کد خبر: ۱۹۷۰۱
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵

توصیه‌نامه آمریکا درخصوص پهپادهای ساخت ایران

در ادمه تلاش‌های واشنگتن برای ایجاد ایران‌هراسی و طرح ادعاهای بی‌اساس علیه پهپادهای ساخت ایران، وزارت امورخارجه آمریکا و سه وزارت‌خانه دیگر این کشور یک توصیه‌ نامه منتشر و در آن نسبت به آنچه خطرات پهپادهای ایرانی عنوان کردند، هشدار دادند.
توصیه‌نامه آمریکا درخصوص پهپادهای ساخت ایران

توصیه‌نامه آمریکا درخصوص پهپادهای ساخت ایران

مخاطب24:وزارت امورخارجه، وزارت بازرگانی، وزارت دادگستری و خزانه‌داری آمریکا به‌طور مشترک یک بیانیه به اصطلاح توصیه‌ای خطاب به جامعه بین‌الملل، بخش خصوصی و مردم منتشر کردند و در آن نسبت به خرید، توسعه و تکثیر هواپیماهای بدون سرنشین ایران هشدار دادند.

بنابر گزارش وب سایت وزارت امورخارجه آمریکا، این توصیه‌نامه با ادعای اینکه خرید، توسعه و تکثیر پهپادهای ایران خطری رو به گسترش برای امنیت و صلح بین‌الملل است به صنعت خصوصی مرتبط با هواپیماهای بدون سرنشین اطلاع می‌دهد که ایران به دنبال توسعه برنامه پهپادی خود و نهادهای دخیل در تهیه، تولید و تکثیر پهپادهای ایرانی است.

این توصیه‌نامه همچنین راهنمایی‌هایی را به صادرکنندگان، تولیدکنندگان، توزیع کنندگان و موسسات مالی در اجرای بررسی دقیق و کنترل‌های داخلی موثر به ویژه مرتبط با فعالیت‌های مرتبط با پهپاد ایران برای اطمینان از انطباق با الزامات قانونی قابل اجرا در کل زنجیره تامین و جلوگیری از مشارکت ناخواسته در برنامه‌های پهپادی ایران ارائه می‌کند.

در این توصیه‌نامه با تاکید بر اینکه ایالات متحده متعهد به مقابله با برنامه پهپادی ایران است، آمده است که واشنگتن از طریق جلوگیری از سوء‌استفاده از سیستم مالی ایالات متحده و ایجاد اختلال در خرید قطعات خارجی در راستای این هدف تلاش خواهد کرد.

در بخش دیگری از این توصیه‌نامه با تکرار این ادعا که روسیه از پهپادهای ساخت ایران در حملات علیه اوکراین استفاده می‌کند، آمده است: بسیار مهم است که بخش خصوصی در اجرای تعهدات قانونی خود در قبال خرید پهپادها و قطعات مرتبط با هواپیماهای بدون سرنشین ایران هوشیار باشد و نقش خود را برای جلوگیری از هرگونه فعالیتی که به توسعه برنامه بی‌ثبات‌کننده و خطرناک پهپاد ایران ادامه می‌دهد، انجام دهد. روسیه به استفاده از پهپادهای ساخت ایران در حملات علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی در اوکراین ادامه می‌دهد. این توصیه نمونه دیگری از چگونگی تلاش آمریکا برای ایجاد اختلال و تاخیر در انتقال پهپادها از ایران به روسیه است.

این توصیه‌نامه همچنین مدعی شده است که ایران برای ساخت پهپادهای خود به صنعت خارجی وابسته است و قادر نیست برخی قطعات این هواپیماها را در داخل تولید کند، بنابراین به‌طور جزئی به ارائه فهرستی از تجهیزاتی پرداخته که ایران آنها را از خارج از کشور، به‌ویژه تولیدات آمریکا تهیه می‌کند و در ادامه توصیه‌هایی را خطاب به بخش خصوصی و شرکت‌های صنعتی مربوطه در این رابطه مطرح کرده است.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت