کد خبر: ۱۹۶۷۸
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۳

خانواده‌ها با بازدید از ذوب آهن احساس افتخار می‌کنند

هفتمین برنامــه بازدید خانواده‌های کارکنان از خط تولید در سال ۱۴۰۲ به منظور آشنایی هر چه بیشتر خانواده‌ها با شرایط کار و فعالیت در ذوب آهن اصفهان، همراه با برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری برای فرزندان، والدین و تهیه عکس یادگاری در میدان آهن با حضور کارکنان و خانواده‌های محترمشان و تعدادی از مسئولین شرکت ۱۹ خرداد ماه برگزار شد.
خانواده‌ها با بازدید از ذوب آهن احساس افتخار می‌کنند

خانواده‌ها با بازدید از ذوب آهن احساس افتخار می‌کنند

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان: حمیدرضا رضائی سرپرست مدیریت روابط عمومی شرکت با اشاره با اینکه تا کنون ۸۰۰ خانواده (۳۰۰۰ نفر) در این برنامه‌ها شرکت داشتند گفت: برنامه بازدید از شرکت میانگین رضایتمندی ۹۰ درصد را داشته است که این آمار نشان دهنده رضایت کارکنان از برنامه‌ها می‌باشد. در این راه معاونت بهره برداری و مدیریت‌های مختلف از جمله خدمات و امور رفاهی، حراست، خدمات شهری و پسماند، ایمنی و آتش نشانی و همچنین بیمارستان شهید مطهری زحمات زیادی برای این برنامه کشیدند که شایسته قدردانی می‌باشد.
وی یادآور شد: برای افزایش رضایتمندی در مدیریت روابط عمومی زحمات زیادی کشیده شده و در هر برنامه شاهد بروزرسانی برنامه‌ها و همچنین تعامل با بازدید کنندگان هستیم. در این راستا کارکنان می‌توانند زمان برنامه بازدید را خود انتخاب کنند. تدارک برنامه‌های شاد برای فرزندان خرد سال و والدین به شکلی که هر دو از برنامه بیشترین لذت را ببرند از نمونه این اقدامات است.
رضائی ایجاد انگیزه و تعلق سازمانی را از وظایف روابط عمومی دانست و گفت: تمامی تلاش دست اندرکاران این برنامه این است که بهترین لحظات برای بازدیدکنندگان فراهم شود.
بازدید خانواده‌ها از شرکت با برنامه‌های متنوع ادامه خواهد یافت تا ۱۹۰۰ خانواده‌ای که از این بازدید بهره‌مند نشدند بتوانند ثبت نام کنند و در این برنامه شرکت کنند.
در ادامه با تعدادی از همکاران شرکت کننده در این بازدید گفتگو کردیم که در پی می‌آید:
محمد غفاری شاغل در مدیریت خدمات و امور رفاهی با ۲۹ سال سابقه گفت: فعالیت در محیط سخت و خشن ذوب آهن اصفهان باعث افتخار است، از اینکه با خانواده ام به ذوب آهن آمدیم احساس خوشــحالی و غرور می‌کنم. از این طریق خانواده‌ها با محل کار ما آشنا شدند و سختی کار را احساس می‌کنند و امیدوارم این گونه بازدید‌ها تداوم داشته باشد.
وی افزود: بازدید بسیار خوبی بود و خاطره بسیار خوشی برایمان با خانواده رغم خورد و از این بابت بسیار خوشحال هستم.
حبیب اله سلیمیان شاغل در مدیریت اتوماسیون وارتباطات با ۱۷ سال سابقه گفت: اعضای خانواده ام دوست داشتند از محل کارم در کارخانه ذوب آهن بازدید کنند تا بدانند در چه محلی مشغول به فعالیت هستم. این گونه بازدید‌ها می‌تواند تأثیر مثبتی بر اعضای جوان خانواده داشــته باشد. در این بازدید‌ها، خانواده درک مناسبی از شرایط سخت کاری همسران به دست می‌آورد که باعث می‌شود بهتر آن‌ها را درک کنند.
وی یاد آور شد: خاطره بســیار خوبی بــرای من و خانواده ام در ذوب آهن رقم خورد و از دست اندرکاران این برنامه تشکر و قدردانی می‌نمایم.
علیرضا حیدری شاغل در سرپرستی امورشهدا، جانبازان و ایثارگران با ۲۴ سال سابقه گفت: بازدید از خط تولید و شرکت در برنامه‌های متنوع باعث ایجاد روحیه و حرکت در جهت همدلی خانواده‌ها می‌شود و این برای کارکنان شرکت که شرایط سخت کاری دارند بسیار مثمر ثمر است. وی افزود: از اینکه با خانواده دوستان خود آشنا می‌شویم بسیار خرسندیم و امید است این برنامه تداوم یابد.
شایان ذکر است بر اساس نظر سنجی انجام شده، میزان رضایتمندی از برگزاری برنامه هفتم بازدید خانواده‌ها ۸۹ درصد می‌باشد، همچنین از بین شــرکت کنندگان در نظر سنجی مربوطه ده نفر به قید قرعه انتخاب شدند که از یکشنبه ۲۱ خرداد ماه با مراجعه به مدیریت روابط عمومی، سرپرســتی امور فرهنگی و تشریفات (تلفن: ۴۹۴۴) می‌توانند هدایای خود را دریافت کنند.
اسامی منتخبین: کمال توکلی (۷۰۰۰۱۱۹)، احمد راهدان (۷۰۰۴۵۶۸)، مهرداد زیدی (۷۰۶۴۴۲۳)، داوود دوستی (۷۰۱۹۱۶۷)، محمد ترکی (۴۷۱۹۲۱، ۰)، قاسم دهقان (۷۰۳۶۰۸۷)، مجتبی حیدری (۷۳۸۱۹۰۴)، سعید عشوری (۷۰۲۱۵۵۶)، احسان صالحی (۷۰۶۵۷۵۲) و عبداله دائی صادق (۰۴۲۲۸۲۷)

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
صفحه خبر بالای تصاویر