کد خبر: ۱۹۴۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۸

ادعای جدید الهام علی‌اف علیه ایران

رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در ادامه ادعا‌های ضد ایرانی روز‌های اخیر خود، اینبار ایران را به کمک به ارمنستان برای قاچاق مواد مخدر به اروپا متهم کرد!
ادعای جدید الهام علی‌اف علیه ایران

الهام علی‌اف رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در گزافه‌گویی ضد ایرانی جدید خود، گفت ارمنستان با کمک ایران مواد مخدر به اروپا قاچاق می‌کرده است.

خبرگزاری «ترند» جمهوری آذربایجان امروز (جمعه) گزارش داد علی‌اف در سخنرانی خود در جلسه شورای سران کشور‌های مستقل مشترک المنافع که در قالب یک ویدئو کنفرانس برگزار شد، ادعا کرد ارمنستان در تبانی با ایران از مناطق اشغالی سابق جمهوری آذربایجان (در اشاره به مناطق تحت اشغال جمهوری ارمنستان که در پی آتش‌بس قره‌باغ آزاد شد) برای انجام قاچاق مواد مخدر به اروپا به مدت حدود ۳۰ سال استفاده می‌کرد.
ادعای جدید الهام علی‌اف علیه ایران
نخست‌وزیر ارمنستان اتهامات تازه رئیس جمهور آذربایجان علیه ایران و ارمنستان را تکذیب کرد.

به گزارش اسپوتنیک، نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان، در این باره گفت: می‌خواهم خاطرنشان کنم که ما بطور بسیار تنگاتنگ با نهاد‌های انتظامی ایران همکاری کرده و به شکل بسیار موثری با قاچاق مواد مخدر مبارزه می‌کنیم. من همچنین می‌توانم ارقامی را ارائه کنم که به خوبی میزان ناکام گذاشتن عملیات قاچاق مواد مخدر و کشف و ضبط مواد مخدر را نشان می‌دهند.

بر اساس برآورد‌های او، حجم مواد مخدر کشف شده سه تا چهار برابر و حتی بیشتر شده است.

پاشینیان افزود: این نشان می‌دهد که نیرو‌های انتظامی ایران و ارمنستان همکاری تنگاتنگی داشته و به طور موثری با قاچاق مواد مخدر مبارزه می‌کنند.

گفتنی ست در روز‌های گذشته رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان به‌رغم آن که تهران و باکو به طور سنتی روابط صمیمانه‌ای دارند، با اتخاذ مواضعی زیاده‌خواهانه و مخالف با حسن همجواری، به گزافه‌گویی و اتهام‌زنی علیه تهران پرداخته است.

وی پیش‌تر اظهارات مقام‌های ایران درباره حضور عناصر خارجی در مرز ایران را بهانه‌های ساختگی خواند و در مخالفت آشکار با اظهارات و اقدامات مقام‌های باکو، مدعی شد جمهوری آذربایجان خواهان احترام در مرزهاست.

مقام‌های جمهوری آذربایجان همچنین بدون توجه به اصول و قواعد بین‌المللی و حسن همجواری از طریق تحریف مفاد توافق آتش‌بس قره‌باغ، به دنبال اعمال خواسته خود برای ایجاد کریدوری با هدف تغییرات ژئوپولتیک در منطقه و مرز‌ها هستند.

تکذیب استفاده از اراضی جمهوری آذربایجان برای اهداف اطلاعاتی علیه جمهوری اسلامی ایران در شرایطی انجام شده که طی ماه‌های اخیر موضوع حضور برخی نیرو‌های تروریستی و وابسته به رژیم صهیونیستی بسیار خبرساز شده است.

«حسین امیرعبدالهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در جریان تقدیم رونوشت استوارنامه سفیر جدید جمهوری آذربایجان در ایران، تصریح کرد «حضور فعال رژیم صهیونیستی در آذربایجان علیه امنیت ایران را برنمی‌تابیم.»

امیرعبداللهیان همچنین هشدار داد: «جمهوری اسلامی ایران حضور و فعالیت رژیم صهیونیستی علیه امنیت ملی خود را تحمل نمی‌کند و در این رابطه هر اقدامی که لازم باشد انجام می‌دهد».

«سیران اوهانیان» وزیر دفاع پیشین ارمنستان در واکنش به مسائل اخیر، با اشاره به تاریخ استقلال جمهوری آذربایجان و تاریخ دیرینه کشور و اراده جمعی مردم ایران، تاکید کرد این دو کشور به هیچ‌وجه از لحاظ قابلیت‌ها قابل مقایسه نیستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
درمان هورمونی یائسگی، افزایش اثربخشی دارو‌های لاغری درمان هورمونی یائسگی، افزایش اثربخشی دارو‌های لاغری
به‌نظر می‌رسد که درمان هورمونی یائسگی، اثربخشی داروی تیرزپاتید (Zepbound) را افزایش می‌دهد. زنان با ترکیب این دو درمان، وزن بیشتری کم کردند و تعداد بیشتری از آنها توانستند حداقل ۲۰٪ از وزن بدن خود را کاهش دهند. این یافته‌ها، نتایج پیشین درباره‌ی داروی سماگلوتید (Wegovy) را نیز تأیید می‌کنند.
طارمی به خواست خود از اینتر می رود طارمی به خواست خود از اینتر می رود
مهاجم ایرانی اینتر با جدایی‌اش از این تیم در این تابستان جاری موافقت کرده است.
طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم
رئیس جمهور نوشت: معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است و این مسیر صلح‌آمیز را با جدیت و بسیج همه ظرفیت‌های سیاسی دنبال می‌کنیم. ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم و برای دور کردن سایه جنگ از کشور، ضمن دفاع از حقوق طبیعی ملت ایران، از همه سرمایه‌های سیاسی و دیپلماسی بهره خواهیم گرفت.
پاریس بالاخره باخت! پاریس بالاخره باخت!
بالاخره فصل طولانی فوتبال به اتمام رسید و جام جهانی باشگاه‌ها، قهرمان خودش را شناخت و پی اس جی برابر چلسی زانو زد.
بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت
یعقوب صباحی، بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون، ظهر امروز درگذشت.
«سوپرمن» صدرنشین شد «سوپرمن» صدرنشین شد
فیلم ماجراجویانه و ابرقهرمانی «سوپرمن» با فروش جهانی ۲۱۷ میلیون دلار، صدرنشین گیشه سینمای آمریکا و جهان شد، اما چینی‌ها چندان روی خوشی به ابرقهرمان آمریکایی نشان ندادند.
دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ
دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور به همراه دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران ظهر دوشنبه با حضور در یکی از هتل‌های شهر تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ ۱۲ روزه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
برگزیده
ولایتی: مذاکره‌ای که منوط به توقف غنی‌سازی باشد انجام نخواهد شد ولایتی: مذاکره‌ای که منوط به توقف غنی‌سازی باشد انجام نخواهد شد
مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل: غنی‌سازی جزو خطوط قرمز ایران است، اگر قرار باشد مذاکره به توقف غنی‌سازی منوط شود، قطعاً چنین مذاکره‌ای انجام نخواهد شد.
پیشنهاد جنجالی آمریکا برای زنگزور پیشنهاد جنجالی آمریکا برای زنگزور
میدل ایست آی نوشت: آمریکا در اقدامی کم‌سابقه، پیشنهاد داده که مسیر مورد مناقشه میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان را تحت کنترل خود بگیرد؛ طرحی که از سوی ایروان رد شده و به‌زعم بسیاری، تلاشی برای دور زدن حاکمیت ملی کشورهاست.
وحید جلیلی: غربی‌ها کثافت هستند وحید جلیلی: غربی‌ها کثافت هستند
وحید جلیلی، قائم مقام رئیس صداسیما: تصویری که از امریکا امروز ملت ایران دارد یک غرب منحط، وحشی خونخوار است که به هیچ عهد و پیمانی وفادار نمی‌ماند، این برای از راننده اسنپ تا بقال تا پزشک تا معلم تا همه اقشار مردم مشخص است.
صفحه خبر بالای تصاویر