کد خبر: ۱۹۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۳

احزاب همیشه پس از انتخابات به خلسه سیاسی فرو می‌روند

احمد شریف، دبیر کل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران در رابطه با سکوت جریان‌های سیاسی پس از انتخابات : در کشور ما خلسه سیاسی همیشه بعد از انتخابات اتفاق می‌افتد و جریان‌های سیاسی در محاق فرو می‌روند.
احزاب همیشه پس از انتخابات به خلسه سیاسی فرو می‌روند

احمد شریف، دبیر کل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران و عضو جبهه اصلاحات ایران (نهاد اجماع ساز اصلاح‌طلبان) در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری دانشجو، پیرامون سکوت برخی احزاب و فعالان سیاسی پس از انتخابات ریاست جمهوری، گفت: اولین علت سکوت جریان‌های سیاسی شروع به کار دولت جدید و قرار گرفتن در ابتدای فعالیت آن است، چون معمولاً یک زمانی حدود شش ماه باید از آغاز به کار دولت بگذرد تا اثرات سیاست‌گذاری‌ها مشخص و مسئولین قبلی نیز جابجا و مدیران منتخب دولت جدید مستقر شوند تا دولت بتواند برنامه‌هایش را پیاده کند. شاید بتوان همین مسئله را علت اصلی دانست تا در این بازه زمانی جریان‌ها، فعالان و احزاب سیاسی بتوانند قضاوتی درباره عملکرد دولت ارائه بدهند.

احزاب همیشه پس از انتخابات به خلسه سیاسی فرو می‌روند

وی اضافه کرد: متاسفانه در کشور ما خلسه سیاسی همیشه بعد از انتخابات اتفاق می‌افتد که احزاب و جریان‌های سیاسی در محاق فرو می‌روند، بطوری که پس از هر انتخاباتی شاهد رکود مشهود در کارکردشان هستیم و تا زمانی که جو انتخابات بعدی شکل بگیرد، این فعالان و احزاب حرکتشان ظهور و بروز پیدا نمی‌کند.

احمد شریف در رابطه با حضور پر رنگ احزاب در جامعه و نقششان در بهبود شرایط اقتصادی، گفت: از طرف دیگر فضای یاس و ناامیدی به جامعه از بعد اقتصادی مستولی است. بالاخره در حال حاضر اکثر شهروندان تحت فشار شدید اقتصادی هستند و از جانب دیگر جریان‌های سیاسی توان ارائه راهکار خاصی برای حل مشکلات را ندارند، چون سرمنشاء مشکلات در حوزه‌های خارج از امور داخلی و حوزه تأثیرگذاری آنهاست و بیشتر در مورد سیاست خارجی می‌گنجد و به همین خاطر جریان‌های سیاسی بی‌تفاوت شده‌اند.

 

 

وی ادامه داد: روی هم رفته از نظر بنده تداوم این بی تفاوتی‌ها به نفع منافع ملی ما نیست؛ زیرا یک همفکری و هم دلی در همه زمان‌ها راجع به سیاست‌های کلان باید وجود داشته باشد که منجر به یک هم‌افزایی شود. مخالفان و موافقان دولت باید با هم گفتگو کنند و اگر در قسمتی آسیبی وجود دارد شناسایی شود، اما بی تفاوتی باعث می‌شود این آسیب‌ها خودش را نشان ندهد و با اجرای برخی سیاست‌ها این آسیب‌ها تشدید شود. به همین خاطر سکوت‌ها جریان‌ها و احزاب به نفع هیچکس از جمله دولت مستقر نخواهد بود.

کارشناس سیاسی اصلاح طلب با اشاره به اینکه احزاب ضربه گیر حاکمیت‌ها هستند، بیان کرد: در همه دنیا کشور‌هایی که نوعی از دموکراسی بر آن‌ها حاکم است و تفکیک قوای حاکمیتی در آن کشور‌ها وجود دارد، مدیریت عمده فضای سیاسی کشور بر عهده احزاب و تشکل‌های سیاسی است و به درستی گفته می‌شود که احزاب ضربه گیر حاکمیت‌ها هستند. در کشور ما متاسفانه احزاب جایگاه واقعی خودشان را پیدا نکرده اند و این وظیفه به نحو احسن انجام نمی‌شود.

وی ادامه داد: زمانی که مثلا اعتراضی صورت می‌گیرد، مدیریتش از طرف احزاب نیست بلکه یک مدیریت ناشناخته است و به همین خاطر حتی احزاب جرأت نمی‌کنند در کنار این اعتراضات قرار بگیرند. از طرف دیگر هم زمانی که معترضین از جانب احزاب و فعالان سیاسی بی‌تفاوتی می‌بینند، به عملکرد این‌ها بی‌اعتماد می‌شوند و همین خاطر تاثیرگذاری احزاب در بین معترضان هم کاهش پیدا می‌کند.

شریف تصریح کرد: هر نوع اعتراضی در کشور دودش در چشم همه خواهد رفت و جز ایجاد اخلال در امور، روند بهبودی را شاهد نخواهیم بود، یعنی بهتر است قبل از اینکه اعتراض رخ بدهد پیشگیری کنیم تا اینکه بعدا آن را درمان کنیم. اینگونه هزینه پیش رو کمتر خواهد بود.

وی در رابطه با نقش صدا و سیما ملی در این باره گفت: به نظر بنده با تغییر مدیریتی که در صدا و سیما رخ داده باید یک گفتگوی ملی اتفاق بیفتد تا جریانات سیاسی با سلیقه‌های متفاوت مواضع و نظرات خویش را آزادانه مطرح کنند و به یک راه حل مشترک برسند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تعرفه‌گذاری پلکانی برق در سال ۱۴۰۴ تعرفه‌گذاری پلکانی برق در سال ۱۴۰۴
۸ درصد از مشترکان بین ۱.۵ تا ۲.۵ برابر الگو برق مصرف می‌کنند که سهم آنها از کل مصرف، ۲۰ درصد است. در این میان، تنها ۲ درصد از مشترکان خانگی با مصرف بیش از ۲.۵ برابر الگو، به تنهایی ۱۰ درصد از مصرف برق بخش خانگی را به خود اختصاص داده‌اند، آماری که نشان دهنده توزیع نامتعادل مصرف برق و نقش مشترکان پرمصرف در افزایش بار شبکه است.
پسر سیروس مقدم، خواستگار دختر نقی معمولی شد پسر سیروس مقدم، خواستگار دختر نقی معمولی شد
سهیل مقدم، فرزند سیروس مقدم و الهام غفوری، در کنار تجربه بازیگری در فصل هفتم سریال پایتخت، سابقه حضور در پشت صحنه سریال‌های تلویزیونی همچون "تا ثریا" را نیز به‌عنوان دستیار کارگردان دارد
دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟ دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟
پژوهشگران به‌تازگی دریافتند چرا دختران نوجوان بیشتر از پسران نوجوان به افسردگی مبتلا می‌شوند؛ این کشف به آنها کمک می‌کند به نوجوانانی که در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند کمک کنند.
رونالدو سفیر جایگاه جهانی عربستان رونالدو سفیر جایگاه جهانی عربستان
ماجد الجمعان، مدیر عامل باشگاه النصر، تجربه همکاری با کریستیانو رونالدو را ساده‌تر از آنچه تصورش را داشت توصیف کرد.
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
چند نفر در تصادفات نوروز ۱۴۰۴ جان باخته‌اند؟ چند نفر در تصادفات نوروز ۱۴۰۴ جان باخته‌اند؟
رئیس پلیس راهور فراجا از آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی به سمت شهر‌های مبدأ خبر داد و گفت: در تصادفات ۲۰ روز اخیر در کشور ۸۳۸ نفر جان خود را از دست داده‌اند.
دلیل جدایی کریم بنزما از رئال مادرید چه بود؟ دلیل جدایی کریم بنزما از رئال مادرید چه بود؟
مهاجم الاتحاد عربستان باشگاه کنونی خود را با رئال مادرید مقایسه و دلیل جدایی‌اش از کهکشانی‌ها را اعلام کرد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر