کد خبر: ۱۹۴۲۷
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۳

عامل ناکامی پسران تکواندو از نگاه مقانلو

سرمربی تیم ملی تکواندو عامل اصلی ناکامی ملی پوشان در مسابقات جهانی را شوک دوپینگ قبل از اعزام می‌داند.
عامل ناکامی پسران تکواندو از نگاه مقانلو

عامل ناکامی پسران تکواندو از نگاه مقانلو

مخاطب۲۴ : به نقل از ورزش سه ؛ در حالی که ناهید کیانی با کسب مدال طلای جهان برای تیم ملی تکواندوی بانوان، نتیجه قابل قبولی را برای بانوان ایرانی در رویداد جهانی ۲۰۲۳ باکو رقم زد، تیم ملی مردان ایران با ۸ ورزشکار تا روز آخر هم در حسرت رسیدن به فینال ماند و فقط با دو مدال برنز توسط آرین سلیمی و متین رضایی به کار خود پایان داد.

بیژن مقانلو در خصوص نتیجه مردان تکواندوی ایران در باکو به فارس گفت: "سطح فنی مسابقات جهانی باکو خیلی بالا بود. شما وقتی به نتایج مسابقات جهانی مکزیک نگاه می‌کنید با نتایج این دوره از مسابقات جهانی باکو کاملاً متفاوت است. ما باید افرادی را که در مسابقات جهانی مکزیک و باکو مدال گرفته‌اند آنالیز کنیم و ببینیم که چه تعداد سکو در کسب مدال تغییر کرده است. در مسابقات جهانی مکزیک افرادی که مدال کسب کردند، در باکو نتوانستند مدال طلا خود را تکرار کنند و خیلی‌ها اصلاً نتوانستند در باکو به روی سکو بروند. "

 

او همچنان به اتفاقاتی که قبل از اعزام رخ داد و باعث مثبت شدن دوپینگ دو ملی پوش شد، اشاره می‌کند: "با توجه به شرایطی که پیش از اعزام برای ما رقم خورد متأسفانه بچه‌های ما تمرکز بازم را نداشتند و از لحاظ فنی میلی‌متری بازی‌ها را از دست دادند. خیلی از بازیکنان ما در ثانیه‌ها غفلت کردند. فکر می‌کنم نتایج رقم خورده در باکو بیشتر برمی‌گردد به اتفاقات قبل از اعزام تیم ملی به مسابقات جهانی، به خاطر همین بچه‌های ما خیلی تمرکز نداشتند و در ثانیه‌های آخر نمی‌توانستند تمرکز کنند. آرین سلیمی خیلی خوب کار کرد، اما در آن شرایط موفق نشد نتیجه‌ای را رقم بزند. "

مقانلو در ادامه صحبت‌هایش می‌گوید: "همیشه در مسابقات جهانی بیشترین مدال‌هایی که کسب می‌کردیم سه تا چهار مدال از هشت وزنی بود که به مسابقات اعزام می‌شد. ما در این مسابقات شرایط کسب مدال را داشتیم، اما ثانیه‌ها با ما یار نبودند. از نظر من یکی از دلایلی که باعث شد این اتفاقات رقم بخورد، عدم تمرکز بچه‌های ما به خاطر اتفاقات نامیمونی بود که یک هفته قبل از اعزام تیم ملی به مسابقات جهانی گریبان تکواندوی ایران را گرفت. ما خیلی سعی کردیم قطار تیم ملی را به روی ریل بازگردانیم، حتی مسئولان فدراسیون نیز تلاش کرد، اما شوک، شوک بزرگی بود. "

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
برگزیده
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
صفحه خبر بالای تصاویر