروری را در این مراکز دریافت کردند، ضمن اینکه برای خدمات سرپایی بیمه سلامت در سال گذشته به طور تقریبی ۷۷۰ میلیارد تومان هزینه داشته است و نزدیک به ۱۶۷ هزار نفر نیز هزینه‌های مربوط به زایمان را از بیمه سلامت دریافت کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا
طرح ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهردار تهران در بوستان هنرمندان آغاز شد.
ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح
محمد صلاح به صورت رسمی تا سال 2027 با باشگاه لیورپول در قرارداد خواهد بود.
۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟ ۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟
پژوهش‌های دیرین‌شناسی در ایران نشان می‌دهد در حدود بیش از ۳۱ هزار سال پیش، ساحل دریای کاسپین (خزر) در مجاورت محوطه تخت رستم (نکا) قرار داشته است. این محوطه در دوره پارینه‌سنگی، کارگاهی برای تولید ابزار‌های سنگی و شکار بود.
درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال
استقلال در ادامه روند فاجعه بار خود مقابل فولاد شکست خورد تا هواداران این تیم خیلی بیشتر از قبل نگران تیمشان باشند.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه
با رشد چشمگیر آمار گردشگران و افزایش ۲۵ درصدی جابجایی مسافران در نوروز ۱۴۰۴، استان کرمانشاه توانست جایگاه خود را در میان مقاصد محبوب گردشگری کشور تثبیت کند.
کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟ کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟
بر اساس آخرین آمار‌های منتشره، امارات متحده عربی، قطر و کویت همچنان سه کشوری هستند که سه رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در فوریه ۲۰۲۵ به خود اختصاص داده‌اند.
برگزیده
نصف میانکاله خشکید! نصف میانکاله خشکید!
در حال حاضر، تنها ۵۱.۳ درصد درصد از سطح آبی تالاب میانکاله پُر آب است
۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟ ۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟
پژوهش‌های دیرین‌شناسی در ایران نشان می‌دهد در حدود بیش از ۳۱ هزار سال پیش، ساحل دریای کاسپین (خزر) در مجاورت محوطه تخت رستم (نکا) قرار داشته است. این محوطه در دوره پارینه‌سنگی، کارگاهی برای تولید ابزار‌های سنگی و شکار بود.
کاهش مصرف برق به اندازه تولید یک نیروگاه اتمی با تغییر ساعت کاهش مصرف برق به اندازه تولید یک نیروگاه اتمی با تغییر ساعت
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: برآورد‌ها نشان می‌دهد تغییر ساعت رسمی کشور به‌تنهایی می‌تواند حدود هزار مگاوات از بار شبکه را کاهش دهد؛ عددی معادل تولید برق نیروگاه اتمی بوشهر.
صفحه خبر بالای تصاویر