کد خبر: ۱۹۵۰۷
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۴

بسته‌های سرمایه‌گذاری روس‌ها در صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ایران معرفی شد

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: بسیاری از شرکت‌های روس علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بخش صنایع پایین‌دست پتروشیمی در ایران هستند که در این زمینه بسته‌های متفاوت و جذاب سرمایه‌گذاری آماده و معرفی شده است.
بسته‌های سرمایه‌گذاری روس‌ها در صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ایران معرفی شد

بسته‌های سرمایه‌گذاری روس‌ها در صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ایران معرفی شد

مخاطب24:مرتضی شاهمیرزایی روز سه‌شنبه (۱۶ خردادماه) در حاشیه برگزاری سیزدهمین نمایشگاه روس‌پلاست اظهار کرد: با همکاری و هماهنگی یکپارچه و مستحکم، شرکت‌های پتروشیمی مارون، امیرکبیر، شازند، تبریز و آریاساسول، همچنین شرکت‌های صاحب عنوان در حوزه کامپاند و مستربچ، امسال در نمایشگاه روس‌پلاست در مقایسه با دوره‌های قبل هم از نظر سطح توانمندی و هم تنوع ارائه محصولات در زنجیره ارزش قدرتمندتر ظاهر شدند.

 


وی درباره سرمایه‌گذاری روسیه در صنعت پتروشیمی کشورمان تصریح کرد: پیشنهاد شرکت ملی صنایع پتروشیمی به شرکت‌های روس در خصوص همکاری و سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی ایران بیشتر در حوزه تبادل خدمات فنی و مهندسی، صدور فناوری و به‌ویژه کاتالیست‌های مورد نیاز صنعت پتروشیمی این کشور است که خوشبختانه با بسترسازی، رشد و توسعه ظرفیت‌های صنعت پتروشیمی ایران با وجود ۴۴ سال تحریم‌های سخت و دشوار، اکنون به گواه شرکت‌های خارجی از جمله شرکت‌های روسی، صنعت پتروشیمی ایران یکی از برترین‌ها در منطقه خاورمیانه است.

 


مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تصریح کرد: خوشبختانه با انعقاد تفاهم‌نامه و قرارداد‌هایی میان شرکت‌های صنعت نفت ایران با طرف‌های روس، با ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری ده‌ها میلیارد دلاری که وزیر نفت کشورمان نوید آن را داده‌اند، فرصت بسیار مطلوبی برای سرمایه‌گذاران روسی ایجاد شده است که در حوزه‌های بالادست، میان‌دست و پایین‌دست صنعت پتروشیمی نیز حضور فعالانه‌ای داشته باشند.

شاهمیرزایی درباره یکی از همکاری‌های دوجانبه ایران و روسیه در صنعت پتروشیمی اظهار کرد: با بررسی‌های انجام‌شده هم‌اکنون روسیه می‌تواند برخی محصولات پتروشیمی مازاد نیاز خود مانند گروه استایرن و پلی‌پروپیلن را به بازار ایران صادر کند و در مقابل خدمات فنی و مهندسی به‌ویژه در حوزه فناوری و کاتالیست‌ها از کشورمان وارد کند.

وی با بیان اینکه راهبرد بلندمدت و دیپلماسی انرژی - اقتصادی ایران همکاری و مشارکت دوسویه با کشور‌های همسایه و دوست در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و توسعه فناوری‌هاست، تأکید کرد: ذخایر غنی نفت و گاز ایران، نزدیکی به آب‌های آزاد، دسترسی آسان به بازار‌های صادراتی همچون هند، چین و کشور‌های شرق آسیا و کشور‌های حوزه آفریقا، وجود نیروی کار متخصص، بومی‌سازی فناوری، ساخت کالا و تجهیزات مورد نیاز صنعت و قیمت تمام‌شده پایین از مزیت‌های برتر و مطمئن سرمایه‌گذاری خارجی در ایران است و با تمهیدات ویژه اندیشیده‌شده در دولت آماده حضور سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های دوجانبه با کشور‌های خارجی هستیم.

معاون وزیر نفت یادآور شد: هم‌اکنون ظرفیت اسمی صنعت پتروشیمی ایران از مرز ۹۲ میلیون تن در سال عبور کرده است و با برنامه‌ریزی‌های راهبردی این صنعت در مناطق جدید به‌ویژه در جنوب کشور و در حاشیه سواحل خلیج همیشه فارس و دریای عمان و همین‌طور در فاز‌های جدید دو هاب عسلویه و ماهشهر مسیر توسعه خود را با شتاب گسترش می‌دهد.

روسیه از ۱۶ تا ۱۸ خردادماه میزبان سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی ماشین‌آلات و مواد صنعت پلاستیک هم‌زمان با هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی قالب و ابزار، تجهیزات و فناوری‌های تولید محصول، همچنین بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت بسته‌بندی با حضور ۳۱ کشور جهان است.

شرکت ملی صنایع پتروشیمی و شرکت‌های پتروشیمی امیرکبیر، شازند، مارون، تبریز و آریاساسول به صورت پاویون در این نمایشگاه حضور دارند.

 
برچسب ها: پتروشیمی
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
زمان بازگشایی بازار سهام! زمان بازگشایی بازار سهام!
دیروز جلسه شورای‌عالی بورس با موضوع بررسی تحقق الزامات بازگشایی بازار سهام برگزار شد.
فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید
شرکت ایران خودرو قیمت مصوب فروش ۱۱ محصول تولیدی خود را برای عرضه بدون قرعه‌کشی در هفته جاری اعلام کرد.