کد خبر: ۱۹۵۳
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۲

اختلال در سامانه کارت سوخت، عرضه بنزین فعلاً با نرخ آزاد

مدیر کل روابط عمومی وزارت نفت گفت: استفاده از کارت هوشمند سوخت دچار مشکل شده اما افراد می‌توانند فعلا از به بنزین آزاد استفاده کنند.
اختلال در سامانه کارت سوخت، عرضه بنزین فعلاً با نرخ آزاد

علی فروزنده، با تایید اختلال در سامانه کارت هوشمند سوخت، اظهارداشت: با وجود این مشکل، امکان دریافت بنزین آزاد از جایگاه‌های سوخت وجود دارد.

آقای علی فروزنده در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما، با اشاره به اینکه از ساعتی قبل مشکل فنی در سامانه کارت سوخت اتفاق افتاد و استفاده از کارت سوخت دچار وقفه شد گفت: هم اکنون سوختگیری در ز با نرخ آزاد در سراسر کشور بدون مشکل ادامه دارد.

اختلال در سامانه کارت سوخت، عرضه بنزین فعلاً با نرخ آزاد

وی افزود: سامانه کارت سوخت توسط همکاران شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی از مدار خارج شده و مردم می‌توانند بنزین را به نرخ آزاد بزنند.

فروزنده به مردم اطمینان داد: با توجه به اینکه سامانه کارت سوخت آفلاین است سهمیه‌های آن‌ها ذخیره شده و مشکلی برای سهمیه‌های ذخیره شده در کارت‌ها بوجود نمی‌آید.

مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت افزود: کارشناسان شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران در حال بررسی و رفع مشکل ایجاد شده هستند و به محض رفع مشکل، به هموطنان اطلاع رسانی لازم را خواهیم کرد.

تکمیلی:

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه آبادان با اشاره به ایجاد اختلال سراسری در سامانه عرضه سوخت در جایگاه‌های سوخت سراسر کشور گفت: کارشناسان سامانه سوخت و عملیات برای رفع موقت مشکل جایگاه‌های سوخت در منطقه آبادان دست به کار شدند.

آقای آل کثیر افزود: با توجه به ایجاد اختلال در سیستم سراسری جایگاه‌های بنزین در سراسر کشور، کارشناسان شرکت ملی پخش فراورده‌های منطقه آبادان شامل شهرستان‌های آبادان، ماهشهر، خرمشهر، امیدیه، هندیجان و شادگان به ۵۴ جایگاه بنزین منطقه اعزام شدند تا تلمبه‌های عرضه سوخت آزاد را به صورت موقت راه‌اندازی کنند.

تا رفع کامل مشکل، این کارشناسان در جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی مستقر هستند.

وی تاکید کرد: مردم بدون توجه به شایعاتی از جمله حذف سهمیه سوخت از کارت‌ها یا نبود سوخت کافی توجه نکنند چرا که مخازن در همه جایگاه‌ها پر است و قرار نیست سهمیه سوخت شهروندی حذف شود.

به محض رفع مشکل سراسری سوخت رسانی عادی دوباره از سر گرفته می‌شود.

توقف فعالیت جایگاه‌های سوخت موقتی است
رئیس صنف جایگاهداران کشورگفت: از ساعت ۱۱ صبح امروز ظاهرا به دلیل مشکل نرم افزاری و به روزرسانی سامانه هوشمند سوخت امکان سوختگیری وجود ندارد.

آقای اسدالله قلی‌زاده با اشاره به انتشار خبری مبنی بر توقف سوختگیری در جایگاه‌ها گفت: مشکلی که به وجود آمده تا اندازه‌ای طبیعیست و متخصصین سامانه هوشمند سوخت در دیتاسنتر مرکزی در حال رفع مشکل هستند و مسئولین شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران می‌توانند دلایل اصلی این مشکل را از نظر خودشان دقیق‌تر بیان کنند.

وزیر کشور: اختلال در پمپ‌ بنزین‌ها به زودی رفع می‌شود

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، وزیر کشور گفت: هیچ برنامه ای برای گرانی بنزین وجود ندارد و اختلال در ارائه خدمات در برخی از پمپ‌های بنزین به زودی رفع می شود.

احمد وحیدی اظهار کرد: اختلال در ارائه خدمات در برخی از پمپ‌های بنزین ناشی از یک اشکال فنی و سامانه ای است و به زودی رفع می شود.

وزیر کشور با تأکید بر اینکه هیچ برنامه ای برای گرانی بنزین وجود ندارد، گفت: مردم هیچ نگرانی نداشته باشند.

 

۴۰ درصد از جایگاه‌های سوخت به مدار بازگشتند

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد: اکنون ۴۰ درصد از جایگاه‌های سوخت سراسر کشور به صورت دستی به مدار فعالیت بازگشته‌اند.

فاطمه کاهی» با اشاره به اختلال ایجاد شده در سامانه سوخت، افزود: این جایگاه با قطع دستی سامانه هوشمند سوخت به مدار بازگشته اند.

وی افزود: در این جایگاه ها امکان عرضه بنزین و گازوئیل به نرخ دوم و قیمت آزاد وجود دارد.

کاهی با رد شایعه افزایش قیمت بنزین، ادامه داد: در تلاشیم تا مشکل فنی سامانه هوشمند سوخت هر چه سریع تر رفع شود تا امکان دریافت بنزین به نرخ یارانه ای نیز امکان پذیر شود.

علی فروزنده، سخنگوی وزارت نفت پیش از این با بیان اینکه سامانه کارت سوخت از مدار خارج شده است، گفته بود که سهمیه‌ها حفظ خواهد شد، زیرا سامانه آفلاین است.

کارشناسان در حال رفع مشکل هستند که به محض رفع این ایراد، موضوع به اطلاع هموطنان می رسد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توافق هسته‌ای محور سفر بن‌سلمان به واشنگتن توافق هسته‌ای محور سفر بن‌سلمان به واشنگتن
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد ولیعهد عربستان در سفر رسمی به آمریکا، چارچوب توافق همکاری هسته‌ای غیرنظامی را با دونالد ترامپ امضا خواهد کرد.
شروع پرداخت یارانه یسنا+ فیلم شروع پرداخت یارانه یسنا+ فیلم
وزارت رفاه اعلام کرد: مادران دارای نوزاد زیر ۲ سال از ماه آذر، مبلغ ۷۰۰ هزار تومان یارانه یسنا برای تغذیه کودکان خود دریافت خواهند کرد.
نیمی از دیابتی‌ها از بیماری خود بی‌خبرند؛ هشدار وزارت بهداشت نیمی از دیابتی‌ها از بیماری خود بی‌خبرند؛ هشدار وزارت بهداشت
معاون بهداشت وزارت بهداشت هشدار داد: دیابت بیماری مرموزی است که نیمی از مبتلایان از آن بی‌اطلاع‌اند و می‌تواند به «سونامی خاموش» عوارض جدی منجر شود.
النشره: اسرائیل خط آبی لبنان را رد کرد النشره: اسرائیل خط آبی لبنان را رد کرد
رسانه لبنانی النشره گزارش داد اسرائیل با تعدیل ماموریت یونیفل و عبور آشکار از خط آبی، بخش‌هایی از جنوب لبنان را تحت کنترل خود گرفته است.
پلمب مراکز و صفحات مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو پلمب مراکز و صفحات مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو
دادستان تهران از پلمب ۲ مرکز فاقد مجوز و مسدودسازی ۴۷ صفحه مجازی مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو خبر داد و هشدار داد خانواده‌ها مراقب تبلیغات فریبنده باشند.
مرشایمر؛ بازدارندگی ایران تقویت شد مرشایمر؛ بازدارندگی ایران تقویت شد
جان مرشایمر، نظریه‌پرداز برجسته آمریکایی، حمله مشترک آمریکا و اسرائیل علیه ایران را «ناموفق» خواند و گفت تهران اکنون بازدارندگی قدرتمندتری دارد.
پیام تبریک رئیس‌جمهور به قهرمانی تیم ربوکاپ ایران پیام تبریک رئیس‌جمهور به قهرمانی تیم ربوکاپ ایران
رئیس‌جمهور ایران قهرمانی دانش‌آموزان کشور در مسابقات ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه ۲۰۲۵ در ابوظبی و کسب مدال طلا را تبریک گفت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر