کد خبر: ۱۹۵۲۴
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۲

دیدار وزیر خارجه برونئی با امیرعبداللهیان

وزیر خارجه برونئی دارالسلام امروز در تهران با حسین امیرعبداللهیان همتای ایرانی خود دیدار و درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کرد.
دیدار وزیر خارجه برونئی با امیرعبداللهیان

دیدار وزیر خارجه برونئی با امیرعبداللهیان

مخاطب۲۴ : به نقل از فارس ؛ «داتو اریوان پهین یوسف» وزیر خارجه برونئی دارالسلام که در پاسخ به دعوت همتای خود به تهران سفر کرده، ظهر امروز (چهارشنبه) ۱۷ خرداد ماه با حضور در محل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و درباره موضوعات مورد علاقه دو طرف از جمله مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کرد.

در این دیدار حمیرا ریگی سفیر ایران در برونئی دارالسلام نیز حضور داشت.

 

وزرای خارجه دو کشور مهر ۱۴۰۱ در حاشیه هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک نیز با یکدیگر دیدار و گفتگو کرده بودند.

حسین امیرعبداللهیان در دیدار همتای خود در نیویورک گفته بود که جمهوری اسلامی ایران از توسعه مناسبات دوجانبه با برونئی استقبال می‌کند.

وزیر خارجه برونئی نیز در ملاقات با امیرعبداللهیان در نیویورک با استقبال از افزایش همکاری‌ها در سطوح مختلف با ایران و ابراز امیدواری نسبت به افزایش دیدار‌ها و تبادل هیأت‌ها، تأکید کرد که همکاری دو کشور در مجامع بین‌المللی ادامه یابد.

امیرعبداللهیان و «داتو اریوان یوسف» وزیر امور خارجه برونئی دارالسلام همچنین اردیبهشت ۱۴۰۱ تلفنی گفتگو کردند. وزیر امور خارجه ایران ضمن ابراز امیدواری نسبت به سفر وزیر خارجه برونئی به تهران، گفت که جمهوری اسلامی ایران از توسعه روابط با برونئی دارالسلام استقبال می‌کند. وزیر خارجه برونئی نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با استقبال از افزایش روابط در سطوح و زمینه‌های مختلف با ایران و ابراز امیدواری برای سفر به تهران، خواستار برگزاری نشست کمیته فنی دو کشور در برونئی شد و تأکید کرد: همکاری‌های دو کشور در سازمان همکاری اسلامی و سازمان ملل متحد باید ادامه داشته باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر