کد خبر: ۱۹۵۵۴
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۹

۶۰۰ کیلومتر مربع از خرسون زیر آب رفت

به گفته فرماندار نظامی منطقه خرسون، تقریباً ۶۰۰ کیلومتر مربع از منطقه سیل زده خرسون اوکراین زیر آب رفته است.
۶۰۰ کیلومتر مربع از خرسون زیر آب رفت

۶۰۰ کیلومتر مربع از خرسون زیر آب رفت

مخاطب24:اوکراین برای مقابله با فاجعه انسانی و زیست محیطی ناشی از سیل گسترده در منطقه جنوبی خرسون، خواستار کمک‌های بین‌المللی بیشتر شد.

این سیل پس از خسارت عمده به سد نیروگاه برق آبی کاخوفکا در روز سه شنبه ایجاد شد که حجم عظیمی از آب را به پایین دست منتقل کرد.

تصاویر حاکی از آن است که برخی شهر‌ها و روستا‌ها تقریباً به طور کامل زیر آب رفته‌اند. شهردار نوا کاخوفکا گفته است که پنج نفر تاکنون در این سیل غرق شده‌اند، اگرچه تعداد واقعی می‌تواند بسیار بیشتر باشد.

وزیر کشور اوکراین گفت ۳۰ شهرک در مناطق تحت کنترل اوکراین و روسیه در منطقه زیر آب رفته و هزاران نفر را مجبور به فرار کرده است.

سازمان‌های امدادرسان پیش‌تر هشدار دادند که شکستن این سد تاثیری فاجعه بار بر مکان یابی مین‌های زمینی کار گذاشته شده در منطقه خواهد داشت.

اریک تولفسن، رئیس واحد آلودگی سلاح در کمیته بین المللی صلیب سرخ (ICRC) گفت: ما می‌دانستیم که خطرات کجاست. اکنون ما نمی‌دانیم. تنها چیزی که می‌دانیم این است که آن‌ها در پایین دست هستند. او افزود: «این یک نگرانی بزرگ است، زیرا نه تنها بر جمعیت، بلکه بر همه کسانی که برای کمک می‌آیند نیز تأثیر می‌گذارد. وی گفت که کمیته بین‌المللی صلیب سرخ چندین ماه را صرف کمک به عملیات پاکسازی مین در اوکراین، نقشه‌برداری و علامت‌گذاری میادین مین و ارائه آموزش و تجهیزات کرده است.

اوکراین و روسیه یکدیگر را به حمله به سد متهم کردند. کی‌یف می‌گوید این سد توسط نیرو‌های روسی برای متوقف کردن حملات متقابل در جنوب منفجر شده است. روسیه هرگونه دخالت را رد کرده و اوکراین را به خرابکاری در سد به منظور آسیب رساندن به منابع آب کریمه تحت کنترل روسیه و سرپوش گذاشتن بر شکست‌های نظامی متهم کرد.

سیل عظیمی در روستا‌های کنار رودخانه دنیپرو پس از تخریب سد کاخوفکا رخ داده است، خانه‌هایی را که در امتداد رودخانه در جنوب قرار دارند غرق کرده و سطح آب را به طور خطرناکی در مناطق شمال کاهش داده است. سد کاخوفکا در منطقه تحت کنترل روسیه در جنوب اوکراین است.

مقامات منطقه خرسون جنوبی در تلگرام اعلام کردند میانگین سطح سیلاب ۵.۶۱ متر است.۶۰۰ کیلومتر مربع از منطقه خرسون دچار سیل شد که ۳۲ درصد آن ساحل راست و ۶۸ درصد ساحل چپ است. در ساحل سمت راست، که تحت کنترل اوکراین است، ۲۰ شهرک زیر آب رفت و اطلاعات اولیه حاکی از آن است که آب وارد ۲۶۲۹ خانه شده است.

پلیس، امدادگران و داوطلبان ۱۹۹۹ نفر را از مناطق آسیب دیده از جمله ۱۴۹۵ نفر در منطقه جزیره کورابل در شهر خرسون تخلیه کرده‌اند. برق و گاز در تعدادی از مناطق قطع شده است، مقامات گفتند که به دلیل جاری شدن سیل، ۱۲۹ پست ترانسفورماتور در خرسون قطع شده است. در یکی از مناطق خرسون ۸۲ پست ترانسفورماتور به طور کامل دچار آبگرفتگی شد. در خرسون تعدادی از چاه‌ها و ایستگاه‌های پمپاژ فاضلاب نیز دچار سیل گرفتگی شدند.

بازدید زلنسکی از مناطق سیل‌زده

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین روز پنجشنبه از منطقه سیل‌زده جنوبی خرسون بازدید کرد.

زلنسکی گفت که یک "سفر کاری به منطقه خرسون" برگزار کرده است که در آن درباره "تخلیه جمعیت از مناطق احتمالی سیل، حذف وضعیت اضطراری ناشی از انفجار سد، (و) سازماندهی حمایت از زندگی برای مناطق سیل زده گفتگو کرده است.

زلنسکی از تلاش‌های امدادگران و داوطلبانی که به تخلیه ساکنان منطقه خرسون ادامه می‌دادند، تمجید کرد و گفت:در خرسون، من از یک گذرگاه بازدید کردم که در آن مردم از مناطق سیل زده تخلیه می‌شوند. وظیفه ما محافظت از جان‌ها و کمک به مردم است.

برچسب ها: اوکراین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر